Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Hjem

Markedsførings optimering og effektmåling

Vi lever og ånder for at optimere, det er hele omdrejningspunktet for vores virksomhed. Hele vores DNA er Return On Investment, hvorfor vores fornemmeste opgave er at sikre at dine markedsførings omkostninger gennemgår en kontinuerlig optimering. Gennem kontinuerlig effektmåling af de forskellige markedsførings aktiviteter, udnyttes de markedsførings muligheder der giver din virksomhed optimal værdi.

ROI ONLINE har, som navnet antyder, altid haft stor fokus på de online muligheder der findes. Der er en enorm udvikling indenfor dette område, og de digitalt fodspor vi efterlader os, gør det meget målbart. Da ROI er så vigtigt for os, har vi altid haft stor fokus på, at kunne sammenligne forskellige markedsførings tiltag, også på tværs af platforme. Det betyder at vi har udviklet forskellige metoder til effektmåling, ikke alene online, men også måling af alle de forskellige offline markedsførings aktiviteter.

Tilbage i 2012 blev vi kontaktet af Google og ivækst, for at være primus motor på pilotprojektet omkring Succes Online. Vores evne til at måle og optimere på baggrund heraf, har været en af grundene til at vi blev valgt. Projektet har opnået så gode resultater, at der i løbet af 5 år, har været over 30.000 deltagere igennem konceptet. Konceptet har været tilegnet små og mellemstore virksomheder og har haft til hensigt, at få virksomhederne til at udnytte det enorme potentiale der ligger online. Du kan læse mere om konceptet på www.dinvirksomhedonline.dk og selv udforske en del af det udarbejdede materiale, der kan være med til at hjælpe netop din virksomhed til at opnå Succes Online.

Hvordan opnår man optimal markedsføring?

Hvad der er optimal markedsføring og dermed virker godt for én virksomhed er ikke nødvendigvis optimalt fungerende for en anden virksomhed. Den optimale markedsføring er en proces, hvor man kontinuerligt tilpasser markedsføringen til den retning, der er optimal for virksomheden. De forskellige markedsførings muligheder udvikler sig konstant, hvorfor man kontinuerligt skal tage stilling til, hvorvidt hvert enkelt nyt markedsførings tiltag bør initierers eller ej. Med i beslutningsprocessen er vurderingen af potentialet, konkurrencen, sikkerheden for effekt, prisen og den reelle effektmåling. Da disse dele beror på vurderinger, bliver de selvsagt mere præcise gennem erfaring. Det at have en erfaren uvildig markedsførings rådgiver med på sidelinjen, vil kontinuerligt eliminere de dårlige investeringer og sikre endnu flere midler til at udtømme de uudnyttede muligheder. Se nedenfor hvad vi har gjort for andre.

360 graders markedsføring der virker

Ønsker du markedsføring der virker optimalt, skal alle delene spille optimalt sammen. Det nytter ikke at have verdens flotteste hjemmeside, hvis ikke der er nogen der kan finde den. Ligeledes nytter det heller ikke at have den bedste placering, hvis ikke besøgende syntes om det de ser. Det hele skal dermed hænge sammen, for at opnå det optimale udbytte. Derfor laver vi som udgangspunkt en 360 graders analyse af de berørte dele af virksomheden, før vi rådgiver omkring hvilke dele der bør iværksættes. Ligeledes er det også vigtigt at du som kunde ved hvor du vil hen, for ved vi ikke hvor vi skal hen, er det svært at sikre vi ikke farer vild på vejen. Det er essentielt at vi ved hvad der er dine succes kriterier, så vi kan opsætte mål og sammen nå dem.

Vil du have optimale resultater?

HA-marketing, cand.merc. Rådgiver og projektleder

Mange små og mellemstore virksomheder har reelt set, hverken behov for eller økonomi til at ansætte en fuldtids akademiker, der skal håndtere hele eller dele af deres markedsføring. Ofte giver den teoretiske baggrund ikke tilstrækkelig ballast til at kunne håndtere og ivæksætte nye strategier optimalt. Det, at have en uvildig markedsførings rådgiver du kan spare med og som du kan overlade en del af projektledelsen til, giver oftest den fornødne fleksibilitet og viden der skal til, for at opnå de kontinuerligt optimale resultater. ROI ONLINE kan ikke alene stå for Marketing Rådgivning og komme med inspiration og måle på effekten. Vi kan også stå for projektledelsen, hvad enten du ønsker produktionen varetaget internt, hos eksterne partnere du selv har valgt eller gennem os.

Rådgivning der giver optimale marketing resultater

ROI ONLINE er en 100% uvildig markedsførings rådgivningsvirksomhed, der gennem kontinuerlig måling, analyser og tests, hjælper virksomheder, med at få optimeret på deres markedsføringstiltag. Vores incitament er at hjælpe vores kunder til at opnå en konkurrencemæssig fordel, således de gennem vores indsigt, målinger og rådgivning, kommer til kontinuerligt at opnå en bedre bundlinje. Så længe vores rådgivning medfører en forbedring i bundlinje eller ønsket retning, forventer vi kunderne stadig er interesseret i at lytte og benytte vores råd.

Har du ønsker om en bedre bundlinje og har formodning om, at der er dele i virksomheden, som ikke er optimale, kontakt os på 70 20 39 49 eller udfyld formularen i højre side, og vi kontakter dig.

Bliv Ringet Op

Inden længe skydes det snart velkendte amerikanske detailfænomen fænomen, Black Friday, i gang. Black Friday er, også i Danmark, blevet årets største handelsdag, hvilket tilmed gælder online handel på diverse webshops – Men er din webshop klar til at servicere hver en kunde på denne dag? Læs mere her roi-online.dk/artikler/ ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

KUNDE EFFEKT: 9,33 kr. igen, pr. brugt krone.
Kunde fik 9,33 kr i ny omsætning pr. brugt marketingkrone i udlejningsbranchen. Vil du vide hvordan vi kan hjælpe dig med det samme?
Ring 79 301 301 eller læs mere roi-online.dk/
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Facebook Pixels:

Er din virksomhed på Facebook? - Vil du gerne nå de kunder, som allerede har vist interesse for netop din virksomhed?

Med Facebook Pixels kan du effektivisere dine Facebook-annoncer ved blandt andet at opbygge målgrupper på baggrund af deres aktivitet på jeres sider. Du vil være i stand til at sikre, at dine annoncer ses af de personer, der vil være mest tilbøjelige til at foretage en handling. Tilmed kan du oprette kopi målgrupper, måle på konverteringer, køre dynamiske produktannoncer og meget andet.
Facebook Pixels gør remarketing, konverteringssporing og optimering nemmere end du tror.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Gang i byggeriet af Facebooks nye datacenter i Odense:

Facebook har valgt at slå sig ned i Tietgenbyen i Odense, og man er allerede godt gang med at danne rammerne for det nye energieffektive og avancerede datacenter. Dette betyder en opdatering af Odenses image og nye muligheder for mange personer, som egner sig til job i denne branche, særligt i datacenterets byggefase.
Facebook er et af de mest anvendte sociale medier og er også blevet et uundværligt element indenfor markedsføring og annoncering. Hos ROI ONLINE har vi også en særlig interesse for Facebook, da vi ved hvor store muligheder det kan have for virksomheder.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

I oktober blev opdagelsen af en yderst sårbar fejl i WPA2-protokollen offentliggjort. Denne protokol har hidtil været industristandard til beskyttelse af Wi-Fi-netværk. En sådan fejl i WPA2s kryptografiske protokoller kan udnyttes til at læse og stjæle data, der ellers ville være beskyttet. I praksis betyder det, at hackere kan stjæle dine adgangskoder, aflytte dine økonomiske data eller udøve andre former for grov manipulation. En angriber skal dog være fysisk tilstede indenfor et bestemt Wi-Fi-netværk for at foretage disse former for angreb – men taget i betragtning at WPA2 fungerer på titusinder af Wi-Fi-aktiverede enheder i verden, har problemet et enormt omfang.

Microsoft har allerede lappet det alvorlige hul i Wi-Fi-sikkerheden. Apple, Google samt andre giganter arbejder nu på sagen, så der kan komme opdateringer ud og rette den alvorlige fejl.

Man kan se dette, som et tegn på hvor vigtigt det er, at man eksempelvis har implementeret SSL-certifikater (Secure Sockets Layer certifikater), som netop skal sikre både troværdighed og sikkerhed for kunden, når man foretager e-handel.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Har I tanker om Apps?

Tre ud af fem voksne har smartphones og hos børn og unge er det  ni ud af ti. I følge en undersøgelse lavet for FDB, viser det sig at godt 90% af dem med Iphone og Android ved hvor de kan hente apps og de bruger det. 45% henter apps mindst en gang om måneden og 20% hver uge.

Har I ikke en app, går I glip af et kæmpe potentielt marked. Kontakt os og få en snak om hvordan I kan få del i det store potentielle marked.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE