fbpx

Med SoMe kommer du langt

Hvis din virksomhed har et beskedent budget er sociale medier din ven. De sociale medier har udviklet et essentielt grundlag for at skabe salg og omtale. Hos ROI ONLINE definerer vi, hvordan du bedst muligt udnytter de sociale medier til din online markedsføring, så du får en forståelse af hvad sociale medier kan gøre for din virksomhed.

Social medie strategi

Afhængigt af formål, indhold og målgruppe, er det et valg mellem Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube og Twitter i arbejdet med branding, salg og rekruttering. Med en social medie strategi spørger man “hvad er det vigtigste fokusområde for os, og hvordan kan sociale medier understøtte det?” – Det kan vi hjælpe med at besvare.

sociale medier

Din SoME medarbejder

Mange mindre SMV’er har ikke en dedikeret social medie medarbejder. ROI ONLINE kan være din SoME medarbejder. Vi har mange års erfaring med SoMe og vi måler løbende på tiltag, så vi sammen finder ud af, hvad der virker, og på denne måde produceres mere af det effektive materiale.

Ikon af social marketing

Social marketing

Sociale medier er i dag medier, som de fleste forbrugere er til stede på, og det kan du som erhvervsdrivende udnytte til din fordel. De sociale medier bidrager med nye måder, hvorpå virksomheder kan skabe kontakt til og interagere med sine kunder. Som erhvervsdrivende kan du gøre brug af sociale medier inden for forretningsområder som kommunikation og kundeservice, men især også inden for salg og markedsføring.

Ved markedsføring via sociale medier og social marketing, behøver du ikke længere skyde med spredehagl, når du igangsætter en markedsføringskampagne. Nu har du mulighederne for at ramme din ønskede målgruppe, eller målgrupper, med netop de budskaber, du mener, de finder interessante.

Markedsføring på sociale medier og social marketing er den digitale verdens svar på det, vi i den fysiske verden kalder “mund til mund-metoden”. De nye begreber faciliterer en helt ny måde at kommunikere med kunderne på. Det er blevet nemmere at indgå i dialog med kunderne, da der her er tale om tovejs kommunikation, hvilket bevirker at kunderne har mulighed for at give hurtig respons, ligesom de via de sociale medier kan sprede dit budskab til deres netværk. Lige meget hvilken verden, du befinder dig i, om den er digital eller fysisk, så er mund til mund-metoden det, der sælger bedst.

Skal man have en social medie strategi?

For at din markedsføring via sociale medier skal fungere bedst muligt, er det vigtigt, at din virksomhed har en klar, defineret social medie strategi. Når man taler om social medie strategi, er nøgleord som analyse, formål, dialog, værdi, platforme og mål vigtige begreber. En social medie strategi skal i første omgang være i overensstemmelse med din virksomheds overordnede forretningsmæssige strategi, ellers giver det ikke nogen mening at være til stede på de sociale medier.

Rigtig mange overvejelser skal gøres i forbindelse med udviklingen af en strategi – Hvordan færdes og opfører dine interessenter sig på nettet? Er de overhovedet tilstede på de sociale medier? Vil du markedsføre produkter, generere leads, skabe mere trafik til dit website eller blot observere, hvad dine interessenter siger og gør? Det er også vigtigt i en social medie strategi at få defineret hvilke sociale platforme, du skal være til stede på. Valg af platform afhænger af formål, og hvor dine interessenter befinder sig. Hernæst skal der overvejes, hvordan du vil kommunikere med dem. Skal det være i en afslappende eller top professionel tone? Måden, du kommunikerer med dine interessenter på via de sociale medier, skal være i overensstemmelse med den måde, du kommunikerer med dem på i andre medier. Dette er blot nogle af de overvejelser der skal gøres i forbindelse med en social medie strategi. Det kan virke af meget, men det er nødvendigt for at opnå det bedste resultat.

Hvad kan vi gøre for dig?

Er du endnu ikke til stede på de sociale medier? Eller ønsker du optimering og mere feedback på dine eksisterende platforme? ROI ONLINE kan hjælpe dig godt på vej. Vi kan ud fra dine ønsker og behov rådgive dig om hvilke platforme, der vil være de optimale og mest hensigtsmæssige i forhold til din virksomhed og dens interessenter.

Vi hjælper gerne din virksomhed med at få udarbejdet en social medie strategi. Vi kan hjælpe din virksomhed gennem hele strategiudviklingsfasen. Fra den indledende proces, hvor formålet med strategien skal defineres, til den sidste og måske vigtigste del, nemlig implementeringen. Der findes ikke en universal opskrift på, hvordan en social medie strategi skal se ud, og vi tager som socialt medie bureau udgangspunkt i dine ønsker og mål samt i dine kunders og interessenters brug og adfærd.

Med hjælp fra os, får du en stærk social medie strategi, som understøtter din virksomheds forretningsmæssige strategi og overordnede målsætning.

Fordele
  • Gode muligheder for at målrette markedsføringen
  • Skaber mulighed for dialog med interessenterne
  • Mulighed for at skabe mere værdi for dine kunder
  • Skaffer flere leads og besøgende på din hjemmeside
  • Muligheden for gennem dialog at styrke kunderelationer
  • Gennem styrkede kunderelationer skabes nye kunder
  • Få skræddersyede social medie strategi løsninger
  • En stærk social medie strategi sikrer din virksomhed en ensartet kommunikation på de forskellige sociale medie platforme

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.