fbpx
billede af en computerskærm

Søgemaskiner

Vi lever i en digital verden og vil du have flere gode kunder, kommer du ikke uden om søgemaskine-markedsføring. Det er en jungle og det kan være svært at gennemskue, hvad der giver højest ROI for din virksomhed – men det ved vi og vi rådgiver gerne.

Billede af en computer med et forstørrelsesglas

Bliv mere synlig!

Vil du være synlig for dine målgrupper?
Vi hjælper dig og din virksomhed med at blive mere synlig gennem søgemaskinemarkedsføring. Det handler om at have den bedste placering i søgemaskinerne, når potentielle kunder søger netop efter produkter eller ydelser som din virksomhed tilbyder.

Fornuftige priser

ROI ONLINEs rådgivere har mange års erfaring med søgemaskine-markedsføring. Vi kender vores leverandører og er gode til at finde det perfekte match. Vi har gennem årene opbygget gunstige leverandøraftaler, som gør at vi kan holde prisen på et attraktivt niveau uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Om søgemaskiner

Søgemaskinerne virker ved, at de gennemsøger nettet ved brug af avancerede algoritmer, der så præsenterer relevante søgeresultater i forhold til et søgeord eller en søgesætning. Algoritmer fungerer ved vægtning af forskellige elementer, som fx relevans, indgående links, overskrifter, billeder, tekster m.m. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvad der vægtes så man kan optimere mod den bedst mulige placering i søgeresultaterne. Det er Alfa Omega at være blandt de første i kundernes søgeresultater, ellers risikerer man at tabe kampen om deres opmærksomhed. Vores rådgivere har mange års erfaring med søgemaskinemarkedsføring uanset om det er betalt søgemaskineannoncering eller organisk søgemaskineoptimering.

Mere om søgemaskiner

Der findes flere søgemaskiner, men de mest kendte er Google, Bing og Youtube. Yahoo, der var en af de første primære søgemaskiner, sad på den største del af markedet, indtil Google kom på banen. Bing er Microsofts søgemaskine og er blevet populær i kraft af, at den er præinstalleret på de flest nye pc’er. 

Youtube er kendetegnet ved at være verdens mest populære video søgemaskine. Det er den søgemaskine med flest søgninger efter Google, hvorfor brugen af video i din søgemaskinemarkedsføring kan være interessant.

Digitale fodspor

Ud over Googles søgemaskine har Google en række andre services så som: G-mail, kalender, Google Ads, Google Analytics m.fl. Google formår at integrere de forskellige services, som giver mulighed for at opsamle data og dermed afdække forbrugernes digitale fodspor. Informationer om kundernes købsadfærd er uvurderlig i forhold til optimering af søgemaskinemarkedsføring og for dig som forretningsdrivende, da det viser om de forskellige tiltag giver et tilfredsstillende afkast i forhold til investering. Det er en god ide at have fokus på Return On Investment – ROI i forbindelse søgemaskinemarkedsføring, så virksomheden kan finde ud af, hvor stort afkast en given kampagne har givet og om det overhovedet har været en god ide.

Vækst med søgemaskinemarkedsføring

Søgemaskinemarkedsføring er et af de mest effektive markedføringsværktøjer i den digitaliserede verden vi lever i. Vil du foran dine konkurrenter, skal du være synlig for dine målgrupper. De to vigtigste måder at gøre din virksomhed mere synlig i forbrugernes søgeresultater er SEO og PPC. 

Du kan betale dig til mere synlighed med søgemaskineannoncering, måske bedre kendt som Google Ads, der fungerer som PPC = Pay Per Click, eller du kan benytte dig af gratis søgemaskineoptimering SEO, hvor du optimerer dine landingsider ud fra de forskellige søgemaskiners algoritmer. Med en kombination af den organiske søgemaskineoptimering og PPC annoncering, maksimerer du dine muligheder for at få de bedste placeringer i søgemaskineresultaterne samtidig med, at du har fuld kontrol over dit marketing budget.

Læs mere om Søgemaskineoptimering

Læs mere om Google Ads

Det kan være en jungle at finde ud af, hvad der er bedste netop for din virksomhed. Vi rådgiver ud fra dine rammer og sammen lægger vi en plan. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring din søgemaskinemarkedsføring.

Fordele
  • Forbedre dine placeringer i de vigtigste søgeresultater
  • Vind kampen om kundernes opmærksomhed
  • Få afdækket dine kunders købsadfærd
  • Evaluering af din søgemaskinemarkedsføring ud fra konverteringer
  • Få rådgivning om hvad der er det bedste for din virksomhed

Engageret vækstpartner gennem

Vil du høre mere om søgemaskiner?

 Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.