Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

PROGRAMMERING

Programmering og procesoptimering

Hvornår har du sidst gennemgået og justeret dine virksomhedsprocesser? Måske er det på tide at kontrollere om nogle af dine processer kan optimeres, så du får minimeret dine driftsomkostninger og øger effektiviteten. Ved diverse procesoptimeringer kan du måske få et bedre output og i sidste ende et bedre ROI. Det bør være af stor interesse for enhver virksomhed kontinuerligt at gennemse, om der er nogle af virksomhedens processer, der kan optimeres. For at optimere processerne og opnå det bedste ROI, er det nødvendigt at se på, om sammenspillet mellem dine medarbejdere, produktion og teknologi fungerer optimalt og til det har vi ofte nogle gode forslag.

Udvikling af applikationer, hjemmeside programmering mv.

Hos ROI-Online kan vi hjælpe jer med at udvikle forretningsapplikationer med henblik på at optimere jeres processer. Bruger i meget tid på manuelle opgaver, så kan vi hjælpe jer med at finde frem til, hvor det kan være hensigtsmæssigt at automatiserer jeres processer, således at i bruger jeres tid, der hvor det manuelle arbejder er vigtigst og påkrævet. Vi kan hjælpe jer med at optimere og effektivisere jeres processer inden for områder som f.eks. dataindsamling, datamigrering, ordrebehandling, lagerstyring, timeregistrering m.m. Med en forretningsapplikation eller via hjemmeside programmering kan vi automatisere mange af de tidskrævende manuelle opgaver i jeres virksomhed. Hos ROI-Online kan vi gennem en procesoptimering, hjælpe jer med at frigive jeres virksomheds ressourcer, så i opnår bedre effektivitet i forhold til hvor mange medarbejdere i er.

Vi har en værktøjskasse, der indeholder en række forskellige programmeringsmuligheder. Med vores værktøjskasse kan vi skabe de løsninger i har brug for i jeres virksomhed, så i kan få det bedste ud af medarbejderstaben og samtidig sørge for at jeres processer er sikret for fremtiden. Vi har et stort kendskab til optimering af virksomhedsprocesser og udvikling af applikationer. Hos ROI-Online kan vi både rådgive dig i hvor dine processer kan optimeres, men vi kan også hjælpe dig med udvikling af de applikationer og migrere de forskellige systemer der kan optimere dine processer. Udvikling af forretningsapplikationer der kan optimere dine manuelle og tidskrævende opgaver behøver ikke at koste en formue. Hvis du vælger ROI-Online, får du de bedste applikationer til prisen.

Lad ROI-Online være dit fortrukne webbureau

Vi kan lave alle former for applikationer og alt inden for it programmering og vi leverer komplette løsninger til blandt andet MacOS, iOS, Windows og Android. Alle vores online løsninger er programmeret i henhold til html standarderne foreskrevet af w3.org, og validerer efter html 5. Vi arbejder med objektorienteret programmering som PhP, Flash, Java m.fl. og også lineær programmering.

Flash programmering af spil og sql programmering til CMS

Flash programmering er et stærkt værktøj i forhold til at integrere forskellige interaktive medier i sine applikation, det kan være video, musik, spil m.m. Hvis dine applikationer skal kunne trække information fra diverse databaser, kan vi også levere løsninger lavet med sql programmering. Denne form for web programmering er specielt designet til at håndtere data i f.eks. relationsdatabaser. PHP programmering og sql programmering bruges ofte til udvikling i forbindelse med CMS systemer. PHP programmering bruges primært, hvis man ønsker dynamisk indhold i sine applikationer m.m. WordPress programmering består således af PHP programmering.

Objektorienteret og lineær programmering efter behov

Vores programmør udvikler løsninger der er optimeret til netop de behov der er i din virksomhed. Der arbejdes problemorienteret og vores programmør har godt kendskab til lineær programmering, også kaldet sekventiel programmering, objektorienteret programmering samt diverse forskellige programmeringssprog. Så er der processer og arbejdsgange der ikke fungerer optimalt i din virksomhed, eller hvor der bliver brugt mange ressourcer, så kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan optimere jeres processer og skabe større resultat på jeres bundlinje.

Bliv Ringet Op

Facebook bekæmper ”fake-news” med ny funktion.
I sin seneste indsats for at bekæmpe fænomenet ”fake-news”, falske nyheder, har Facebook testet en helt ny feature. Denne funktion giver facebookbrugerne yderligere information om de nyheder, som vises i deres nyhedsfeed. Funktionen er angivet med bogstavet ”i” nær overskriften til en given artikel. Ved anvendelse af funktionen vil facebookbrugerne få hjælp til at identificere falske nyheder og dermed kunne skelne utroværdige udgivere, der i dag er et voksende fænomen, som blandt andet havde en central plads i det seneste amerikanske præsidentvalg.
Helt konkret vil funktionen afsløre kontekstuelle oplysninger såsom udgiverens Facebook- og Wikipediasider, relaterede artikler om samme emne samt oplysninger om hvordan andre brugere deler på pågældende artikel. Ideen bag funktionen er at genskabe en digital tillid, som er blevet brudt i takt med de stigende falske nyheder.
Kilde: Business insider
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Er du opmærksom på kompleksiteten af SSL/https? Har du sikret, at din virksomheds hjemmeside er troværdig og kender du i den forbindelse din rangering på Google? Er dit erhverv eksempelvis involveret i e-handel eller har du en hjemmeside - SSL er relevant for alle.
SSL er med til at minimere risikoen for angreb da der er krypteret et link mellem server og browseren.

Alle e-forretninger som behandler personlige og fortrolige oplysninger bør have et SSL certifikat, både for deres egen og for deres besøgendes skyld. SSL (Secure Sockets Layer), sikrer at det kun er afsender og modtager, som kan læse de informationer, der kommunikeres mellem de to parter. Dette er vigtigt i dag, hvor man nemt kan komme galt afsted, når man handler på nettet. Det er ikke kun vigtigt for hjemmesider som indeholder e-handel, men derimod vigtigt for troværdigheden på alle former for hjemmesider. Et SSL certifikat er vejen til troværdighed og tryghed men det er nu i høj grad også en rangeringsfaktor, som har betydning for din SEO, da sikkerhed er i særdeles høj kurs hos Google.

I 2016 gjorde Google det til et krav, at man i forbindelse med Google Shopping brugte SSL - Fra januar 2017 begyndte Google at afsløre graden af sikkerhed på webshops for brugerne. Dette markeres med farven grøn, gul og rød, hvoraf rød er meget usikker.
Google begynder at suspendere Google shopping uden ssl.
Hvis du ikke allerede har skiftet fra http til https, vil det være en klar fordel, såfremt du vægter sikkerhed højt.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Nye Succes Online arrangementer er nu skudt i gang!

Lyder gratis viden om optimering af digitale kompetencer som noget for dig?

Vi er en del af Googles initiativ Succes Online, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at tilegne sig optimerede færdigheder indenfor online markedsføring.

Der tilbydes gratis arrangementer, som guider dig og din virksomhed til at opnå de bedst mulige digitale kompetencer indenfor SEO, digitale medier, Adwords og meget andet.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring. ... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Sønderborg 2017

oktober 24, 2017, 9:00am - november 7, 2017, 6:00am

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der ...

Vis på Facebook

Fra tjeklisten til handlingsplan:

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring
... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Assens 2017

september 28, 2017, 1:00pm - september 28, 2017, 10:30am

Fra tjeklisten til handlingsplan: ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handl...

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Overvejer i mobile Apps?

Smartphones er i dag hvermands eje og alle der har en smartphone ved også at der findes apps som kan downloades og benyttes på mobilen. Dette giver en helt ny verden indenfor mulighederne for marketing og vide om brugerne og deres adfærd mv.

Vil i have muligheden for at få del i dette voksende kundepotentiale, så udfyld ovenstående formular, så vi kan få en dialog omkring udnyttelse af potentialet for jeres virksomhed.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE