fbpx

Bliv mere synlig

53% har større chance for at blive vist på første side af Google, hvis der er video content på hjemmesiden. Desuden er video med til at øge trafik til hjemmesider, åbningsrater for nyhedsbreve og opslags engagement på sociale medier.  

Skab tillid

Gør op med kundens usikkerhed med en video der let forklarer dit budskab.  En video gør hele 52% mere sikre i deres købsbeslutning. Du kan kommunikere præcist og direkte til dine kunder på en underholdende måde, der giver en positiv oplevelse.

Øg dit salg

Godt 85% af de der ser din video, der forklarer netop den service eller de produkter du tilbyder, er mere tilbøjelige til at foretage et køb efterfølgende. Faktisk er det muligt at øge konverteringsraten på din hjemmeside med 20% alene ved at have en 60 sek. lang animationsvideo. 

Video - hvad kan vi tilbyde?

Søger du en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at fremme et brand, et særligt budskab, koncept eller nyhed? Hos ROI ONLINE kan vi hjælpe med alt fra animationsvideoer, storyboards, til explainer og infographics videoer. Vi står i tæt samarbejde med specialister, der skaber videoer med og uden lyd, som formidler budskabet på en informerende, inspirerende og anderledes måde. 

Vi hos ROI ONLINE kan hjælpe dig med at kortlægge og visualisere præcis det budskab du har for din ønskede video. Vi projektleder og holder overblikket hele vejen, så du er sikret en professionel og inspirerende video, der skaber gode resultater for din virksomhed.

Hvorfor video?

Marketing eksperterne er enige – video marketing er kommet for at blive og er hurtig ved at vokse sig til et af de mest effektive elementer i marketingmixet.

Video øger trafikken til  hjemmesider, åbningsrater for nyhedsbreve og opslags engagement på sociale medier som fx Facebook. Især Facebook ser store muligheder mht. video indhold og forudsiger at blive ”all video, no text” i løbet af kun få år. Også Google vægter video content højt. Her har en hjemmeside hele 53% større chance for at blive vist på første side af Google, hvis der er video content på hjemmesiden.

Video content er unikt fordi det taler til vores følelser og sanser. Det forbinder lyd og levende billeder og er i stand til at fortælle historier på en enkelt, men gribende måde. Historier har i hele menneskets tid haft en stor betydning og evnen til at fascinere os. Vi elsker at blive underholdt med historier – særligt når der følger visuelle indtryk med. 90% af de oplysninger, der sendes til hjernen, er visuelle og de behandles ikke mindre end 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst gør. Og for at det ikke skal være nok, så husker folk godt 80% af hvad de ser, men kun 20% af hvad de læser.

Kort sagt når man ser på effekten af video i markedsføring, så viser undersøgelserne at vi i langt højere grad, hellere vil se en video end at læse en tekst, at vi ønsker os endnu mere video indhold i fremtiden og at vi synes, at video hjælper os i beslutningsprocesserne om fx et køb af et produkt og ikke mindst til at huske afsenderen bedre.

Altså ender du med helt konkret at gå glip af (mindst) 3 ting hvis du ikke bruger video-content og -marketing i din virksomhed.

  1. Øget opmærksomheden for din virksomhed 
  2. Øget forståelsen for dine produkter og services 
  3. Øgede marketingresultater og salg 

Video kan altså have en uhyre stor indvirkning på kunden, marketingresultaterne og ikke mindst salget i din virksomhed.

Case

Azitech ApS

Dette en præsentationsvideo lavet til virksomheden Azitech. Den har til formål at introducere virksomheden og afspejle deres kernekompetencer.

Videoen skal gerne have en grandios effekt og afspejle, hvordan vi mennesker er omgivet af printplader i den teknologi vi bruger i hverdagen. Dette kunne bedst, og billigst opnås ved brug af stock video, der derfor er grundlaget for denne video.

Har du spørgsmål eller brug for et tilbud?

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om hvad du har i tankerne med video til din virksomhed og hvad du gerne vil opnå.

Engageret vækstpartner gennem

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.