fbpx
Haandaftryk

Mission

ROI ONLINE’s kernefunktion er at skabe professionel sparring om digitalisering, automatisering,  optimeret markedsføring, integrationer,  optimeret salg, visuelle resultater og trygge rammer for vores kunder. Vi er sat i verden for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at stille de helt rette eksperter til rådighed. Vi ønsker at skabe de rette løsninger for små og mellemstore virksomheder for at hjælpe dem til vækst og mere Return On Investment (ROI).

Billede af et kort med oversigt over ROI ONLINE

Vision

Visionen for ROI ONLINE er at blive virksomhedernes oplagte valg, når det kommer til finde en partner, der kan og skal fungere som en integreret del af virksomheden. Vi ser gerne, at vi i fremtiden sidder med til bords ved ledelses- og strategimøder hos vores kunder, så vores rådgivning bliver en integreret del af ledelsens beslutningsgrundlag. Vores vision er desuden at indgå i samarbejder, hvor der er overensstemmelse mellem pris og kvalitet samt en fair holdning til, hvad man får for sine penge.

Haandaftryk

Værdier

Hos ROI ONLINE er “fælles incitament” et kernebegreb, som spiller en central rolle i vores værdisæt. Vi sigter efter at give vores kunder trygge rammer for at skabe vækst og Return On Investment. ROI ONLINE ønsker at indgå i samarbejder, hvor vores kunder trygt kan stole på vores rådgivning og lade os håndtere projektledelse af digitale projekter og markedsføring. Med det “fælles incitament” kommer også et stærkt ønske om at samarbejde med virksomheder, som tager sig selv og sine interesser alvorligt. På den baggrund ser vi det stærkeste fundament for et godt samarbejde med gensidig respekt.

Hvem er ROI ONLINE?

ROI ONLINE er en 100% uvildig rådgivningsvirksomhed, der gennem kontinuerlig måling, analyser og tests, hjælper virksomheder med at få optimeret på deres konkurrencesituation gennem forbedrede markedsføringstiltag, effektiv digitalisering samt navigation med et kontinuerligt bedre beslutningsgrundlag. Vores rådgivere og projektledere arbejder i fællesskab med vores kunder imod de samme mål ud fra en struktureret strategi. Ofte vil der som en del af processen være behov for at vi hjælper med at få identificeret, hvilken leverandør der er bedst egnet til den enkelte opgave. Vores incitament er at hjælpe vores kunder til at opnå konkurrencemæssige fordele, således at de gennem vores indsigt, målinger og rådgivning kommer til kontinuerligt at opnå bedre bundlinje og vil fortsætte vores samarbejde. 

Hvorfor starte et samarbejde med os?

 • Vi har dybdegående indsigt i mange forskellige målgrupper
 • Vi har dybdegående indsigt i mange forskellige brancher
 • Vi arbejder primært med rådgivning og projektledelse
 • Vi finder de bedste leverandør til de enkelte opgaver
 • Vi producerer ikke selv og yder 100 % uvildig rådgivning
 • Vi forhandler de bedste løsninger og priser til vores kunder
 • Vi måler konstant på de forskellige tiltag og leverandører
 • Vi får konstant den nyeste viden omkring markedet
 • Vi skaber den fleksibilitet, som en vækstvirksomhed ønsker
 • Vi sidder hele tiden på kundens side af bordet
 • Vi har ingen lange bindingsperioder
 • Vi fakturerer minutbaseret

Engageret vækstpartner gennem