Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Kontakt Os

Har du brug for hjælp eller ønsker en uforpligtende dialog, om hvorledes vi i samarbejde, kan få jeres virksomhed til at få optimeret på jeres bundlinje, så ring, kig forbi eller udfyld nedenstående kontaktformular og vi vil kontakte jer.

ROI ONLINE ApS

Århus

Rytoften 5
8210 Århus V

Odense

Sivmosevænget 2L
5260 Odense

Hvidovre

Industriholmen 82
2650 Hvidovre

Kolding

Olaf Ryesgade 7R
6000 Kolding

Faaborg

Ruevænget 19
5600 Faaborg

Tlf: +45 70 20 39 49
Mail: info@roi-online.dk

Bliv Ringet Op

Vi har efterhånden et væld af data liggende online. Data som kan få fatale konsekvenser i de forkerte hænder. Phishing er et fænomen, som du bør kende til, hvis du ønsker at sikre dig mod online tyverier privat samt i dit erhverv. Læs mere her
roi-online.dk/artikler/

— Viste produkter: Webshop og Marketing Rådgivning.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Kan du se dig selv i et Facebook-træningscenter, hvor dine digitale færdigheder udvikles? Dette kan blive en realitet inden for de næste par år, og vil hjælpe dig til ikke at blive overhalet af dine konkurrenter. Læs mere her roi-online.dk/artikler/ ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE