fbpx
Billede af en kalender

leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Specialerne er mange og kan være alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du gennem vores rådgivning, et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.

Billede af en lommeregner

Bedre pris på specialister

Hos ROI ONLINE får du mere specialist for pengene! Gennem vores samarbejdsaftaler med en række leverandører får du specialviden til rigtig gode priser. Vores netværk består af alt fra designere til programmører, som alle er toptrænede inden for hver deres område. Du kan altså få specialviden fra mange forskellige områder uden, at det skal koste kassen.

Kuglepen

Matchmaking

Som kunde hos os slipper du for besværet ved at skulle finde diverse leverandører. Vi tror på, at hver opgave er helt unik. Derfor skræddersyer vi løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Gennem mange års erfaring har vores projektledere viden om, hvilke leverandører, der skal bruges til hvilke opgaver. Dermed sikres det, at alle er enige om resultatet og fremgangsmetoden fra start.

Hvad er leverandøroptimering?

Hos ROI ONLINE arbejder vi ud fra konceptet om at lade den bedst kyndige til opgaven klare den, da du på denne måde sparer både tid og penge samtidig med, at du får det bedst mulige resultat. Derfor har vi erhvervet os et netværk af leverandører, inden for en bred vifte af områder og har lavet stærke samarbejder med disse, der sikrer dig en billigere timepris. Vores opgave er at matche din opgave med den rette leverandør – altså leverandøroptimerer vi for dig så du får det bedste produkt til den billigste pris. 

Et netværk af specialister

Hos ROI ONLINE har vi mange års erfaring inden for en lang række af forskellige specialer. Dertil kommer et stort netværk af samarbejdspartnere og eksterne specialister, som vi inddrager i de forskellige processer for at gøre gavnligt brug af deres viden. Det er essentielt for os, at vi kan stille de rette kompetencer til rådighed, når vores kunder har behov for dem. Derfor gør vi til en hver tid vores bedste for at sætte vores kunder op med det team af leverandører, der matcher virksomhedens behov og rammer.

Når vi hjælper vores kunder inden, er det vigtigt for os, at vi indgår som en central del af processen – på kundens vilkår og ud fra kundens ønsker. Vi kan være med lige fra start, men kan også træde til midt i en proces eller blot stå for optimerende projekter. Vi har en dyb indsigt i forskellige målgrupper og brancher. Dette er oparbejdet ved mange års erfaringer og ved løbende uddannelse. Idet vi har mange kunder, at benchmarke op imod, har vi et unikt sammenligningsgrundlag og kan derfor skabe grobund for vækst og synlige resultater i din virksomhed. Vi kan tilmed foretage effektmålinger og derfra se, hvad der virker for den enkelte virksomhed og optimere på baggrund af dette.

For os er det essentielt at skabe fundament for, at du kan koncentrere dig om dét, du brænder for og lade os varetage de vigtige marketingopgaver på baggrund af dine behov og økonomiske rammer. Kontakt ROI ONLINE for et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. 

Matchmaking giver mest for pengene

Vi samarbejder med mange små og mellemstore virksomheder, der har viljen til at vækste og udnytte deres rammer bedst muligt. Typisk læner de sig enten op af ét bureau der leverer det hele, eller også bruger de forskellige individuelle leverandører med hver deres speciale.

SMV’erne har sjældent råd til de store bureauer, hvorfor de typisk benytter små bureauer, der ikke har specialister på alle områder, men derimod generalister, der ved lidt om mange ting, fordi de er nødsaget til at holde timerne inhouse. Der kan dermed være vigtige delområder der halter og som gør, at den samlede effekt ikke bliver som ønsket.

De der benytter flere individuelle leverandører står ofte med en ulighed i de forskellige leverandørers niveauer, hvilket igen medfører, at ét område kan være udnyttet bedre end et andet. Det betyder dermed, at den samlede effekt ikke bliver optimal.

Vi hjælper derfor vores kunder med matchmaking i forhold til de enkelte leverandører, så vi sikrer de både kvalitetsmæssigt og økonomisk, er på relativt samme niveau. Herigennem får vi sikret, at rammerne bliver udnyttet optimalt og de reelle resultater for de forskellige tiltag, kan måles. Dette gør at vi kan teste og realisere nye potentielle tiltag.

For en stor del af vores små kunder, er der tiltag der ikke kan realiseres indenfor de økonomiske rammer, hvis der udelukkende skal bruges specialister. Til disse virksomheder laver vi en løsning hvor vi håndplukker nogle af fremtidens specialister på universiteterne, kandidatuddannelserne, eller hvor de relevante kompetencer ellers befinder sig, og ansætter disse på projektbasis. Ved at splitte opgaverne op og benytte specialisterne og de studerende i kombination, får kunden et godt produkt indenfor budgettet. 

Følgende specialer

Marketing rådgivning

ROI ONLINE er din professionelle marketingrådgiver efter behov

Leadgenerering

Få leadgenerering som skaber flere A-kunder

Programmering

Professionelle programmører

Facebook Strategier

Få professionel hjælp til SoMe

Facebook annoncering

Kom i gang med Facebook Ads

Webshop

Hjælp til en optimal webshop

Video

Professionelle animations- og explainer videoer til din markedsføring

SEO-optimering

ROI ONLINE varetager SEO-opgaver

Ads

Invester i en specialist til udvikling af Ads

Søgemaskiner

Få professionel søgemaskineoptimering

Social marketing

Social marketingsrolle i din virksomhed

Design

Professionelle multimediedesignere

Hjemmesider

Professionelle webudviklere og multimediedesignere

Mobil marketing

Rådgivning til mobil marketing

CMS

Ekspert til WordPress

Statistik

Statestik på markedsføringsaktiviteter

Kontorservice

Outsource dine kontoropgaver

Twitter

Er Twitter noget for din virksomhed?

Fordele
  • Drag fordel af ROI ONLINE’s unikke netværk af specialister
  • Få mere specialist for pengene
  • Få hjælp til det samlede overblik
  • Få gjort dine marketing-drømme til virkelighed
  • Drag nytte af ROI ONLINE’s evne til at sammenligne og benchmarke
  • Fokusér på det, som du brænder for
  • Få professionel markedsføring uanset din virksomheds størrelse og budget

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig