fbpx

Browseroptimering

Det kan være problematisk for din virksomhed, hvis ikke din hjemmeside fungerer lige optimalt på alle de forskellige browsere, som kunderne anvender. Ved du hvordan du skal sikre din hjemmeside en optimal funktion, uanset hvilken browser dine kunder bruger?

Hjemmesider er i dag en vigtig del af de fleste virksomheders eksistens. Det er her kunderne får information om ydelser eller produkter, det er her de bliver draget ind i, hvad du tilbyder dem, det er her de tager et valg om, hvorvidt de skal lade sig forføre af din virksomhedsstrategi, eller om de skal vælge én af dine konkurrenter. Derfor er det vigtigt, at de ikke falder fra grundet hjemmesidens eventuelt dårlige funktion på kundens browser.

Responsivt webdesign

Endvidere er det aldeles vigtigt, at man overvejer anvendelse af Responsive webdesign, hvor hjemmesiden selv tilpasser sig den skærm, den vises på. Eksempelvis har teknologiudviklingen medført, at der foretages langt flere søgninger på mobiltelefoner end på andre medier, hvilket bevirker, at det er vigtigere end nogensinde, at hjemmesider tager sig pænt ud i mobiltelefonernes forskellige skærmformater.

Kundernes mange browsermuligheder

Der er et væld af muligheder, når man vælger browser, og det er ikke alle kunder, som forsøger sig på en anden browser, hvis den de besøgte først ikke virkede optimalt. Hjemmesider kan fungere optimalt på både Safari, Google Chrome, Firefox samt andre browsertyper. Det kræver dog teknisk snilde at sikre optimal funktion over hele linjen.

Særligt på webshops er det vigtigt, at der er overensstemmelse på alle browsere, da kunderne på disse hjemmesider sandsynligvis overvejer et køb. Dette kan hurtigt gå i vasken, hvis ikke kunden finder hjemmesiden tilstrækkelig brugbar på den pågældende browser. Som et resultat af dette vil de fleste kunder søge videre og finde en anden udbyder af samme produkt eller ydelse som dig.

Er du i tvivl om, hvorvidt din hjemmeside er godt dækket i forhold til optimal funktion på så mange browsere som muligt? – Så kontakt os gerne, eller bliv ringet op til en uforpligtende samtale