fbpx
undervisning i statistik

Rådgivning og effektmåling

ROI ONLINE er en 100% uvildig marketingvirksomhed, som altid står klar til at hjælpe med optimering af alle  markedsføringsmæssige elementer. Vores hovedfokus er altid at kvaliteten løftes og derfor måler, analyserer og tester vi kontinuerligt, for at sikre det bedste resultat for din virksomhed. Med vores hjælp kan du opnå de mest optimale løsninger og bedre resultater på bundlinjen

billede af skilt

Return On Investment

Hele vores DNA er Return On Investment (ROI), der betyder at vi altid sikrer os, at vi kan skabe og vise resultater, før vi går ind i et projekt. For dig som kunde betyder det, at du som minimum får bedre markedsføring for de samme penge. Hos os får du professionel rådgivning for at opnå den bedste Return On Investment og dermed få mest for dine penge.

Ingen binding

Vi tror på, at de bedste resultater opnås gennem godt samarbejde fra begge parters side. Derfor har vi heller ingen låste bindingsperioder, hvorfor du som kunde, til enhver tid kan komme ud af samarbejdet uden problemer og spildte ressourcer. Vi indgår kun i samarbejder, hvor vi ser grobund for at skabe synlig effekt, så du altid er sikret de bedste resultater.

Ikon af marketing rådgivning

Marketing rådgivning

Rådgivning der giver optimale marketingsresultater og A-kunder

ROI ONLINE er en 100% uvildig markedsførings- og rådgivningsvirksomhed med rødder tilbage fra SEO-branchen. I dag hjælper vi vores kunder med alt inden for marketing og bedre salg.

Mange virksomheder oplever markedsføring som en kompleks og uoverskuelig jungle, som giver usikkerhed om hvorvidt økonomiske eller tidsmæssige ressourcer udnyttes forkert. Det kan være en stor mundfuld at prøve at holde sig opdateret på de utallige muligheder der findes – og ikke mindst hvordan disse muligheder skal udnyttes i forhold til netop ens egne potentielle kunder.  

Udfra virksomhedens behov og budgetrammer, kan vi hjælpe med at få identificeret hvordan den optimale strategi bygges op, således at det er de rigtige tiltag der prioriteres i den rigtige rækkefølge. Gennem kontinuerlig måling, analyse og tests, hjælper vi virksomheden med at optimere på deres markedsføring og vi tager udgangspunkt i de processer, der giver størst Return On Investment, hvorfor vores kunder oftest på kort sigt vil se resultaterne af de optimerede processer, direkte på bundlinjen. 

Vores incitament er at hjælpe vores kunder til at opnå en konkurrencemæssig fordel således, at de gennem vores indsigt, målinger og rådgivning kommer til kontinuerligt at opnå en bedre bundlinje. 

ROI ONLINE kan hjælpe dig med overblik, struktur og ægte ekspertise. Vi har et unikt netværk af samarbejdspartnere, som gennem vores projektledere kan være med til at optimere din markedsføring. Vi kan gå med i processen, hvor du ønsker det. Hvis det giver bedst mening, at du blot får rådgivning, kan vi udelukkende være din personlige rådgiver. Ønsker du derimod at benytte vores netværk, stiller vi eksperter til rådighed til alt fra webudvikling og multimediedesign til SoMe, salg og tekstforfatning. 

Vi laver tilmed effektmåling, hvilket skaber et håndgribeligt overblik, så du kan se fremgangen. Er du på jagt efter flere A-kunder? Så rådgiver vi også, så du ved hjælp af markedsføring kan finde frem til de helt rette kundegrupper, der matcher dine nuværende arbejdsopgaver.

Marketingchef eller marketingkonsulent?

Mange små og mellemstore virksomheder er rigtig dygtige indenfor sit eget område, men mangler den kontinuerligt opdaterede viden omkring marketing, der gør at de får udnyttet deres fulde potentiale. Visse virksomhedsejere er tilfredse med det de har, men for dem som gerne vil udvikle sig og skabe vækst, opstår behovet for enten en marketingchef eller en marketingkonsulent. For dem der ikke arbejder med “rocket science”, har vi erfaring med at den bedste løsning er, at få tilknyttet en marketingkonsulent, der kan være sparringspartner på det strategiske niveau, forhandle de rigtige priser hjem og stå for projektledelse af de aftalte tiltag.

Fordele
  • Skab mere ROI og få en bedre bundlinje
  • Få professionel, 100% uvildig rådgivning
  • Gå ind i et samarbejde, som bygger på tillid og fleksibilitet
  • Slip for lange bindinger og bevar din frihed
  • Løsninger der matcher dine behov og budgetrammer
  • Få mere specialist for dine penge
  • Få flere A-kunder, som passer til dine arbejdsopgaver
  • Drag fordel af ROI ONLINE’s unikke netværk af samarbejdspartnere og samarbejdsaftaler

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig