Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Samarbejde med Google

Vores første officielle samarbejde med Google startede, da vi som én ud af 5 partnervirksomheder, blev tilbudt at deltage i pilot projektet Succes Online på Ærø.

Med et kickoff event samt 3 sessions, hvor vi hjalp de 50 inviterede virksomheder med hvilke dele der skulle tages hånd om først, for at få Succes Online, har vi været en af de bærende ben i pilotprojektet, der har banet vejen for de kommende arrangementers succes. Vi har skrevet mere om projektet på vores Google+ side.   

 

Bliv Ringet Op





Inden længe skydes det snart velkendte amerikanske detailfænomen fænomen, Black Friday, i gang. Black Friday er, også i Danmark, blevet årets største handelsdag, hvilket tilmed gælder online handel på diverse webshops – Men er din webshop klar til at servicere hver en kunde på denne dag? Læs mere her roi-online.dk/artikler/ ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

KUNDE EFFEKT: 9,33 kr. igen, pr. brugt krone.
Kunde fik 9,33 kr i ny omsætning pr. brugt marketingkrone i udlejningsbranchen. Vil du vide hvordan vi kan hjælpe dig med det samme?
Ring 79 301 301 eller læs mere roi-online.dk/
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Facebook Pixels:

Er din virksomhed på Facebook? - Vil du gerne nå de kunder, som allerede har vist interesse for netop din virksomhed?

Med Facebook Pixels kan du effektivisere dine Facebook-annoncer ved blandt andet at opbygge målgrupper på baggrund af deres aktivitet på jeres sider. Du vil være i stand til at sikre, at dine annoncer ses af de personer, der vil være mest tilbøjelige til at foretage en handling. Tilmed kan du oprette kopi målgrupper, måle på konverteringer, køre dynamiske produktannoncer og meget andet.
Facebook Pixels gør remarketing, konverteringssporing og optimering nemmere end du tror.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Gang i byggeriet af Facebooks nye datacenter i Odense:

Facebook har valgt at slå sig ned i Tietgenbyen i Odense, og man er allerede godt gang med at danne rammerne for det nye energieffektive og avancerede datacenter. Dette betyder en opdatering af Odenses image og nye muligheder for mange personer, som egner sig til job i denne branche, særligt i datacenterets byggefase.
Facebook er et af de mest anvendte sociale medier og er også blevet et uundværligt element indenfor markedsføring og annoncering. Hos ROI ONLINE har vi også en særlig interesse for Facebook, da vi ved hvor store muligheder det kan have for virksomheder.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

I oktober blev opdagelsen af en yderst sårbar fejl i WPA2-protokollen offentliggjort. Denne protokol har hidtil været industristandard til beskyttelse af Wi-Fi-netværk. En sådan fejl i WPA2s kryptografiske protokoller kan udnyttes til at læse og stjæle data, der ellers ville være beskyttet. I praksis betyder det, at hackere kan stjæle dine adgangskoder, aflytte dine økonomiske data eller udøve andre former for grov manipulation. En angriber skal dog være fysisk tilstede indenfor et bestemt Wi-Fi-netværk for at foretage disse former for angreb – men taget i betragtning at WPA2 fungerer på titusinder af Wi-Fi-aktiverede enheder i verden, har problemet et enormt omfang.

Microsoft har allerede lappet det alvorlige hul i Wi-Fi-sikkerheden. Apple, Google samt andre giganter arbejder nu på sagen, så der kan komme opdateringer ud og rette den alvorlige fejl.

Man kan se dette, som et tegn på hvor vigtigt det er, at man eksempelvis har implementeret SSL-certifikater (Secure Sockets Layer certifikater), som netop skal sikre både troværdighed og sikkerhed for kunden, når man foretager e-handel.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE