fbpx

Marketing efter behov og økonomiske rammer

ROI ONLINE samarbejder med både små og mellemstore virksomheder. Uanset størrelsen på virksomheden finder vi altid den optimale løsning, der passer til den enkelte kunde. Som kunde hos os sikres man derfor altid en løsning ud fra virksomhedens specifikke behov og økonomiske rammer.

Ved du hvad du får ud af din markedsføring?

Hvis ikke er det måske tid til, at din virksomhed får syn for sagen, så det er muligt at optimere markedsføringen. Effektmåling er er et nyttigt værktøj til dette. Med de rette målinger ses der, hvad der skaber Return On Investment og hvad der ikke gør. Dermed forbedres mulighederne for at optimere og skabe vækst.

Mange markedsføringsmuligheder

Hos ROI ONLINE har vi altid fingeren på pulsen, når det kommer til muligheder og tiltag inden for online markedsføring. Gennem vores rådgivning og sparring holder vi vores kunder opdaterede og står altid klar til at hjælpe. For os er det vigtigt, at kunden altid kender sine muligheder og den effekt, hver enkelt mulighed kan skabe.

 

Hvordan opnår man optimal markedsføring?

Hvad der er optimal markedsføring og dermed virker godt for én virksomhed, er ikke nødvendigvis optimalt for en anden virksomhed. Den optimale markedsføring er en proces, hvor man kontinuerligt tilpasser markedsføringen til den retning, der er relevant for virksomheden. De forskellige markedsføringsmuligheder udvikler sig konstant, hvorfor man kontinuerligt skal tage stilling til, hvorvidt hvert enkelt nyt markedsførings tiltag bør blive initieret eller ej. Med i beslutningsprocessen er vurderingen af potentialet, konkurrencen, sikkerheden for effekt, prisen og den reelle effektmåling. Da disse dele beror på vurderinger, bliver de selvsagt mere præcise gennem erfaring. Det at have en erfaren uvildig markedsføringsrådgiver med på sidelinjen, vil kontinuerligt eliminere de dårlige investeringer og sikre endnu flere midler til at udtømme de uudnyttede muligheder. Derudover kan vores projektledere hjælpe med at varetage de relevante opgaver i forhold til blandt andet kontakt til de rette leverandører, kvalitet og tidsstyring.

Effektmåling

Effektmåling er en kernekompetence hos ROI ONLINE. For at få viden om hvorvidt du reelt får det udbytte af dine markedsføringskroner som du er stillet i udsigt, er det essentielt, at der kontinuerligt måles på de forskellige tiltag. Dermed kan markedsføringen fremadrettet styres mod de elementer, der giver størst mulig Return On Investment. I samarbejde med med dig opsætter vi de mål, som har betydning for din virksomhed. Ved at holde fokus på din virksomheds Unikke Selling Points og løbende optimering, tests og målinger, sikrer vi, at der kun bruges penge på de tiltag, som virker for din virksomhed. Vi giver dig en bedre bundlinje og ikke blot en graf med flotte tal.

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE kan du få professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Desuden tilbyder vi også rådgivning om A-kunder, og hvordan du finder disse. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for al markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger uden spild af tid og ressourcer.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af specialister, som altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Specialerne er mange og kan være alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du mere specialist for pengene, et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og specialist.