Vækstmidler

Er du tilfreds med din forretnings vækst? Overvejer du at søge EU’s vækstmidler så du kan få et skub i den rigtige retning? Med vækstmidler får du en hjælpende hånd så du står stærkere i en tid, hvor digitaliseringen bliver mere og mere afgørende for din forretnings succes.

Ved du hvad du skal gøre?

Det kan være både overvældende og uoverskueligt at finde hoved og hale i hvad der er relevant for din virksomhed, digitalt set, og for så derefter at implementere det også. Derfor er der skabt vækstpuljer med fokus på at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder i Danmark. 

Disse vækstpuljer giver dig mulighed for at få et solidt skub frem på udviklingen og derved stå stærkere og skabe grobund for stor vækst i din virksomhed, men hvor starter du? Og hvad skal du gøre?

Vil du vide mere om de enkelte vækstpuljer kan du kigge her: 

Brug for hjælp?

Vi kan være din professionelle rådgiver og hjælpe dig gennem hele processen, fra start til slut.  Lige fra de første skridt, hvor den skarpe ansøgningen skal skrives, til udbudsrunden, hvor du vælger den eksterne digitale ekspert, til løsningen af den faktiske opgave. Vi hjælper dig ikke bare med at få lagt en strategi for, hvordan du digitaliserer din virksomhed. Vi hjælper dig også med at implementere den gennem projektledelse og derefter optimerer vi kontinuerligt på den så din virksomhed holder trit med udviklingen. 

Kort sagt, er vi her for at hjælpe dig til at få det fulde udbytte af dine vækstmidler. Vi er med dig hele vejen, i det omfang du ønsker vi skal være det. Vil du vide mere om dine muligheder og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag.

Vi er godkendt til EU-programmer

Strategier til salg og markedsføring

Vi laver digitaliseringsprojekter der indebærer alt indenfor salg og markedsføring. Salgsprojekter kan omhandle flere ting, lige fra hjælp til valg og udnyttelse af de rette systemer, til udvikling af den komplette salgsstrategi.
Markedsføringsprojekter kan indeholde alt lige fra identificering af det rigtige kundemix, til implementering af den marketingstrategi, der sikrer den ønskede vækst.

Automatiseringer og integrationer

Ved integration og auotomatiseringesprojekter, deltager vi som rådgivere. Via skitsering af projektet, får vi konkretiseret, hvilke processer der bør automatiseres så vi kan finde frem til, hvilke potentielle leverandører der bør involveres og til hvilken pris. Vi kan stå for projektledelse gennem hele forløbet og hjælpe jer helt i mål. Vi har kontinuerligt ROI for øje og vi fungerer som jeres 100% udvildige konsulent.

Webshop og E-handels strategier

ROI ONLINE hjælper SMV’er med optimering af deres Webshops og E-handels strategier. Hvad enten du skal vækste din eksisterende løsning eller om du skal have en helt ny, kan vi rådgive, projektlede og hjælpe med udvælgelsen af de rette leverandører. Vi kan konkretisere hele projektet samt give et overblik over de relevante tiltag der bør gøres, samt udarbejde det rette beslutningsgrundlag før projektet iværksættes.