Ekstern freelance medarbejder?

Er dit behov for markedsføring varieret? Måske har du behov for en ekstern freelance medarbejder. Hos ROI ONLINE råder vi over dygtige specialister inden for en lang række discipliner. Med en ekstern freelance specialist får du mere for dine markedsføringskroner, og du kan tilegne dig ekspertviden efter behov og budget.

Fast medarbejder VS. freelancer

Der er mange fordele ved at inddrage eksterne freelance specialister. Du får mere ekspert for dine penge og du undgår at binde dig til de mange økonomiske forpligtigelser, som følger med, når man har en fastansat medarbejder med specialist kompetencer.

Freelance projektansat

Måske har du behov for en freelance projektansat? ROI ONLINE har mange års erfaring med at supplere projekter i små og mellemstore virksomheder. Vores eksterne specialister inddrages gerne som projektansatte, og ROI ONLINE står ofte for professionel projektledelse i processen.

ROI ONLINE er freelancere

ROI ONLINE har mange års erfaring med freelance-samarbejder. Derfor rækker både vores netværk og egne kompetencer langt, når det kommer til freelance ekspertise. Det er essentielt for os, at vi kan være med til at danne fundament for vækst og Return On Investment (ROI) i små og mellemstore virksomheder. Hos ROI ONLINE kan vi stille specialister til rådighed efter dit behov og økonomiske rammer. Alle skal have råd til en marketingspecialist og at føre marketingopgaver ud i livet. Derfor sætter ROI ONLINE altid realistiske mål sammen med vores kunder. Når målene er gjort til virkelighed, foretager vi effektmåling på resultaterne og drager derfra konklusioner på, hvordan der kan optimeres yderligere.

360 graders markedsføring der virker

Hvis du ønsker markedsføring, der virker optimalt, skal alle delene spille optimalt sammen. Det nytter ikke at have verdens flotteste hjemmeside, hvis ikke der er nogen, der kan finde den. Ligeledes nytter det heller ikke at have den bedste placering, hvis ikke besøgende syntes om det, de ser. Det hele skal dermed hænge sammen for at opnå det optimale udbytte. Derfor laver vi som udgangspunkt en 360 graders analyse af virksomhedens dele, før vi rådgiver om hvilke dele, der bør iværksættes. Ligeledes er det også vigtigt, at du som kunde ved, hvor du vil hen. For ved vi ikke, hvor vi skal hen, er det svært at sikre, at vi ikke farer vild på vejen. Det er essentielt, at vi ved, hvad der er dine succeskriterier, så vi kan opstille mål og sammen nå dem. For at opnå dette skaber vi, med vores virke som marketingfreelancer, fundament for at vores kunder opnår markedsføring, der virker.

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig