fbpx

Facebook annoncer

Facebooks annonceværktøj er ideelt til at skabe målrettede annoncer, som går direkte ud til din målgruppe. På den måde sikres det, at du udsender relevant indhold til dine kunder, der på tværs af dine kanaler, kan lede til en øget konverteringsrate.

Effektiv markedsføring

Hos ROI ONLINE kan vi måle på effekten af din Facebook annoncering og ud fra resultaterne løbende finjustere, så du får det ønskede resultat af din annoncering. Gennem effektmåling sikres altså det bedste resultat for dig og din virksomhed.

Mange muligheder

ROI ONLINE er altid opdateret med de nyeste muligheder for online markedsføring – også på Facebook – META. Derfor er vi en god partner, når du ønsker at udnytte de nyeste metoder, muligheder og trends inden for Facebook annoncering.

Ikon af Facebook annoncering

Facebook annoncering

I dag er det næsten halvdelen af den danske befolkning, der bruger Facebook og hele META netværket dagligt. Det er unge som gamle, højtuddannede som faglærte, dem der bor på landet, men også dem der bor i storbyerne. Det er netop denne brede vifte af forskelligheder på Facebook, der gør det interessant for virksomheder at annoncere på platformen.

Med Facebook annoncering får du gode muligheder for at målrette din annonce, så den når ud til din målgruppe. Det er muligt at segmentere annoncerne på demografiske kriterier som alder, bopæl, køn, interesser m.m. Du kan kort og godt målrette annoncerne ud fra alle de oplysninger, Facebook brugerne har mulighed for at skrive, når de opretter en profil. 

Denne form for målretning af annoncer er en af de største fordele ved at benytte sig af Facebook annoncering. En anden fordel ved Facebook annoncer er, at de er nemmere at måle på end f.eks. printede annoncer eller canvas. Effektiviteten af en Facebook annonce kan måles med nogle af de indbyggede statistik værktøjer. Men for at måle den totale afledte effekt, skal man også forbinde det der skabes på META platformen, med de konverteringer der kommer på ens andre kanaler, fx. telefonopkald, besøg på hjemmeside eller i butik og samle dette i andre statistikværktøjer som f.eks. Google Analytics. Med dette kan du på en effektiv og hurtig måde se, om dine Facebook annoncer og Facebook kampagner giver det ønskede resultat på tværs af kanalerne. Du får dermed mulighed for hurtigt at kunne optimere og justere dem, så de i sidste ende giver dig det ønskede resultat.

Bedre ROI med annoncering på Facebook

Via annoncering på Facebook kan du skabe mere trafik på din hjemmeside og øge din konverteringsrate. Den meget specifikke data META har på deres brugere og mulighederne for effektive målretning gør, at en større del af de personer dine annoncer rammer, er potentielle kunder. Således spilder du ikke en masse annoncekroner på at skyde med spredehagl i håbet om at få folk ind på din hjemmeside og i sidste ende foretage et køb.

Dette betyder, at du med den rette reklame på Facebook optimerer din synlighed overfor potentielle kunder, og i sidste ende vil det føre til et bedre resultat på bundlinjen og dermed et bedre ROI.

Det er op til dig, hvor mange penge du vil bruge på annoncering. Med Facebook annoncering har man blandt andet mulighed for at betale for hvert klik på annoncen eller for hver visning af annoncen. Når annoncen sættes op, vælger du selv dit budget og hvor længe og hvornår din reklame skal vises og selvfølgelig for hvem.

I samarbejde med vores stærke netværk af markedsføringsspecialister, hjælper vi gerne med at sætte din Facebook annonce op, så den fanger din målgruppe og vi følger op på den og laver justeringer, så den giver det bedste resultat. Vi kan også hjælpe med optimering af din landingsside og konverteringsrate, ligesom vi også gerne står for at måle på effektiviteten af dine kampagner. Vi kan vejlede og rådgive dig i, hvordan det gøres bedst muligt, eller du kan vælge at lade os stå for det hele.

Fordele
  • Specifikke annoncer til den helt rigtige målgruppe
  • Optimal udnyttelse af budgettet, da kun klik koster
  • Du kan brande dig og nå ud til et bredt publikum i området
  • I kan sikre målrettede annoncer til specifikke undersider
  • Mulighed for billede- eller videoannoncering
  • I kan annoncere mod nuværende kunders netværk
  • God konvertering gennem specifikke budskaber til målgruppen

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.