undervisning i statistik

Bedre bundlinje

ROI ONLINE er en 100% uvildig marketingvirksomhed, som altid står klar til at hjælpe med optimering af markedsføringstiltag. Vi prioriterer altid at kvaliteten højnes. Derfor måler, analyserer og tester vi kontinuerligt for at sikre det bedste resultat for netop din virksomhed. Med vores hjælp kan du opnå de mest optimale tiltag og bedre resultater på bundlinjen.

billede af skilt

Return On Investment

Hele vores DNA er Return On Investment (ROI), som betyder, at vi altid sikrer os, at vi kan vise og skabe resultater, før vi går ind i et projekt. For dig som kunde betyder det, at du som minimum vil få bedre markedsføring for de samme penge. Hos os får du professionel rådgivning for at opnå den bedste Return On Investment og dermed få mest for dine penge.

Ingen binding

Vi tror på, at de bedste resultater opnås gennem godt samarbejde fra begge parters side. Derfor har vi heller ingen bindingsperioder, så du som kunde til enhver tid kan komme ud af samarbejdet uden problemer og spildte ressourcer. Vi indgår kun i samarbejder, hvor vi ser grobund for at skabe synlig effekt, så du altid er sikret de bedste resultater.

Ikon af marketing rådgivning

Marketing rådgivning

Marketing rådgivning og effektmåling

ROI ONLINE har rødder tilbage fra SEO-branchen, men i dag hjælper vi vores kunder med alt inden for marketing og bedre salg. Når vi hjælper vores kunder, tager vi udgangspunkt i de processer, der giver størst Return On Investment, hvorfor vores kunder oftest på kort sigt vil se resultaterne af de optimerede processer, direkte på bundlinjen. Vi er ikke interesseret i at have kunder, der reelt set ikke ønsker at være kunder hos os. Derfor frasorterer vi bindingsperioder og fokuserer kun på den tidsperiode, som giver mening for kunden og vores rådgivning. Vores DNA er Return On Investment, hvilket betyder, at vores grundlæggende holdning er, at hvis ikke vi kan se, at vi kan skabe resultater, så går vi ikke med i et projekt. Hermed garanterer vi, at du som ny kunde vil få bedre markedsføring, for de samme penge.

Rådgivning der giver optimale marketingsresultater og A-kunder

ROI ONLINE er en 100% uvildig markedsførings- og rådgivningsvirksomhed, som gennem kontinuerlig måling, analyser og tests hjælper virksomheder med at optimere på markedsføring. Vores incitament er at hjælpe vores kunder til at opnå en konkurrencemæssig fordel således, at de gennem vores indsigt, målinger og rådgivning kommer til kontinuerligt at opnå en bedre bundlinje. Så længe vores rådgivning medfører en forbedring på bundlinjen eller ønsket retning, forventer vi, at kunderne stadig er interesseret i at lytte til os og benytte sig af de råd som vi giver.

ROI ONLINE er din rådgiver, når du har brug for overblik, struktur og ægte ekspertise. Vi har et unikt netværk af samarbejdspartnere, som under ledelse af projektledere kan være med til at optimere din markedsføring. Med vores eksterne specialister er du sikker på, at du får mere specialist for pengene. Vi kan gå med i processen, hvor du ønsker det. Hvis det giver bedst mening, at du blot får rådgivning, kan vi udelukkende være din personlige rådgiver. Ønsker du derimod at benytte vores netværk, stiller vi eksperter til rådighed til alt fra webudvikling og multimediedesign til SoMe, salg og tekstforfatning. Vi laver tilmed effektmåling, hvilket skaber et håndgribeligt overblik, så du kan se fremgangen. Er du på jagt efter flere A-kunder? Så rådgiver vi også, så du ved hjælp af markedsføring kan finde frem til de helt rette kundegrupper, der matcher dine nuværende arbejdsopgaver.

SEO-Marketing skaber hurtigt Return On Investment Online

I en konkurrencepræget, internationaliseret verden, hvor tid er penge, vinder søgemaskinerne terræn, og jo bedre resultater de præsenterer, des mere populære bliver de. Når folk bruger tid på at søge efter en service eller et produkt, er det fordi, behovet er der. SEO marketing er et af de steder, hvor man som virksomhed skal sætte ind først, da man kan skabe hurtig Return On Investment Online ved at potentielle kunder nemt kan finde ens hjemmeside. SEO-marketing kræver, at en bred vifte af forskellige processer og rutiner skal optimeres. Til identifikation og planlægning af disse processer, kan jeres tilknyttede marketingkonsulent sikre, at de rette mål og retninger planlægges, samt at der ikke optimeres mod forkerte retninger.

Marketingchef eller marketingkonsulent?

Mange små og mellemstore virksomheder er rigtig dygtige indenfor sit eget område, men mangler den kontinuerligt opdaterede marketingrelaterede viden, der gør, at de opnår deres fulde potentiale. Visse virksomhedsejere har nok i det, de har, men for dem, som gerne vil udvikle sig og skabe vækst, kommer behovet for enten en marketingchef eller en marketingkonsulent. For dem, der ikke arbejder med “rocket science”, mener vi, at den bedste løsning er at få tilknyttet en marketingkonsulent, der kan være sparringspartner på det strategiske niveau, forhandle de rigtige priser hjem og stå for projektledelse af de aftalte tiltag.

Optimal online Return On Investment baner vejen til mere værdi

Har din virksomhed behov for at få identificeret, hvorledes fordelingen på marketingbudgettet giver optimal Return On Investment (ROI), bør du sigte efter at få dit online indhold gjort målbart. Ud fra statistiske sammenligninger kan man sammenholde, hvilke tiltag der giver det optimale afkast og dermed få strømlinet sine marketingomkostninger. Når den del af marketingbudgettet, der går til de online medier, er blevet strømlinet, så de giver optimal Return On Investment Online, kan dette bane vejen og give et godt sammenligningsgrundlag for øvrige marketingtiltag. Den optimering, der laves, genererer et afkast. Dette afkast kan man vælge at få på bundlinjen eller at geninvestere, og hvad vi foreslår, afhænger blandt andet af jeres kortsigtede og langsigtede mål.

Fordele
  • Skab mere ROI, og få en bedre bundlinje
  • Slip for lange bindinger og bevar din frihed
  • Få professionel, 100% uvildig rådgivning
  • Skab resultater med SEO-optimering
  • Få mere specialist for dine penge
  • Få flere A-kunder, som passer til dine arbejdsopgaver
  • Gå ind i et samarbejde, som bygger på tillid og fleksibilitet
  • Drag fordel af ROI ONLINE’s unikke netværk af samarbejdspartnere og samarbejdsaftaler

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig