Billede af en tavle med statistik

Vækstgenerering

Vores vækstpartnere bidrager alle til vækstgenerering. ROI ONLINE’s netværk af  vækstpartnere er et unikt og kompetencerigt netværk. Vi sætter stor pris på at kunne sparre med vores netværk og drage fordel af hinandens viden. Derfor er vi også med til at udvikle undervisningsmateriale, selv at undervise, deltage på seminarer, holde foredrag og meget andet.

Billede af et kort med oversigt over ROI ONLINE

Udbytte af muligheder

Med et unikt netværk af vækstpartnere ser vi det som en central ting at drage fordel og udbytte af de muligheder, som dette netværk skaber. Derfor har vi fokus på at have fingeren på pulsen, når det kommer til selv at blive videreuddannet og til selv at være med til at uddanne andre. Desuden giver vi undervisning i hele landet, som har hjulpet flere virksomheder med at skabe vækst.

Billede af Succes Online

Hjælp til medfinansiering

Hos ROI ONLINE skaber vi grobund for projekter med mulighed for medfinansering. På den måde kan vi bidrage til startegiudvikling hos virksomheder, som mangler ekspertise omkring organisations- og virksomhedsudvikling i forhold til vækst. I denne proces kan vores vækstpartnere også spille en central rolle. Tilmed kan vi hjælpe virksomheder med at finde vækstpuljer til medfinanciering af fx EU, som vi før har haft succes med.

Vækstpartnere

Hos ROI ONLINE er vi engagerede i flere forskellige vækstpartnere. Alle disse vækstpartnere er med til at generere vækst i erhvervslivet. Dette netværk er noget, som vi værdsætter og benytter os af på mange måder. Vi søger altid opdateret viden, nye vinkler og input, så vi kan berige vores kunder. Ligeledes ser vi det som en vigtig opgave at videregive vores egen viden og nære andre virksomheder, så de bliver klogere på skabelse af ROI og vækst. ROI ONLINE deltager i mange programmer, vi underviser selv, holder foredrag og deltager på seminarer. Vi har været key note speaker på flere seminarer og videregiver vores viden og erfaring inden for online medier, online markedsføring, vækst, ROI, weboptimering og meget mere. Hos ROI ONLINE er det centralt at være opdateret og på forkant. For at realisere dette netværker vi gerne med vores dygtige vækstpartnere. Vi ser helst, at man griber mulighederne, når de opstår, og får noget godt ud af dem – og gerne i fællesskab.

Mulighed for medfinanciering

ROI ONLINE har gennem flere samarbejder været med til at inddrage medfinansiering i relation til væksttiltag. Vi ser det som en god mulighed for virksomheder at få finansieret projekter og væksttiltag, såfremt der er tale om det rigtige match. ROI ONLINE tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og undersøger potentialet for finansiering. Med vores netværk og viden er vi den ideelle samarbejdspartner, når der skal skaffes adgang til finansieringsprogrammer. Det varierer altid hvor meget finansiering, man kan opnå, men vi har været med til at få finansieret vækstprojekter for flere 100.000 kr.

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

SUCCES ONLINE

Tilbage i 2012 blev vi kontaktet af Google og ivækst for at være primus motor på pilotprojektet omkring Succes Online. Vores evne til at måle og optimere på baggrund heraf har været en af grundene til, at vi blev valgt. Projektet har opnået så gode resultater, at der i løbet af 5 år, har været over 30.000 deltagere igennem konceptet. Konceptet har været tilegnet små og mellemstore virksomheder og har haft til hensigt at få virksomhederne til at udnytte det enorme potentiale, der ligger online. Du kan læse mere om konceptet på www.dinvirksomhedonline.dk (+ skift hjemmeside) og selv udforske en del af det udarbejdede materiale, der kan være med til at hjælpe netop din virksomhed til at opnå Succes Online.

Joint Venture

ROI ONLINE har stor interesse i Joint Ventures. Dette begreb dækker over et samarbejde mellem to eller flere partnere, som i fællesskab kan drage nytte af hinanden. Hos ROI ONLINE sidder vi på en solid ekspertise inden for online markedsføring og det rette netværk, som kan hjælpe virksomheder i mål med sine drømme. Måske er du en usædvanligt dygtig tømrer med en virksomhed, hvis potentiale rækker usansynligt langt. Dog ved du ikke, hvordan du udnytter dit potentiale? Her kan Joint Adventure være en optimal løsning. Din manglende viden, og måske også interesse, omkring administration, projektledelse og online markedsføring kan ROI ONLINE bidrage med. Tilmed har vi et unikt netværk, hvor der kan befinde sig eventuelle investorer eller andre kapaciteter, som kan bidrage til samarbejdet både i form af viden og økonomi.

Har ovenstående vakt din interesse?

Så kontakt os og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig!