Billede af en lommeregner

Bedre pris på specialister

Hos ROI ONLINE får du mere specialist for pengene! Gennem vores samarbejdsaftaler med en række specialister får du specialviden til rigtig gode priser. Vores netværk består af alt fra designere til programmører, som alle er toptrænede inden for hvert deres område. Du kan altså få specialviden fra mange forskellige områder, uden at det skal koste kassen.

Billede af en kalender

Det samlede overblik

Med mange forskellige specialister, med hvert sit område, kan man hurtigt tabe overblikket. Dette vil vi gerne forhindre! Derfor går al kommunikation gennem os. Dvs. at alle specialister giver deres information til os, som vi derefter videregiver samlet til kunden. På denne måde undgås misforståelser og unødvendigt tidsspild. Som kunde sikres man altid samlet overblik gennem os.

Kuglepen

Matchmaking

Som kunde hos os slipper du for besværet med at skulle ud at finde diverse specialister. Vi tror på, at hver opgave er helt unik. Derfor skræddersyer vi løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Gennem mange års erfaring ved vi hurtigt, hvilke specialister, der skal bruges til hvilke opgaver. Dermed sikres også, at alle er enige om resultatet og fremgangsmetoden fra start.

Et netværk af specialister

Hos ROI ONLINE har vi mange års erfaring inden for en lang række af forskellige specialer. Dertil kommer et stort netværk af samarbejdspartnere og eksterne specialister, som vi inddrager i de forskellige processer for at gøre gavnligt brug af deres viden. Herefter gennemgår vi disse processer sammen med vores kunder. Det er essentielt for os, at vi kan stille de rette kompetencer til rådighed, når vores kunder har behov for dem. Derfor gør vi til hver en tid vores bedste for at sammensætte vores kunder med det team af leverandører, som matcher virksomhedens behov og rammer.

Nedenfor ses en oversigt over vores mange specialer. Når vi hjælper vores kunder inden for disse specialer, er det vigtigt for os, at vi indgår som en central del af processen – på kundens vilkår og ud fra kundens ønsker. Vi kan være med lige fra start, men kan også træde til midt i en proces eller blot stå for optimerende projekter. Vi har en dyb indsigt i forskellige målgrupper og brancher. Dette er oparbejdet ved mange års erfaringer og ved løbende uddannelse. Idet vi har mange kunder at benchmarke op imod, har vi et unikt sammenligningsgrundlag og kan derfor skabe grobund for vækst og synlige resultater i din virksomhed. Vi kan tilmed foretage effektmålinger og derfra se, hvad der virker for den enkelte virksomhed og optimere på baggrund af dette. For os er det essentielt at skabe fundament for, at du kan koncentrere dig om dét, du brænder for og lade os varetage de vigtige marketingopgaver på baggrund af dine behov og økonomiske rammer.

Følgende specialer

Marketing rådgivning

ROI ONLINE er din professionelle marketingrådgiver efter behov

Leadgenerering

Få leadgenerering som skaber flere A-kunder

Programmering

Professionelle programmører

Mobil marketing

Rådgivning til mobil marketing

Facebook markedsføring

Få professionel hjælp til SoMe

Facebook annoncering

Kom i gang med Facebook Ads

Webshop

Hjælp til en optimal webshop

SEO-optimering

ROI ONLINE varetager SEO-opgaver

Ads

Invester i en specialist til udvikling af Ads

Social marketing

Social marketingsrolle i din virksomhed

Twitter

Er Twitter noget for din virksomhed?

Design

Professionelle multimediedesignere

Søgemaskiner

Få professionel søgemaskineoptimering

Hjemmesider

Professionelle webudviklere og multimediedesignere

CMS

Ekspert til WordPress

Statistik

Statestik på markedsføringsaktiviteter

Kontorservice

Outsource dine kontoropgaver

Fordele
  • Drag fordel af ROI ONLINE’s unikke netværk af specialister
  • Få mere specialist for pengene
  • Få hjælp til det samlede overblik
  • Få gjort dine marketing-drømme til virkelighed
  • Drag nytte af ROI ONLINE’s evne til at sammenligne og benchmarke
  • Fokusér på det, som du brænder for
  • Få professionel markedsføring uanset din virksomheds størrelse og budget

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig