fbpx

Opstart af webshop

Hos ROI ONLINE hjælper vi små og mellemstore virksomheder med både opstart og optimering af webshops. Så uanset om du ønsker at opstarte en webshop, eller optimere på din nuværende webshop, så står vi klar til at hjælpe!

Webshop-systemer

Der findes mange systemer, som egner sig til udvikling og optimering af webshops. Hos ROI ONLINE vil vi helst inddrage kvalitets- og fremtidssikre systemer som open source systemerne Magento webshop eller Prestashop.

Billede af en lommeregner

Webshop og budget

Vi hjælper med at udvikle og optimere webshops, der passer din virksomhed og dit budget. Sammen finder vi den bedste løsning for dine behov og din økonomi. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om webshops  – vi hjælper gerne!

Ikon af webshop

Webshop

Lav en webshop og forøg din ROI

Antallet af webshops i Danmark er steget betydeligt de seneste 10 år, og internethandlen udgør i dag en stor del af den samlede handel i Danmark. Hos ROI ONLINE mener vi, at der er potentiale for at kunne tjene store penge på internettet, så går du med tanken om at starte en webshop, kan vi hjælpe dig. Opstart af webshop kan være en tidskrævende proces. Derfor er det vigtigt, at tingene bliver gjort rigtigt fra starten. Man kan have de bedste produkter til den bedste pris, men hvis ikke de er præsenteret ordentligt, og der ikke er nogen der kan finde dem, får man ingen ordrer. ROI ONLINE kan tilbyde dig kompetent hjælp, der trækker på flere års erfaring med udvikling samt optimering af webshops.

Lav en synlig webshop

Hvis man ønsker at føre salg via en webshop, er det ofte vigtigt at man er synlig på søgemaskinerne og kommer fornuftigt frem i søgeresultaterne, enten de organiske eller betalte. Hos ROI ONLINE holder vi fokus på optimal synlighed via søgemaskinerne, der hvor det giver ROI for kunden. Dette sker gennem brug af tekniske funktioner i en søgemaskineoptimeret webshop: Meta descriptions, titles, URL, intern link building, unikke produktbeskrivelser, navngivning af billeder samt henvisninger fra andre hjemmesider. Derudover vægtes også statistikker over trafikken og salget på webshoppen.

Opret webshop - hvilket system?

Der er to overordnede muligheder, hvis du går og overvejer at få en webshop, en stand alone webshop, eller et webshopmodul. Hvilken mulighed du skal gøre brug af, afhænger af hvad hensigten med din webshop er. Ønsker man at sælge nogle få produkter på sin hjemmeside, kan man med fordel nøjes med at vælge et webshopmodul til den eksisterende hjemmeside, hvor man som supplement til sit cms-system har mulighed for tilvalg af et specifikt salgsmodul. Har man større intentioner om mange produkter eller services, bør man vælge et decideret webshopsystem. Til store, fleksible løsninger anbefaler vi typisk at bruge et stand alone webshop system, der er bygget med e-handel som udgangpunkt.

Der findes et hav af forskellige systemer, hvor nogle er lavet af store multinationale selskaber eller organisationer, der har brugt mange tusinder af timer og andre er lavet af 2 nørder over en weekend og en kasse øl. Der er enorm forskel på de forskellige systemer og hvad der passer til din virksomhed, afhænger af mange ting.
Der skelnes typisk mellem to overordnede webshop software strategier, Open Source og Closed Source. Der er forskellige fordele og ulemper ved at gøre brug af henholdsvis open og closed source, men det er essentielt man vælger rigtigt, for det at flytte til et nyt system er typisk meget omkostningstungt. Vi kan ud fra dine behov og ideer hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, der sikrer dig den optimale ROI.

Webshop integration

Inden vi i fællesskab beslutter os for, hvilket system, der er det bedste til at dække dine behov, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser i forhold til integrationer med din webshop. Det er vigtigt, at du overvejer, hvilke andre systemer din webshop skal kunne integreres til, inden du beslutter dig for en løsning. Har du brug for integration til dit økonomisystem, lagerstyring eller måske til din logistik partners system, kan vi hjælpe dig med at få disse integreret med webshoppen.  Webintegration handler om at optimere og automatisere processerne, så du kan bruge mindst mulig tid og dermed få bedst mulig ROI. Du skal således vælge den rette løsning, så du ikke behøver at taste oplysninger ind i andre systemer manuelt, bruge tid og risikere indtastningsfejl. Webshop integration er mest fleksibel i en open source løsning, da man har muligheden for at ændre nødvendige dele af kildekoden. Flere closed source webshopsystemer har dog også API-løsninger, der kan benyttes i stedet for webshopintegration.

Hvad koster en webshop?

Prisen afhænger af, om du vælger en open source webløsning, eller en closed source løsning. Det er i sin enkelthed et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Til open source systemerne er kildekoden tilgængelig, og der er et stort udbud af leverandører, hvilket holder prisen nede og gør, at du kan få en billig løsning. Modsat er du ved et closed source system afhængig af din leverandør, da det kun er leverandøren og måske nogle få andre partnere, der har adgang og kendskab til kildekoden. En anden ting der spiller ind, er størrelsen på det webshopsystem du ønsker. Jo flere moduler du ønsker, jo dyrere bliver det generelt. Ønsker du tillige en international webshop, er valget af system endnu mere vigtigt for at undgå fremtidige overflytninger til andet system og de ulemper dette medfører. Udover pris på design og udvikling kommer der også udgifter i form af gebyrer til udbydere af betalingsservices. Her afhænger prisen af, hvor mange forskellige betalingsmetoder, du ønsker at gøre brug af.

Start en webshop og få del i det stigende internetsalg

Hvis du ønsker at få del i de mange penge, der bliver omsat for via internetsalg, så start en webshop. Hos ROI ONLINE hjælper vi dig med valg af webshop system, design, implementering af løsningen, migrering af indhold, produkter og kunder samt generel opsætning og andre tvivlsspørgsmål der måtte være. Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi kan komme med et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning fra starten eller hjælpe dig med webshop-optimering, så du får bedre ROI på din eksisterende webshop.

Fordele
  • Få del i den voksende handel på internettet
  • Prøv nye markeder og tendenser af online først
  • Få et uendeligt stort potentiale for ROI
  • Via integration optimeres jeres processer
  • Få større synlighed på internettet og i søgemaskiner
  • Brug open source og få stor fleksibilitet og individualitet

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.