Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

STATISTIK

Statistik på lead generering og nye kunder

For at være sikker på at din hjemmeside og dine andre markedsføringstiltag giver resultater og når hele dit kundepotentiale, er det en essentielt at føre statistik over alle dine aktiviteter.

Ved at føre statistik over dine markedsføringsaktiviteter kan du opnå yderst brugbar og værdifuld viden om dit kundepotentiale, som du kan bruge, når dine aktiviteter skal optimeres, så de giver størst mulig ROI.  Med den rette analyse og statistik software kan du f.eks. tracke dine besøgendes aktiviteter på din hjemmeside. Du har muglighed for at se, hvilket marketingtiltag dine besøgende kommer fra, hvor de kommer fra geografisk, hvor længe de besøgende befinder sig på din side og hvordan de navigerer rundt. I sidste ende kan det give dig et overblik over, hvordan et besøg på din hjemmeside resulterer i konvertering lead generering eller som salg til nye kunder.

Hvilken leadgenerering giver bedst ROI?

At føre statistik over din markedsføringsaktiviteter handler i bund og grund om at finde ud af hvilke tiltag, der giver optimal leadgenerering og fører til flest salg. Hos ROI-Online kan vi netop hjælpe dig med at finde frem til, hvor dine investeringer giver størst afkast. Vi hjælper dig ikke kun med at føre statistik, over dine online aktiviteter, på din hjemmeside, facebook m.m.,  men hjælper dig også gerne med at finde metoder til at måle aktiviteterne på dine offline aktiviteter såsom radiospots, tv-reklamer, arbejdstøj, annoncer i aviser m.m.

Ved at føre alt den statistik vi kan over på de online medier, samt sammenføre disse med offline statistikkerne, får vi et samlet overblik over hvorledes jeres kampagner fungere. De online statistikker vi oftest tager udgangspunkt i, er via nøgletal fra Google Analytics eller andre online statistikker som fx. AW-stats eller andre. Ud fra statistiske sammenligninger og kontinuerlige målinger, kan vi påpege hvilke af jeres marketingtiltag der giver bedst Return On Investment.

Google Analytics kursus

Der findes forskellige software løsninger til at føre statistik over markedsføringsaktiviteter, såvel online som offline. Hos ROI-Online bruger vi til onlinemålinger oftest Google Analytics, der er et af de mest populære analyseværktøjer netop nu. Hos ROI-Online kan vi hjælpe dig med at sætte analytics op for dig og udføre dine analyser, men vi hjælper dig også gerne på vej, så du har mulighed for selv at lave analyserne på din indsamlede statistik. Vi afholder med jævne mellemrum Google Analytics kursus, hvor vi fører vores kunder grundigt ind i Google Analytics mange funktioner og egenskaber. Således kan du ved at deltage på et af vores Google Analytics kursus, selv få mulighed for at lære, hvordan du skal udføre de analyser, der på sigt kan være med til at give jer bedre ROI.

Google Analytics Support

Ud over Google Analytics kursus tilbyder vi hos ROI-Online også Google Analytics support. Vi vil til enhver tid være behjælpelige med at svare på spørgsmål vedrørende brugen af Google Analytics og yder også gerne Google Analytics support i form at udførelse af analyser, forklaring af nøgletal, opsætning og sammenkædning af google analytics og Google Adwords konti m.m.

Kontant os for en uforpligtende samtale omkring, hvordan du kan finde frem til, hvordan du bedst muligt kan optimere dine markedsføringsaktiviteter, så de giver størst muligt Return On Investment Online.

Bliv Ringet Op

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Hvilke annoncer giver telefonopkald?

Vi har løsningsmodellen til at få målt på hvilke af jeres annoncer og søgeord der giver opkald i stedet for online konverteringer. Hvis ikke i måler på dette, risikerer i at nedprioritere annoncegrupper og søgeord der faktisk er meget rentable. I får simpelt og enkelt ikke det rigtige udganspunkt for at træffe de rigtige beslutninger. Kan i ikke måle på hvilke kampagner, anonncegrupper og søgeord der giver telfonopkald, så ring 70 20 39 49 NU! eller udfyld ovenstående formular.

Hvilke firmaer besøger hjemmsiden?

Handler du primært B2B, kunne det måske være interessant at vide hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside, samt hvor de kommer fra og hvad de eventuelt har søgt på via søgemaskinerne for at komme ind til jer. Vi har løsningsmodellen der giver jer muligheden for at få navngivet en stor del af de besøgende virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside. Handler du primært B2B og kunne du tænke dig at vide hvem der kan betale sig at ringe til, så udfyld ovenstående formular eller ring 70 20 39 49.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE