Billede af en kuglepen

Procesoptimering

Hos ROI ONLINE hjælper vi vores kunder med at gennemgå og justere virksomhedens processer. På den måde kan vi isolere de områder, hvor der er brug for optimering, og hjælpe din virksomhed til bedre ROI på sigt.

Udvikling af platforme

Har du brug for en professionel programmør til udvikling af applikationer eller hjemmeside? Så stiller vi hos ROI ONLINE vores stærke netværk til rådighed. Du får mere specialist for pengene med ROI ONLINE som bindeled!

Billede af en computer

Dit fortrukne webbureau

Lad ROI ONLINE blive dit fortrukne webbureau. Vi hjælper vores kunder på rette vej og træder til i processen dér, hvor det giver mening. Vi har altid kunden i fokus og finder den bedste løsning til hver enkelt virksomhed.

Ikon af programmering

Programmering

Programmering og procesoptimering

Hvornår har du sidst gennemgået og justeret dine virksomhedsprocesser? Måske er det tid til at kontrollere, om nogle af dine processer kan optimeres, så du får minimeret dine driftsomkostninger og øger effektiviteten. Ved diverse procesoptimeringer kan du måske få et bedre output og i sidste ende et bedre ROI. Det bør være af stor interesse for enhver virksomhed kontinuerligt at gennemse, om der er nogle af virksomhedens processer, der kan optimeres. For at optimere processerne og opnå det bedste ROI er det nødvendigt at se på, om sammenspillet mellem dine medarbejdere, produktion og teknologi fungerer optimalt. Til det har vi ofte nogle gode forslag.

Udvikling af applikationer, hjemmeside programmering mv.

Hos ROI ONLINE hjælper vi jer med at udvikle forretningsapplikationer med henblik på at optimere jeres processer. Bruger I meget tid på manuelle opgaver, så kan vi hjælpe jer med at finde frem til, hvor det kan være hensigtsmæssigt at automatisere jeres processer. På denne måde kan I bruge jeres tid, der hvor det manuelle arbejder er vigtigst og påkrævet. Vi kan hjælpe jer med at optimere og effektivisere jeres processer inden for områder som f.eks. dataindsamling, datamigrering, ordrebehandling, lagerstyring, timeregistrering m.m. Med en forretningsapplikation eller via hjemmesideprogrammering kan vi automatisere mange af de tidskrævende, manuelle opgaver i jeres virksomhed.

Vi har en værktøjskasse, der indeholder en række forskellige programmeringsmuligheder. Med vores værktøjskasse kan vi skabe de løsninger, I har brug for i jeres virksomhed. Så kan I få det bedste ud af medarbejderstaben og samtidig sørge for, at jeres processer er sikret for fremtiden. Vi har et stort kendskab til optimering af virksomhedsprocesser og udvikling af applikationer. Hos ROI ONLINE kan vi rådgive dig i, hvor dine processer kan optimeres. Derudover hjælper dig med udvikling af applikationer og migrerer de forskellige systemer, der kan optimere dine processer. Udvikling af forretningsapplikationer behøver ikke at koste en formue. Hvis du vælger ROI ONLINE, får du de bedste applikationer til prisen.

Lad ROI ONLINE være dit fortrukne webbureau

Vi kan udvikle alle former for applikationer og alt inden for IT-programmering, og vi leverer komplette løsninger til blandt andet MacOS, iOS, Windows og Android. Alle vores online løsninger er programmeret i henhold til html standarderne foreskrevet af w3.org og validerer efter html 5. Vi arbejder med objektorienteret programmering som PhP, Flash, Java m.fl. og lineær programmering.

Flash programmering af spil og SQL programmering til CMS

Flash programmering er et stærkt værktøj i forhold til at integrere forskellige interaktive medier i sine applikationer. Det kan fx være video, musik, spil m.m. Hvis dine applikationer skal kunne trække information fra diverse databaser, kan vi også levere løsninger lavet med SQL programmering. Denne form for web programmering er specielt designet til at håndtere data i f.eks. relationsdatabaser. PHP programmering og SQL programmering bruges ofte til udvikling i forbindelse med CMS systemer. PHP programmering bruges primært, hvis man ønsker dynamisk indhold i sine applikationer m.m. WordPress programmering består således af PHP programmering.

Objektorienteret og lineær programmering efter behov

Vores programmør udvikler løsninger, der er optimeret til netop de behov, der er i din virksomhed. Der arbejdes problemorienteret, og vores programmør har godt kendskab til lineær programmering, også kaldet sekventiel programmering, objektorienteret programmering samt diverse forskellige programmeringssprog. Så er der processer og arbejdsgange, der ikke fungerer optimalt i din virksomhed eller bruger mange ressourcer, så kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan optimere jeres processer og skabe større resultat på jeres bundlinje.

Fordele
  • Forretningsapplikationer, der optimerer jeres processer
  • Automatisering af de manuelle processer i jeres virksomhed
  • Bedre resultat på bundlinjen
  • Bedre service over for jeres kunder
  • Integration af forskellige systemer
  • Migrering af data mindsker indtastningsfejl
  • Lad medarbejderne gøre det, der ikke kan automatiseres

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig