fbpx

Udfyld beregneren og se om du kan søge EU-tilskud

EU-Tilskud (Normal beregner)

Ved du hvad du skal gøre?

Det kan være både overvældende og uoverskueligt at finde hoved og hale i hvad der er relevant for din virksomhed, digitalt set, og for så derefter at implementere det også. Derfor er der skabt vækstpuljer med fokus på at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder i Danmark. 

Disse vækstpuljer giver dig mulighed for at få et solidt skub frem på udviklingen og derved stå stærkere og skabe grobund for stor vækst i din virksomhed, men hvor starter du? Og hvad skal du gøre?

Vil du vide mere om de enkelte vækstpuljer kan du kigge her: 

Komplet 360° analyse af din virksomheds vækstmuligheder

Ønsker du også vækst, men ved du ikke hvor du skal starte?
Hos ROI Online har vi specialiseret os i, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at fokusere på og realisere din virksomheds udviklingsmuligheder.
I forbindelse med vækstanalyser og virksomhedsudvikling bruger vi Væksthjulet.

ROIs Væksthjul er et værktøj, vi benytter til at lave en 360° analyse af din virksomhed, så vi sammen kan finde ud af, hvor præcist der skal sættes ind for at udvikle og vækste din forretning.
Vores Væksthjul er bygget op omkring den tanke, at alle virksomheder har fire
grundlæggende optimeringsområder, der har indflydelse på forretningens bundlinje:
o Strategioptimering
o Kundeoptimering
o Processoptimering
o Medarbejdsoptimering

Vores virksomhedskonsulenter tager udgangspunkt i Væksthjulets resultater og udarbejder
en detaljeret handlingsplan for din virksomhed.

Vil du vide mere om dine vækstmuligheder?
Kontakt os, hvis du ønsker sparring og hjælp til din virksomheds udvikling.

Revurdering af strategi

Efter flere år med corona og krig i europa, har mange virksomheder brug for at revurdere deres strategi og om det stadig er business as usual, eller om der er strategiske ændringer der bør vendes. Der er på natioanl plan udmøntet forskellige puljer der giver mulighed for at revurdere og optimere SMV-ernes strategier, så der sikres kontinuerlig vækst. 

Har man behov for at få optimeret på nogle af de andre dele af vækshjulets områder, findes der masser af relevante puljer der kan bidrage og medfinansiere.

Brug for hjælp?

Vi kan være din professionelle rådgiver og hjælpe dig gennem hele processen, fra start til slut.  Lige fra de første skridt, hvor den skarpe ansøgningen skal skrives, til udbudsrunden, hvor du vælger den eksterne digitale ekspert, til løsningen af den faktiske opgave. Vi hjælper dig ikke bare med at få lagt en strategi for, hvordan du digitaliserer din virksomhed. Vi hjælper dig også med at implementere den gennem projektledelse og derefter optimerer vi kontinuerligt på den så din virksomhed holder trit med udviklingen. 

Kort sagt, er vi her for at hjælpe dig til at få det fulde udbytte af dine vækstmidler. Vi er med dig hele vejen, i det omfang du ønsker vi skal være det. Vil du vide mere om dine muligheder og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag.

Vi er godkendt til EU-programmer

Strategier til salg og markedsføring

Vi laver digitaliseringsprojekter der indebærer alt indenfor salg og markedsføring. Salgsprojekter kan omhandle flere ting, lige fra hjælp til valg og udnyttelse af de rette systemer, til udvikling af den komplette salgsstrategi.
Markedsføringsprojekter kan indeholde alt lige fra identificering af det rigtige kundemix, til implementering af den marketingstrategi, der sikrer den ønskede vækst.

Automatiseringer og integrationer

Ved integration og auotomatiseringesprojekter, deltager vi som rådgivere. Via skitsering af projektet, får vi konkretiseret, hvilke processer der bør automatiseres så vi kan finde frem til, hvilke potentielle leverandører der bør involveres og til hvilken pris. Vi kan stå for projektledelse gennem hele forløbet og hjælpe jer helt i mål. Vi har kontinuerligt ROI for øje og vi fungerer som jeres 100% udvildige konsulent.

Webshop og E-handels strategier

ROI ONLINE hjælper SMV’er med optimering af deres Webshops og E-handels strategier. Hvad enten du skal vækste din eksisterende løsning eller om du skal have en helt ny, kan vi rådgive, projektlede og hjælpe med udvælgelsen af de rette leverandører. Vi kan konkretisere hele projektet samt give et overblik over de relevante tiltag der bør gøres, samt udarbejde det rette beslutningsgrundlag før projektet iværksættes.