Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering har været et meget stort emne gennem de sidste år, men er ofte blevet misfortolket, misforstået og misbrugt, til at sælge hurtige løsninger med lange bindinger, der sjældent har været investeringen værd. Vi mener helt klart at en søgemaskineoptimering konsulent skal kunne vise nogle resultater indenfor 3 måneder og derfor har vi ikke bindingsperioder der strækker sig over længere tid. Vi vil ikke have kunder der er tvunget til at være hos os, på grund af en bindingsperiode og vi ved at vores tid er pengene værd, for ellers går vi ikke ind i projektet.

Søgemaskineoptimering bureau eller ansat?

Når i ved at internette er vejen frem, kan spørgsmålet dukke op, søgemaskineoptimering bureau eller en ansat? Hvad man skal vælge er helt op til hvilken virksomhed det er og hvor vigtig en rolle organisk søgemaskineoptimering er. Ved organisk søgemaskineoptimering menes optimering til søgemaskinernes naturlige resultater, ikke de sponsorerede. Spiller organisk søgemaskineoptimering en vigtig rolle, vil det typisk ikke være tilstrækkligt med intern søgemaskineoptimering, i form af optimale søgeord, optimal teknik og optimalt indhold, for at opnå de ønskede resultater. Der vil typisk også være behov for den optimale linkprofil, som fåes ved at opbygge et linkbuilding netværk. For de fleste virksomheder vil det være uhensigtsmæssigt at opbygge et linkbuilding netværk alene til deres egne søgeord. Omkostningerne vil simpelt og enkelt være for store. Selv i koncerner der har mange forskellige ben at stå på, vil det blive for gennemskueligt for søgemaskinerne, hvad formålet er og det vil miste værdien. Her kommer vi som et søgemaskineoptimering bureau til vores ret, ikke alene har vi et stort linkbuilding netværk, hvor vi kan kanalisere værdi over mod jeres side, vi kan også hjælpe og uddanne jeres ansatte til at tænke lidt som en søgemaskinoptimerings konsulent og i kan få en fast søgemaskineoptimeringskonsluent hos os, der kender jeres forretning og kan sætte sig i jeres sted. Er i interesseret i at få hjælp til organisk søgemaskineoptimering og få en fast søgemaskineoptimering konsulent, så udfyld formularen øverst til højre, eller ring på 70 20 39 49 og lad os hjælpe jer. Er i interesseret i at gøre det selv, så:

Kom godt igang med søgemaskineoptimering

Kom godt igang med søgemaskineoptimering ved at følge nogle simple trin, tænke logisk og ikke prøve at snyde søgemaskinerne… alt for meget. Der er ikke nogle voodoo-agtige trylleslag der skal slåes for at lave søgemaskineoptimering, det består i sin enkelhed om optimal STIL. Optimale Søgeord, optimal Teknik, optimalt Indhold og optimale Links. Hver især giver det ikke konkurrencedygtige resultater, men samlet set, er de afgørende for optimale placeringer i det organiske felt.

Søgeordsanalysen er altafgørende

Kom igang med søgemaskinoptimering ved at starte med en søgeordsanalyse, hvor du får fundet frem til de søgeord der stemmer overens med den langsigtede strategi for virksomheden. Der optimeres efter de ord, der har det rette forhold mellem søgevolumen på søgemaskinerne, signifikansen i forhold til virksomhedens strategi, sværhedsgraden af søgeordet, værdien af de potentielle søgeord og søgeordets levetid. Efter en dybdegående søgeordsanalyse skal der udarbejdes et sidetræ, som benyttes fremadrettet.

Få lavet en teknisk SEO analyse

Hvis ikke sidens teknik er uptodate, hvorfor skulle virksomheden så være det? Hvis ikke virksomheden er uptodate, er det heller ikke den rigtige at sende besøgende hen til fra søgemaskinerne? Derfor vil du med gammel teknik ikke få de placeringer du burde. En teknisk SEO analyse belyser blandt andet risikoen for duplicate content, om der er slamkode på siden, om den er semantisk opbygget og validerer i forhold til standarderne. Der tages stilling til hvorvidt der er mulighed for at indtaste det rigtige indhold de rigtige steder og om det bliver gjort. Problemer dokumenteres så de kan rettes, hvis det er økonomisk ansvarligt. Har du ikke de rigtige placeringer, så ring 70 20 39 49 eller udfyld formularen øverst til højre så vi kan få lavet en teknisk analyse der kan få placeringerne til at stige.

Indholdsoptimering er et langt sejt træk

Ud fra den udarbejdede søgeordsanalyse og landingssidetræet, udarbejdes individuelle og unikke tekster, der er hensigtsmæssige for søgemaskinerne, men frem for alt gode for de besøgende. Den løbende indholdoptimering er lige så vigtig som de andre processer og det er et langt sejt træk, der først giver Return On Investment når placeringerne begynder at stige. Uden den rigtige teknik, vil de konkurrenceprægede søgeord aldrig få topplaceringer og indholdsoptimeringen vil være omsonst.

Linkbuilding mod optimal linkprofil

linkbuildingprofilGoogle har som nogle af de første, indikeret at det sociale netværk, bliver integreret i de organiske resultater. En naturlig og omfattende linkprofil, som gerne indeholder et bredt udsnit, af de forskellige inlinks der er mulighed for, giver et godt fundament for søgemaskineoptimering. En naturlig udbygning af linkprofilen er selvsagt at foretrække, men det tager tid og de manglende positioner i det organiske kan betyde mange ordrer i går glip af. Har i behov for hjælp til opbygningen af den optimale linkprofil, har vi et veludbygget netværk der kan give jeres virksomhed den værdi i endnu ikke har formået at få på egen hånd. Har i behov for hjælp, så ring 70 20 39 49 eller udfyld formularen øverst til højre.

Bliv Ringet Op

Få hjælp til et overblik på virksomhedens markedsføring. Hvilke tiltag passer til din virksomhed. ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE søger en studerende med stærke kompetencer
inden for frontend udvikling. Vi er en dynamisk marketing virksomhed med kunder af alle slags.
Hos os får du relevant erfaring samtidig med, at du sætter dine evner i spil og får brugt din teori i
praksis. Det er centralt, at du har et solidt kendskab til HTML, CSS og Javascript samtidig med, at
du har flair for visuelle udtryk. ROI ONLINE tilbyder stor fleksibilitet og frihed under ansvar, derfor
er det vigtigt, at du er selv disciplineret og struktureret i dit arbejde. Vi glæder og til at høre fra dig!
job@roi-online.dk
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Overvejer du at anvende online annoncering? Eller bruger du allerede annoncering, men uden de
ønskede resultater? Hos ROI ONLINE hjælper vi små og mellemstore virksomheder med online
optimering – også i form af annoncering online. Vi hjælper med at udvikle og strukturere
annoncerne efter kundens ønsker. Med vores ekspertviden som fundament udvikles annoncesæt i
forskellige kampagner, som kan udsendes efter aftalte budgetter og timing. Desuden har vi
værktøjer til at lave effektmåling, så vi kan vurdere hvad der virker for målgruppen – og hvad de
interagerer med eller reagerer på. Med vores eksterne eksperter får du mere ekspert for pengene,
og hos ROI ONLINE finder vi den rette løsning for din virksomhed og dens budget. Kontakt os
gerne hvis du vil vide mere, roi-online.dk/kontakt-os/.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Få styr på de forskellige marketing tiltag som passer til netop din virksomhed. Kontakt os for aftale til et uforpligtende møde ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Har du en plan for årets oplagte markedsførings dage- og perioder? Mange virksomheder har gavn
af at planlægge årets markedsføringstiltag i forhold til årets mange mærkedage. Der er gode
muligheder, hvis du planlægger din tid, så du hele tiden kan være på forkant. Det er vigtigt, at man
som virksomhed er et skridt foran, i forhold til årets begivenheder. Materiale til markedsføring
skal være klar i god tid og bør promoveres allerede en måned eller nogle uger før mærkedage som
fastelavn, Mors og Fars dag, påske, helligdage og halloween.
Hos ROI ONLINE hjælper vi vores kunder med forskellige markedsføringstiltag – eksempelvis ved at
hjælpe med social medie strategi, som dækker hele året. Hvis du har spørgsmål eller mangler
indsigt i professionel online markedsføring, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en
uforpligtende samtale, roi-online.dk/kontakt-os/
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Hvilke annoncer giver telefonopkald?

Vi har løsningsmodellen til at få målt på hvilke af jeres annoncer og søgeord der giver opkald i stedet for online konverteringer. Hvis ikke i måler på dette, risikerer i at nedprioritere annoncegrupper og søgeord der faktisk er meget rentable. I får simpelt og enkelt ikke det rigtige udganspunkt for at træffe de rigtige beslutninger. Kan i ikke måle på hvilke kampagner, anonncegrupper og søgeord der giver telfonopkald, så ring 70 20 39 49 NU! eller udfyld ovenstående formular.

Hvilke firmaer besøger hjemmsiden?

Handler du primært B2B, kunne det måske være interessant at vide hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside, samt hvor de kommer fra og hvad de eventuelt har søgt på via søgemaskinerne for at komme ind til jer. Vi har løsningsmodellen der giver jer muligheden for at få navngivet en stor del af de besøgende virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside. Handler du primært B2B og kunne du tænke dig at vide hvem der kan betale sig at ringe til, så udfyld ovenstående formular eller ring 70 20 39 49.

B2B Pull vs Push holder prisen

Gennem kontinuerlig optimering i det organiske, vil i som producent der kun handler B2B, delvis kunne ændre jeres marketingstrategi fra en Push til en Pull-strategi. Der vil blive større efterspørgsel efter jeres produkter i konsumentledet, hvilket vil afføde flere ordre fra jeres forhandlere. Hvis i lader det være op til forhandlerne, sælger de det de tjener mest på og så er i tilbage ved kun at sælge på prisen.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE