Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

WEBSHOP

Lav en webshop og forøg din ROI

Antallet af webshops i Danmark er steget betydeligt de seneste 10 år og internethandlen udgør i dag en stor del af den samlede handel i Danmark. Hos ROI-Online mener vi, at der er potentiale for at kunne tjene store penge på internettet, så går I med tanken om at starte en webshop, kan vi hjælpe jer. Opstart af webshop kan være en tidskrævende proces, hvorfor det er vigtigt at tingene bliver gjort rigtigt fra starten. Man kan have de bedste produkter til den bedste pris, men hvis ikke de er præsenteret ordentligt og der ikke er nogen der kan finde dem, får man ingen ordrer. ROI-ONLINE kan tilbyde jer kompetent hjælp, der trækker på flere års erfaring med udvikling samt optimering af webshops.

Opret webshop, men hvilket system?

Der er to overordnede muligheder, hvis du går og overvejer at få en webshop. Hvilken mulighed du skal gøre brug af, afhænger af, hvad hensigten med din webshop er. Ønsker man at sælge nogle få produkter på sin hjemmeside, kan man med fordel nøjes med at vælge en cms webshop, hvor man som supplement til sit cms-system, har mulighed for tilvalg af specifikt salgsmodul. Har man større intentioner, og vil gerne sælge mange produkter eller services på nettet, så dette bliver en signifikant del af virksomhedens indtægt, bør man vælge et decideret webshopsystem. Til store løsninger, der samtidig skal være fleksible, foretrækker vi hos ROI-online at bruge open source systemer som Magento webshop, eller Prestashop, der i 2010 og 2011 blev kåret til verdens bedste webshopsystem.

Vi tilbyder dog mere end bare en professionel webshop løsning. Vi kan tilbyde at lave den i flere forskellige open source og closed source systemer. Af open source webshop systemer arbejder vi med blandt andet OS Commerce, Prestashop og Magento webshop. Af closed source systemer arbejder vi med Scannet shop og Dandomain shop. Der er forskellige fordele og ulemper ved at gøre brug af henholdsvis open og closed source. Vi kan ud fra jeres behov og ideer hjælpe jer med at finde den rigtige løsning, der giver jer den optimale ROI.

Lav en webshop, der er synlig

Hvis man ønsker at føre salg via en webshop, er det vigtigt at man bliver synlig på søgemaskinerne og kommer frem i søgeresultaterne. Med en webshop løsning fra ROI-Online, får man en seo webshop, hvor der er lagt vægt på optimal synlighed via søgemaskinerne, gennem brug af de tekniske funktioner der skal være i en søgemaskineoptimeret webshop: meta descriptions, titles, URL, intern link building, unikke produktbeskrivelser, navngivning af billeder, henvisninger fra andre hjemmesider, samt vægt på at der føres statistik over trafikken og salget på webshoppen.

Webshop integration

Inden vi i fællesskab beslutter os for hvilket system, der er det bedste til at dække jeres behov, er det vigtigt I gør jer nogle overvejelser i forhold til integrering af jeres webshop. Det er vigtigt I overvejer, hvilke andre systemer jeres webshop skal kunne integreres til, inden I beslutter jer for hvilken løsning i vil bruge. Har i brug for cms integration, integration til jeres økonomisystem, lagerstyring, eller måske til jeres logistik partners system, har vi kompetencerne til at få disse integreret med webshoppen.  Webintegration handler om at optimere og automatisere så mange af jeres processer, så I kan bruge mindst muligt tid og dermed få bedst mulig ROI. I skal således vælge den rette løsning, så I ikke behøver at taste oplysninger ind i andre systemer manuelt og bruge tid og risikere indtastningsfejl. Webshop integration er mest fleksibel i en open source løsning, da man dermed har muligheden for at ændre nødvendige dele af kildekoden. Flere closed source webshopsystemer har dog også API-løsninger der kan benyttes i stedet for webshopintegration.

Hvad koster en webshop?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af forskellige faktorer.  For det første afhænger prisen af, om du vælger en open source webløsning eller om du vælger en closed source web løsning. Det er i sin enkelthed et spørgsmål om udbud og efterspørgsel.
Til open source systemerne er kildekoden tilgængelig, og der er et stort udbud af leverandører, hvilket holder prisen nede og gør at du kan få en billig løsning. Dette er i modsætning til en webshop i et closed source system, hvor du i højere grad er afhængig af din leverandør, da det kun er leverandøren og måske nogle få andre partnere, der har adgang og kendskab til kildekoden. En anden ting der spiller ind, er størrelsen på det webshopsystem du ønsker. Jo flere moduler du ønsker, jo dyrere bliver det generelt. Ønsker du tillige en international webshop, er valget af system endnu mere vigtigt, for at undgå fremtidige overflytninger til andet system og de ulemper dette medfører. Udover pris på design og udvikling kommer der også udgifter i form af gebyrer til udbydere af betalingsservice. Her afhænger prisen af, hvor mange forskellige betalingsmetoder du ønsker at gøre brug af.

Start en webshop og få del i det stigende internetsalg

Hvis du ønsker at få del i de mange penge der bliver omsat for via internetsalg, så start en webshop. Hos ROI-Online kan vi hjælpe dig med valg af webshop system, design, implementering af løsningen, migrering af indhold, produkter og kunder samt generel opsætning og andre tvivlsspørgsmål der måtte være i forbindelse med opstart af online shop system. Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi kan komme med et bud på, hvordan vi kan hjælpe jer med at vælge den rigtige løsning fra starten, eller blot hjælpe jer med webshopoptimering så I får bedre ROI på jeres eksisterende webshop.

Bliv Ringet Op

Få hjælp til et overblik på virksomhedens markedsføring. Hvilke tiltag passer til din virksomhed. ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE søger en studerende med stærke kompetencer
inden for frontend udvikling. Vi er en dynamisk marketing virksomhed med kunder af alle slags.
Hos os får du relevant erfaring samtidig med, at du sætter dine evner i spil og får brugt din teori i
praksis. Det er centralt, at du har et solidt kendskab til HTML, CSS og Javascript samtidig med, at
du har flair for visuelle udtryk. ROI ONLINE tilbyder stor fleksibilitet og frihed under ansvar, derfor
er det vigtigt, at du er selv disciplineret og struktureret i dit arbejde. Vi glæder og til at høre fra dig!
job@roi-online.dk
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Overvejer du at anvende online annoncering? Eller bruger du allerede annoncering, men uden de
ønskede resultater? Hos ROI ONLINE hjælper vi små og mellemstore virksomheder med online
optimering – også i form af annoncering online. Vi hjælper med at udvikle og strukturere
annoncerne efter kundens ønsker. Med vores ekspertviden som fundament udvikles annoncesæt i
forskellige kampagner, som kan udsendes efter aftalte budgetter og timing. Desuden har vi
værktøjer til at lave effektmåling, så vi kan vurdere hvad der virker for målgruppen – og hvad de
interagerer med eller reagerer på. Med vores eksterne eksperter får du mere ekspert for pengene,
og hos ROI ONLINE finder vi den rette løsning for din virksomhed og dens budget. Kontakt os
gerne hvis du vil vide mere, roi-online.dk/kontakt-os/.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Få styr på de forskellige marketing tiltag som passer til netop din virksomhed. Kontakt os for aftale til et uforpligtende møde ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Har du en plan for årets oplagte markedsførings dage- og perioder? Mange virksomheder har gavn
af at planlægge årets markedsføringstiltag i forhold til årets mange mærkedage. Der er gode
muligheder, hvis du planlægger din tid, så du hele tiden kan være på forkant. Det er vigtigt, at man
som virksomhed er et skridt foran, i forhold til årets begivenheder. Materiale til markedsføring
skal være klar i god tid og bør promoveres allerede en måned eller nogle uger før mærkedage som
fastelavn, Mors og Fars dag, påske, helligdage og halloween.
Hos ROI ONLINE hjælper vi vores kunder med forskellige markedsføringstiltag – eksempelvis ved at
hjælpe med social medie strategi, som dækker hele året. Hvis du har spørgsmål eller mangler
indsigt i professionel online markedsføring, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en
uforpligtende samtale, roi-online.dk/kontakt-os/
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Hvilke annoncer giver telefonopkald?

Vi har løsningsmodellen til at få målt på hvilke af jeres annoncer og søgeord der giver opkald i stedet for online konverteringer. Hvis ikke I måler på dette, risikerer I at nedprioritere annoncegrupper og søgeord der faktisk er meget rentable. I får simpelt og enkelt ikke det rigtige udganspunkt for at træffe de rigtige beslutninger. Kan i ikke måle på hvilke kampagner, anonncegrupper og søgeord der giver telfonopkald, så ring 70 20 39 49 NU! eller udfyld ovenstående formular.

Hvilke firmaer besøger hjemmsiden?

Handler du primært B2B, kunne det måske være interessant at vide hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside, samt hvor de kommer fra og hvad de eventuelt har søgt på via søgemaskinerne for at komme ind til jer. Vi har løsningsmodellen der giver jer muligheden for at få navngivet en stor del af de besøgende virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside. Handler du primært B2B og kunne du tænke dig at vide hvem der kan betale sig at ringe til, så udfyld ovenstående formular eller ring 70 20 39 49.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE