fbpx

Få mere ud af markedsføringskronerne

Kunde fik 9,33 kr. i ny omsætning pr. brugt marketingkrone i udlejningsbranchen. En anden kunde havde et overskud på 3,973 gange investeringen efter halvandet års samarbejde! Vil du også have øget din vækst? Så kontakt os!

undervisning i statistik

Bedre bundlinje

3 år gammel virksomhed genererede 89% stigning i salg af produkter samt 21% forøgelse i serviceafdelingen efter første års samarbejde med ROI ONLINE. Lad os vurdere, hvordan du skaber en bedre bundlinje i din virksomhed.

Computerskærm

Fra underskud til overskud

Gennem en ny nicheproduktion samt en ny profil ændrede kunde sit underskud på knapt 1/2 million til et overskud på godt 1/4 million. Tag en snak med ROI ONLINE, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med at skabe overskud i din virksomhed.

Referencer

Hos ROI ONLINE hjælper vi vores kunder med at få en konkurrencemæssig fordel ved kontinuerligt at optimere på deres markedsføringstiltag. Vi “flasher” derfor ikke vores kunders navne til hvem som helst. Vi fortæller gerne åbent omkring de resultater, som vi og kunderne har opnået, og laver også gerne aftaler om, at du som ny kunde kan få lov at tale med nogle af vores eksisterende kunder.

Vi efterlever det gamle danske udtryk: “Det er ikke størrelsen men gørelsen.” For os er det altså underordnet, om du er en stor global virksomhed eller en lille enkeltmandsvirksomhed. Det er hvorvidt, vi evner at hjælpe dig, der afgør, om vi mener et samarbejde bør initieres.

Vi vil derfor gerne vide, hvem du er, samt hvad du påtænker, at vi kan hjælpe dig med, før vi giver dig adgang til at ringe til vores kunder. Når vi har fået info om dine udfordringer og kan se, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dem, kan du få større indsigt i, hvem vi har skabt hvilke resultater for, og få mulighed for at kontakte dem for at få dokumenteret, hvordan vi er at samarbejde med.

Vi har kontinuerligt skabt Succes Online

Tilbage i 2013 lavede vi pilotprojektet til vækstkonceptet Succes Online. Vi var blevet kontaktet af Google, da de gerne ville have os til at stå for dette pilotprojekt på Ærø. Pilotprojektet har dannet grundlag for den kontinuerlige udvikling af konceptet Succes Online, der i dag har haft over 30.000 deltagere og virksomheder gennem konceptet. Vi har kontinuerligt afholdt disse sessions forskellige steder i landet og har derigennem talt med og hjulpet mange spændende virksomheder til at skabe vækst gennem udnyttelse af de forskellige online muligheder.

Vi er altid på udkig efter nye spændende virksomheder, som vi kan hjælpe til Succes og ROI online.

Hvorfor os?
 • Vi har dybdegående indsigt i mange forskellige målgrupper
 • Vi har dybdegående indsigt i mange forskellige brancher
 • Vi arbejder primært med rådgivning og projektledelse
 • Producerer ikke selv og yder 100 % uvildig rådgivning
 • Vi forhandler de bedste løsninger og priser til vores kunder
 • Vi måler konstant på de forskellige tiltag og leverandører
 • Vi får konstant den nyeste viden omkring markedet
 • Vi skaber den fleksibilitet, en vækstvirksomhed ønsker
 • Vi sidder hele tiden på kundens side af bordet
 • Vi har ingen lange bindingsperioder
 • Vi fakturerer minutbaseret

Engageret vækstpartner gennem