Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Hjem

Mere end blot et SEO firma

ROI ONLINE er ikke blot et SEO firma, vi hjælper vores kunder med alt, der kan være med til at optimere deres virksomhed. Når vi hjælper vores kunder, tager vi udgangspunkt i de processer, der giver størst Return On Investment, hvorfor vores kunder oftest på kort sigt, vil se resultaterne af de optimerede processer, direkte på bundlinjen. Vi er ikke interesseret i at have kunder, der reelt set ikke vil være kunder hos os, hvorfor vi ikke har bindingsperioder man ikke kan komme ud af. Vores grundlæggende holdning er, hvis ikke vi ved, at vi kan vise resultater, så går vi ikke ind i projektet. Som SEO firma har man dog behov for en 3 måneders periode til at vise resultater, da ændringer der laves, ofte tager noget tid om at slå igennem på søgemaskinerne.

Rådgivning der giver optimale marketing resultater

ROI ONLINE er en 100% uvildig rådgivningsvirksomhed, der gennem kontinuerlig måling, analyser og tests, hjælper små og mellemstore virksomheder, med at få optimeret på deres markedsføringstiltag. Den konstante udvikling i marketingmulighederne gør at mange virksomheder har svært ved at gennemskue de forskellige muligheder der er i markedet. Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver, at identificere hvilke marketingtiltag virksomheden har behov for, samt hjælpe med at effektivere disse.

SEO Marketing skaber hurtigt Return On Investment Online

I en konkurrencepræget internationaliseret verden, hvor tid er lig med penge, vinder søgemaskinerne terræn, og jo bedre resultater de præsenterer, des mere populære bliver de. Når folk specifikt bruger tid på at søge efter en service eller et produkt, er det fordi behovet er der, og de befinder sig et eller andet sted i købsfasen. SEO marketing kan derfor være et af de steder, hvor man som virksomhed skal sætte ind først, da man kan skabe hurtig Return On Investment Online, ved at potentielle kunder kan finde ens hjemmeside, når de er i markedet for det man tilbyder og de befinder sig i købsfasen. SEO marketing kræver at en bred vifte af forskellige processer og rutiner skal optimeres. Til identifikation og planlægning af disse processer, vil det være at foretrække at virksomhederne hyrer noget SEO hjælp, i form af en SEO specialist, så mål og  retninger planlægges, og der ikke optimeres i forkerte retninger.

SEO specialist som fast SEO konsulent

Hvad enten I har behov for national eller international SEO, vil det være en fordel at få en fast SEO konsulent, der kender målene for jeres virksomhed, men som også kontinuerligt holdes up-to-date med, hvad der sker på søgemaskinerne. Det at have en SEO specialist som fast SEO konsulent, i stedet for selv at hyre en fuldtidsansat, giver en hel del fordele. En SEO specialist kan hurtigt implementere de ændringer der viser sig i markedet og fra testsider samt de andre kunder. En SEO specialist skal teste forskellige løsninger af, fordybe sig i teknik og skal bruge en del tid på dette. Derfor vil en ekstern fast SEO konsulent, der kan give virksomheden den branchespecifikke hjælp til SEO, være den rigtige løsning.

Optimal Return On Investment Online baner vejen til mere

Har jeres virksomhed behov for at få identificeret, hvorledes fordelingen på jeres marketingbudget giver optimal Return On Investment, bør I sigte efter at få så meget målbart online, som muligt. Ud fra statistiske sammenligninger, kan man sammenholde, hvilke tiltag der giver det optimale afkast og kan dermed få strømlinet sine marketingomkostninger. Når den del af marketingbudgettet, der går til de online medier, er blevet strømlinet, så de giver optimal Return On Investment Online, kan dette bane vejen og give et godt sammenligningsgrundlag for de øvrige marketingtiltag. Den optimering der laves, genererer et afkast. Dette afkast kan man vælge at få på bundlinjen eller at geninvestere, og hvad vi foreslår, afhænger blandt andet af jeres kortsigtede og langsigtede mål.

Har du ønsker om en bedre bundlinje og har formodning om, at der er dele i virksomheden,, som ikke er optimale, kontakt os på 70 20 39 49 eller udfyld formularen i højre side, og vi kontakter dig.

Bliv Ringet Op

Facebook bekæmper ”fake-news” med ny funktion.
I sin seneste indsats for at bekæmpe fænomenet ”fake-news”, falske nyheder, har Facebook testet en helt ny feature. Denne funktion giver facebookbrugerne yderligere information om de nyheder, som vises i deres nyhedsfeed. Funktionen er angivet med bogstavet ”i” nær overskriften til en given artikel. Ved anvendelse af funktionen vil facebookbrugerne få hjælp til at identificere falske nyheder og dermed kunne skelne utroværdige udgivere, der i dag er et voksende fænomen, som blandt andet havde en central plads i det seneste amerikanske præsidentvalg.
Helt konkret vil funktionen afsløre kontekstuelle oplysninger såsom udgiverens Facebook- og Wikipediasider, relaterede artikler om samme emne samt oplysninger om hvordan andre brugere deler på pågældende artikel. Ideen bag funktionen er at genskabe en digital tillid, som er blevet brudt i takt med de stigende falske nyheder.
Kilde: Business insider
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Er du opmærksom på kompleksiteten af SSL/https? Har du sikret, at din virksomheds hjemmeside er troværdig og kender du i den forbindelse din rangering på Google? Er dit erhverv eksempelvis involveret i e-handel eller har du en hjemmeside - SSL er relevant for alle.
SSL er med til at minimere risikoen for angreb da der er krypteret et link mellem server og browseren.

Alle e-forretninger som behandler personlige og fortrolige oplysninger bør have et SSL certifikat, både for deres egen og for deres besøgendes skyld. SSL (Secure Sockets Layer), sikrer at det kun er afsender og modtager, som kan læse de informationer, der kommunikeres mellem de to parter. Dette er vigtigt i dag, hvor man nemt kan komme galt afsted, når man handler på nettet. Det er ikke kun vigtigt for hjemmesider som indeholder e-handel, men derimod vigtigt for troværdigheden på alle former for hjemmesider. Et SSL certifikat er vejen til troværdighed og tryghed men det er nu i høj grad også en rangeringsfaktor, som har betydning for din SEO, da sikkerhed er i særdeles høj kurs hos Google.

I 2016 gjorde Google det til et krav, at man i forbindelse med Google Shopping brugte SSL - Fra januar 2017 begyndte Google at afsløre graden af sikkerhed på webshops for brugerne. Dette markeres med farven grøn, gul og rød, hvoraf rød er meget usikker.
Google begynder at suspendere Google shopping uden ssl.
Hvis du ikke allerede har skiftet fra http til https, vil det være en klar fordel, såfremt du vægter sikkerhed højt.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Nye Succes Online arrangementer er nu skudt i gang!

Lyder gratis viden om optimering af digitale kompetencer som noget for dig?

Vi er en del af Googles initiativ Succes Online, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at tilegne sig optimerede færdigheder indenfor online markedsføring.

Der tilbydes gratis arrangementer, som guider dig og din virksomhed til at opnå de bedst mulige digitale kompetencer indenfor SEO, digitale medier, Adwords og meget andet.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring. ... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Sønderborg 2017

oktober 24, 2017, 9:00am - november 7, 2017, 6:00am

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der ...

Vis på Facebook

Fra tjeklisten til handlingsplan:

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring
... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Assens 2017

september 28, 2017, 1:00pm - september 28, 2017, 10:30am

Fra tjeklisten til handlingsplan: ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handl...

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Har I tanker om Apps?

Tre ud af fem voksne har smartphones og hos børn og unge er det  ni ud af ti. I følge en undersøgelse lavet for FDB, viser det sig at godt 90% af dem med Iphone og Android ved hvor de kan hente apps og de bruger det. 45% henter apps mindst en gang om måneden og 20% hver uge.

Har I ikke en app, går I glip af et kæmpe potentielt marked. Kontakt os og få en snak om hvordan I kan få del i det store potentielle marked.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE