fbpx
Billede af en tavle med statistik

Vækstgenerering

ROI ONLINE’s netværk af  vækstpartnere er unikt og kompetencerigt. Vores vækstpartnere bidrager alle til vækstgenerering og vi prioriterer højt, at kunne sparre med vores netværk og drage fordel af partneres viden og kompetencer. Derfor er vi også med til at udvikle undervisningsmateriale, ligesom vi selv underviser, holder foredrag, deltager på seminarer og mange andre aktiviteter.

Billede af et kort med oversigt over ROI ONLINE

Udbytte af muligheder

Med et unikt netværk af vækstpartnere, ser vi det som centralt at drage fordel og udbytte af de muligheder dette netværk skaber. Derfor har vi fokus på at have fingeren på pulsen, når det kommer til selv at blive videreuddannet og til selv at være med til at uddanne andre. Vi underviser i hele landet og har derved hjulpet mange virksomheder til vækst.

Billede af Succes Online

Hjælp til medfinansiering

Hos ROI ONLINE skaber vi grobund for projekter, hvor der er mulighed for medfinansering. På den måde kan vi bidrage til strategiudvikling hos virksomheder, som mangler sparring og ekspertise omkring organisations- og virksomhedsudvikling i forhold til vækst. Tilmed kan vi hjælpe virksomheder med at finde vækstpuljer til medfinanciering fra f.eks. EU som vi før har haft succes med.

Vækstpartnere

Hos ROI ONLINE er vi engagerede i flere forskellige vækstpartnere. Alle disse vækstpartnere er med til at generere vækst i erhvervslivet. Dette netværk er noget vi prioriterer højt og som vi benytter os af dagligt i forbindelse med både vores rådgivning og projektledelse. Vi holder os konstant opdateret på viden, nye vinkler og input til gavn for vores kunder. Ligeledes ser vi det som en vigtig opgave at videreformidle vores viden til vores kunder og andre virksomheder, så de kan få større indsigt i mulighederne for bedre ROI og vækst.

ROI ONLINE deltager i mange programmer, vi underviser selv, holder foredrag og deltager på seminarer. Vi har været key note speaker på flere seminarer og videregiver vores viden og erfaring inden for online medier, online markedsføring, vækst, ROI, weboptimering og andre relevante emner. Hos ROI ONLINE er det centralt at være opdateret og på forkant – Vi netværker med vores dygtige vækstpartnere for at realisere dette. Vi ser helst at man griber mulighederne når de opstår og får noget godt ud af dem – Og gerne i fællesskab.

SUCCES ONLINE

Tilbage i 2012 blev vi kontaktet af Google og IVÆKST for at være primus motor på pilotprojektet omkring Succes Online. Vores evne til at måle og optimere, har været en af grundene til, at vi blev valgt. Projektet har opnået så gode resultater, at der efterfølgende har været mere end 30.000 deltagere igennem forløbet. Konceptet har været målrettet små og mellemstore virksomheder og har haft til hensigt at få virksomhederne til at udnytte det enorme potentiale, der ligger online. Du kan læse mere om konceptet på www.googlesuccesonline.dk og selv udforske en del af det materiale, der kan være med til at hjælpe netop din virksomhed til at opnå Succes Online.

logo
logo
logo
Logo
logo
logo

Mulighed for medfinansiering

ROI ONLINE har gennem flere samarbejder været med til at inddrage medfinansiering i relation til virksomheders væksttiltag. Vi ser det som en unik mulighed for virksomheder at få finansieret projekter og væksttiltag, såfremt der er tale om det rigtige match. ROI ONLINE tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og undersøger potentialet for finansiering. Med vores netværk og viden, er vi den ideelle samarbejdspartner, når der skal skaffes adgang til finansieringsprogrammer. Der er forskel på hvordan finansieringen er i forbindelse med de forskellige programmer, men vi har været med til at få finansieret vækstprojekter for flere 100.000 kr. 

Joint Venture

ROI ONLINE har stor interesse i Joint Ventures. Dette begreb dækker over et samarbejde mellem to eller flere partnere, som i fællesskab kan drage nytte af hinanden. Hos ROI ONLINE sidder vi på en solid ekspertise inden for online markedsføring og det rette netværk, som kan hjælpe virksomheder i mål med deres drømme. Måske er du en usædvanligt dygtig tømrer med en virksomhed, med stort vækstpotentiale. Dog ved du ikke, hvordan du udnytter dit potentiale? Her kan Joint Venture være en optimal løsning. Den manglende viden – og måske også interesse – omkring administration, projektledelse og online markedsføring, kan ROI ONLINE bidrage med. Tilmed har vi et unikt netværk, hvor der kan befinde sig eventuelle investorer eller andre kapaciteter, som kan bidrage til samarbejdet både i form af viden og økonomi.

Har ovenstående vakt din interesse?

Så kontakt os og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig!