fbpx
undervisning i statistik

Procesoptimering

Hos ROI ONLINE hjælper vi vores kunder med at gennemgå og justere virksomhedens processer. På den måde kan vi isolere de områder, hvor der er brug for optimering, og hjælpe din virksomhed til bedre ROI på sigt.

Udvikling af platforme

Har du brug for en professionel programmør til udvikling af applikationer eller hjemmeside? Så stiller vi hos ROI ONLINE vores stærke netværk til rådighed. Du får mere specialist for pengene med ROI ONLINE som bindeled!

Billede af en computer

Dit fortrukne webbureau

Lad ROI ONLINE blive dit fortrukne webbureau. Vi hjælper vores kunder på rette vej og træder til i processen dér, hvor det giver mening. Vi har altid kunden i fokus og finder den bedste løsning til hver enkelt virksomhed.

Ikon af programmering

Programmering

Hvornår har du sidst gennemgået og justeret dine virksomhedsprocesser? Måske er det tid til at kontrollere, om nogle af dine processer kan optimeres, så du får minimeret dine driftsomkostninger og øger effektiviteten. Ved diverse procesoptimeringer kan du måske få et bedre output og i sidste ende et bedre ROI. Det bør være af stor interesse for enhver virksomhed kontinuerligt at gennemse, om der er nogle af virksomhedens processer, der kan optimeres. For at optimere processerne og opnå det bedste ROI er det nødvendigt at se på, om sammenspillet mellem dine medarbejdere, produktion og teknologi fungerer optimalt. Til det har vi ofte nogle gode forslag.

Hos ROI ONLINE hjælper vi jer med at udvikle forretningsapplikationer med henblik på at optimere jeres processer. Bruger I meget tid på manuelle opgaver, så kan vi hjælpe jer med at finde frem til, hvor det kan være hensigtsmæssigt at automatisere jeres processer. På denne måde kan I bruge jeres tid, der hvor det manuelle arbejder er vigtigst og påkrævet. Vi kan hjælpe jer med at optimere og effektivisere jeres processer inden for områder som f.eks. dataindsamling, datamigrering, ordrebehandling, lagerstyring, timeregistrering m.m. Med en forretningsapplikation eller via hjemmesideprogrammering kan vi automatisere mange af de tidskrævende, manuelle opgaver i jeres virksomhed.

Lad ROI ONLINE være dit fortrukne webbureau

Gennem vores stærke samarbejder med eksterne specialister, kan vi udvikle alle former for applikationer og alt inden for IT-programmering, og vi leverer komplette løsninger til blandt andet MacOS, iOS, Windows og Android. Alle vores online løsninger er programmeret i henhold til html standarderne foreskrevet af w3.org og validerer efter html 5. Vi arbejder med objektorienteret programmering som PhP, Flash, Java m.fl. og lineær programmering. Lad os være tovholderen på dit næste projekt – vi kortlægger, hvad der skal gøres og hvordan, i samspil med vores leverandør og vi sikrer, at du får den bedste løsning.

Flash programmering af spil og SQL programmering til CMS

Flash programmering er et stærkt værktøj i forhold til at integrere forskellige interaktive medier i sine applikationer. Det kan fx være video, musik, spil m.m. Hvis dine applikationer skal kunne trække information fra diverse databaser, kan vi også levere løsninger lavet med SQL programmering. Denne form for web programmering er specielt designet til at håndtere data i f.eks. relationsdatabaser. PHP programmering og SQL programmering bruges ofte til udvikling i forbindelse med CMS systemer. PHP programmering bruges primært, hvis man ønsker dynamisk indhold i sine applikationer m.m. WordPress programmering består således af PHP programmering.

Objektorienteret og lineær programmering efter behov

Vores programmør udvikler løsninger, der er optimeret til netop de behov, der er i din virksomhed. Der arbejdes problemorienteret, og vores programmør har godt kendskab til lineær programmering, også kaldet sekventiel programmering, objektorienteret programmering samt diverse forskellige programmeringssprog. Så er der processer og arbejdsgange, der ikke fungerer optimalt i din virksomhed eller bruger mange ressourcer, så kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan optimere jeres processer og skabe større resultat på jeres bundlinje.

Fordele
  • Forretningsapplikationer, der optimerer jeres processer
  • Automatisering af de manuelle processer i jeres virksomhed
  • Bedre resultat på bundlinjen
  • Bedre service over for jeres kunder
  • Integration af forskellige systemer
  • Migrering af data mindsker indtastningsfejl
  • Lad medarbejderne gøre det, der ikke kan automatiseres

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.