Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Samarbejde med Google

Vores første officielle samarbejde med Google startede, da vi som én ud af 5 partnervirksomheder, blev tilbudt at deltage i pilot projektet Succes Online på Ærø.

Med et kickoff event samt 3 sessions, hvor vi hjalp de 50 inviterede virksomheder med hvilke dele der skulle tages hånd om først, for at få Succes Online, har vi været en af de bærende ben i pilotprojektet, der har banet vejen for de kommende arrangementers succes. Vi har skrevet mere om projektet på vores Google+ side.   

 

Bliv Ringet Op

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE