Marketing efter behov og økonomiske rammer

ROI ONLINE samarbejder med både små og mellemstore virksomheder. Uanset størrelsen på virksomheden finder vi altid den løsning, der passer til hver enkelt kunde. Som kunde hos os sikres man derfor altid marketing efter ens egne behov og økonomiske rammer.

Ved du, hvad du får ud af din markedsføring?

Hvis ikke, er det måske tid til, at din virksomhed får et overblik over, hvad der genererer en positiv effekt. Vi tilbyder effektmåling på de projekter, vi indgår i. Med disse målinger bliver det muligt at se, hvad der skaber Return On Investment og dermed mulighed for at optimere og skabe vækst på sigt.

Mange markedsføringsmuligheder

Hos ROI ONLINE har vi altid fingeren på pulsen, når det kommer til muligheder og tiltag inden for online markedsføring. Vi holder altid vores kunder opdaterede og står altid klar til at hjælpe. For os er det vigtigt, at kunden altid kender sine muligheder og den effekt, hver enkelt mulighed kan skabe.

 

Hvordan opnår man optimal markedsføring?

Hvad der er optimal markedsføring, og dermed virker godt for én virksomhed, er ikke nødvendigvis optimalt for en anden virksomhed. Den optimale markedsføring er en proces, hvor man kontinuerligt tilpasser markedsføringen til den retning, der er optimal for virksomheden. De forskellige markedsføringsmuligheder udvikler sig konstant, hvorfor man kontinuerligt skal tage stilling til, hvorvidt hvert enkelt nyt markedsførings tiltag bør initierers eller ej. Med i beslutningsprocessen er vurderingen af potentialet, konkurrencen, sikkerheden for effekt, prisen og den reelle effektmåling. Da disse dele beror på vurderinger, bliver de selvsagt mere præcise gennem erfaring. Det at have en erfaren uvildig markedsføringsrådgiver med på sidelinjen vil kontinuerligt eliminere de dårlige investeringer og sikre endnu flere midler til at udtømme de uudnyttede muligheder. Se nedenfor, hvad vi har gjort for andre.

Google Ads annoncer

Annoncering i Googles søgeresultater bliver gjort igennem Google Ads.
Det er her, den typiske kunde i Danmark søger hen først, når de har brug for en service eller en ydelse. Som annoncør på Google Ads får du kunder og leads med det samme, og du har mulighed for at målrette dine annoncer geografisk samt til flere forskellige netværk ejet af Google. Du har friheden til selv at bestemme dit budget, og du har mulighed for opsætning af komplet sporing og konverteringsmåling, så du kan se, hvilke annoncer der giver dig flest kunder og leads.

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig