Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Referencer

Hos ROI ONLINE hjælper vi vores kunder med at få en konkurrencefordel ved kontinuerligt at optimere på deres markedsføringstiltag. Vi flasher derfor ikke vores kunders navne til hvem som helst. Vi fortæller gerne åbent omkring de resultater vi og kunderne har opnået og laver også gerne aftaler, om at du som ny kunde, kan få lov at tale med nogle af vores eksisterende kunder.

Vi efterlever det gamle danske udtryk, “det er ikke størrelsen men gørelsen.” For os er det altså ikke vigtigt om du er en stor global virksomhed eller en lille enkeltmandsvirksomhed. Det er hvorvidt vi evner at hjælpe dig, der afgør om vi mener et samarbejde bør initieres.

Vi vil derfor gerne vide hvem du er hvad du påtænker vi skal hjælpe dig med, før vi giver dig adgang til at ringe til vores kunder. Når vi har fået info om dine udfordringer og kan se vi kan hjælpe dig med dem, kan du få større indsigt i hvem vi har skabt hvilke resultater for og få mulighed for at kontakte dem for at få dokumenteret, hvordan vi er at samarbejde med.

Vil du vide hvilke resultater vi kan skabe for dig og din virksomhed, så udfyld formularen i højre side.

Vi har kontinuerligt skabt Succes Online

Tilbage i 2013, lavede vi pilotprojektet til vækst konceptet Succes Online. Vi var blevet kontaktet af Google, da de gerne ville have os til at stå for dette pilotprojekt på Ærø. Pilotprojektet har dannet grundlag for den kontinuerlige udvikling af konceptet Succes Online, der i dag har haft over 30.000 deltagere og virksomheder gennem konceptet. Vi har kontinuerligt afholdt disse sessions forskellige steder i landet og har der igennem talt med og hjulpet mange spændende virksomheder til at skabe vækst gennem udnyttelse af de forskellige online muligheder.

Vi er altid på udkig efter nye spændende virksomheder som vi kan hjælpe til Succes og ROI online.

Bliv Ringet Op

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE