Opstart af webshop

Hos ROI ONLINE hjælper vi små og mellemstore virksomheder med både opstart og optimering af webshops. Så uanset, om du ønsker at opstarte en webshop, eller optimere på din nuværende webshop, så står vi klar til at hjælpe!

Webshop-systemer

Der findes mange systemer, som egner sig til udvikling og optimering af webshops. Hos ROI ONLINE vil vi helst inddrage kvalitets- og fremtidssikre systemer som open source systemerne Magento webshop eller Prestashop.

Billede af en lommeregner

Webshop og budget

Vi hjælper med at udvikle og optimere webshops, der passer din virksomhed og dit budget. Sammen finde vi den bedste løsning for dine behov og din økonomi. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om webshops  – vi hjælper gerne!

Ikon af webshop

Webshop

Lav en webshop og forøg din ROI

Antallet af webshops i Danmark er steget betydeligt de seneste 10 år, og internethandlen udgør i dag en stor del af den samlede handel i Danmark. Hos ROI ONLINE mener vi, at der er potentiale for at kunne tjene store penge på internettet, så går I med tanken om at starte en webshop, kan vi hjælpe jer. Opstart af webshop kan være en tidskrævende proces. Derfor er det vigtigt, at tingene bliver gjort rigtigt fra starten. Man kan have de bedste produkter til den bedste pris, men hvis ikke de er præsenteret ordentligt, og der ikke er nogen der kan finde dem, får man ingen ordrer. ROI ONLINE kan tilbyde jer kompetent hjælp, der trækker på flere års erfaring med udvikling samt optimering af webshops.

Opret webshop - hvilket system?

Der er to overordnede muligheder, hvis du går og overvejer at få en webshop. Hvilken mulighed, du skal gøre brug af, afhænger af, hvad hensigten med din webshop er. Ønsker man at sælge nogle få produkter på sin hjemmeside, kan man med fordel nøjes med at vælge en cms webshop, hvor man som supplement til sit cms-system har mulighed for tilvalg af et specifikt salgsmodul. Har man større intentioner om mange produkter eller services, bør man vælge et decideret webshopsystem. Til store, fleksible løsninger foretrækker vi at bruge open source systemer som Magento webshop eller Prestashop.

Vi tilbyder dog mere end bare en professionel webshop løsning. Vi laver den i flere forskellige open source og closed source systemer. Af open source webshop systemer arbejder vi med blandt andet OS Commerce, Prestashop og Magento webshop. Af closed source systemer arbejder vi med Scannet shop og Dandomain shop. Der er forskellige fordele og ulemper ved at gøre brug af henholdsvis open og closed source. Vi kan ud fra jeres behov og ideer hjælpe jer med at finde den rigtige løsning, der giver jer den optimale ROI.

Lav en synlig webshop

Hvis man ønsker at føre salg via en webshop, er det vigtigt, at man er synlig på søgemaskinerne og kommer frem i søgeresultaterne. Med en webshop-løsning fra ROI ONLINE, får du en seo webshop med vægt på optimal synlighed via søgemaskinerne. Dette sker gennem brug af tekniske funktioner i en søgemaskineoptimeret webshop: Meta descriptions, titles, URL, intern link building, unikke produktbeskrivelser, navngivning af billeder samt henvisninger fra andre hjemmesider. Derudover vægtes også statistikker over trafikken og salget på webshoppen.

Webshop integration

Inden vi i fællesskab beslutter os for hvilket system, der er det bedste til at dække jeres behov, er det vigtigt, at I gør jer nogle overvejelser i forhold til integrering af jeres webshop. Det er vigtigt, at I overvejer, hvilke andre systemer jeres webshop skal kunne integreres til, inden I beslutter jer for en løsning. Har I brug for cms integration, integration til jeres økonomisystem, lagerstyring eller måske til jeres logistik partners system, har vi kompetencerne til at få disse integreret med webshoppen.  Webintegration handler om at optimere og automatisere jeres processer, så I kan bruge mindst mulig tid og dermed få bedst mulig ROI. I skal således vælge den rette løsning, så I ikke behøver at taste oplysninger ind i andre systemer manuelt, bruge tid og risikere indtastningsfejl. Webshop integration er mest fleksibel i en open source løsning, da man har muligheden for at ændre nødvendige dele af kildekoden. Flere closed source webshopsystemer har dog også API-løsninger, der kan benyttes i stedet for webshopintegration.

Hvad koster en webshop?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af forskellige faktorer.  For det første afhænger prisen af, om du vælger en open source webløsning, eller om du vælger en closed source web løsning. Det er i sin enkelthed et spørgsmål om udbud og efterspørgsel.

Til open source systemerne er kildekoden tilgængelig, og der er et stort udbud af leverandører, hvilket holder prisen nede og gør, at du kan få en billig løsning. Modsat er du ved et closed source system afhængig af din leverandør, da det kun er leverandøren og måske nogle få andre partnere, der har adgang og kendskab til kildekoden. En anden ting, der spiller ind, er størrelsen på det webshopsystem, du ønsker. Jo flere moduler du ønsker, jo dyrere bliver det generelt. Ønsker du tillige en international webshop, er valget af system endnu mere vigtigt for at undgå fremtidige overflytninger til andet system og de ulemper, dette medfører. Udover pris på design og udvikling kommer der også udgifter i form af gebyrer til udbydere af betalingsservice. Her afhænger prisen af hvor mange forskellige betalingsmetoder, du ønsker at gøre brug af.

Start en webshop og få del i det stigende internetsalg

Hvis du ønsker at få del i de mange penge, der bliver omsat for via internetsalg, så start en webshop. Hos ROI ONLINE hjælper vi dig med valg af webshop system, design, implementering af løsningen, migrering af indhold, produkter og kunder samt generel opsætning og andre tvivlsspørgsmål der måtte være. Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi kan komme med et bud på, hvordan vi kan hjælpe jer med at vælge den rigtige løsning fra starten eller hjælpe jer med webshop-optimering, så I får bedre ROI på jeres eksisterende webshop.

Fordele
  • Få del i den voksende handel på internettet
  • Prøv nye markeder og tendenser af online først
  • Få et uendeligt stort potentiale for ROI
  • Via integration optimeres jeres processer
  • Få større synlighed på internettet og i søgemaskiner
  • Brug open source og få stor fleksibilitet og individualitet

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig