Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Marketing rådgivning

Marketing rådgivning og effektmåling

ROI ONLINE har rødder tilbage fra SEO-branchen, men i dag, hjælper vi vores kunder med alt marketing og salgsmæssigt, der kan være med til at optimere deres virksomhed. Når vi hjælper vores kunder, tager vi udgangspunkt i de processer, der giver størst Return On Investment, hvorfor vores kunder oftest på kort sigt, vil se resultaterne af de optimerede processer, direkte på bundlinjen. Vi er ikke interesseret i at have kunder, der reelt set ikke vil være kunder hos os, hvorfor vi ikke har bindingsperioder man ikke kan komme ud af. Hele vores DNA er Return On Investment, hvorfor vores grundlæggende holdning er, hvis ikke vi ved, at vi kan vise og skabe resultater, så undlader vi at gå ind i projektet. Hermed garanterer vi at du som ny kunde, som minimum vil få bedre markedsføring, for de samme penge.

Vil du udnytte dit optimale potentiale?

Rådgivning der giver optimale marketing resultater

ROI ONLINE er en 100% uvildig marketing rådgivningsvirksomhed, der gennem kontinuerlig måling, analyser og tests, hjælper virksomheder, med at få optimeret på deres markedsføringstiltag. Den konstante udvikling i marketingmulighederne gør at mange virksomheder har svært ved at gennemskue de forskellige muligheder der er i markedet. Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver, at identificere hvilke marketingtiltag virksomheden har behov for, samt hjælpe med at effektivere disse. Se hvordan det fungerer.

SEO Marketing skaber hurtigt Return On Investment Online

I en konkurrencepræget internationaliseret verden, hvor tid er lig med penge, vinder søgemaskinerne terræn, og jo bedre resultater de præsenterer, des mere populære bliver de. Når folk specifikt bruger tid på at søge efter en service eller et produkt, er det fordi behovet er der, og de befinder sig et eller andet sted i købsfasen. SEO marketing kan derfor være et af de steder, hvor man som virksomhed skal sætte ind først, da man kan skabe hurtig Return On Investment Online, ved at potentielle kunder kan finde ens hjemmeside, når de er i markedet for det man tilbyder og de befinder sig i købsfasen. SEO marketing kræver, at en bred vifte af forskellige processer og rutiner skal optimeres. Til identifikation og planlægning af disse processer, kan jeres tilknyttede marketing konsulent sikre at de rette mål og  retninger planlægges, og der ikke optimeres mod forkerte retninger. Se et lille udsnit af de resultater vi har skabt for nogle af vores kunder.

Marketingchef eller marketing konsulent?

Mange små og mellemstore virksomheder, er rigtig dygtige indenfor deres område, men mangler den kontinuerligt opdaterede marketing relaterede viden, der gør at de opnår deres fulde potentiale. Visse virksomhedsejere har nok i det de har, men for de der gerne vil udvikle sig og vækste, kommer behovet for enten en Marketingchef eller en Marketing konsulent. For de der ikke arbejder med rocket science, mener vi den bedste løsning er at få tilknyttet en marketingkonsulent, der kan være sparings partner på det strategiske niveau, forhandle de rigtige priser hjem og stå for projektledelse af de aftalte tiltag.

Vil du vide hvad en konsulent kan gøre for dig?

Optimal Return On Investment Online baner vejen til mere

Har jeres virksomhed behov for at få identificeret, hvorledes fordelingen på jeres marketingbudget giver optimal Return On Investment, bør I sigte efter at få så meget målbart online, som muligt. Ud fra statistiske sammenligninger, kan man sammenholde, hvilke tiltag der giver det optimale afkast og kan dermed få strømlinet sine marketingomkostninger. Når den del af marketingbudgettet, der går til de online medier, er blevet strømlinet, så de giver optimal Return On Investment Online, kan dette bane vejen og give et godt sammenligningsgrundlag for de øvrige marketingtiltag. Den optimering der laves, genererer et afkast. Dette afkast kan man vælge at få på bundlinjen eller at geninvestere, og hvad vi foreslår, afhænger blandt andet af jeres kortsigtede og langsigtede mål.

Har du ønsker om en bedre bundlinje og har formodning om, at der er dele i virksomheden, som ikke er optimale, kontakt os på 70 20 39 49 eller udfyld formularen i højre side, og vi kontakter dig.

Bliv Ringet Op

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Har I tanker om Apps?

Tre ud af fem voksne har smartphones og hos børn og unge er det  ni ud af ti. I følge en undersøgelse lavet for FDB, viser det sig at godt 90% af dem med Iphone og Android ved hvor de kan hente apps og de bruger det. 45% henter apps mindst en gang om måneden og 20% hver uge.

Har I ikke en app, går I glip af et kæmpe potentielt marked. Kontakt os og få en snak om hvordan I kan få del i det store potentielle marked.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE