Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

CMS

Der findes masser af forskellige CMS-systemer, nogle lavet af mange tusinde programmører, gennemtestede og fungerende på flere hundrede tusinde hjemmesider og andre er lavet af to gutter over en weekend og en kasse øl… Vi beskæftiger os alene med gennemtestede og fremtidssikrede CMS systemer, således vores kunder altid har muligheden for at køre deres hjemmesider videre, også selv om vores veje eventuelt skulle skilles.

Kan man få CMS hjemmeside program gratis?

CMS står for Content Management System og er i sin enkelhed, et hjemmeside program man bruger til at styre indholdet med. En CMS hjemmeside software behøver ikke koste penge, der findes en del open source systemer, der giver mulighed for at man kan hente og benytte et hjemmeside program gratis. Er løsningen gratis, skal man ene og alene betale for timerne der skal til, for at oprette en skabelon ud fra det ønskede design, samt eventuelle omkostninger for hosting af de valgte hjemmeside programmer og hjemmesideadressen. Man kan altså ikke have en helt gratis hjemmeside, men man kan købe en open source CMS løsning og ende ud med et billigt CMS system.

Beregn Open Source hjemmeside pris nu

Hvorfor vælge Open Source CMS?

Der findes mange forskellige open source CMS løsninger og vi kan praktisk talt implementere og programmere i dem alle sammen, men der er dog nogle open source CMS systemer vi foretrækker at arbejde med, nemlig WordPress, TYPO3, Joomla og Drupal.
Grunden hertil er at de er gennemtestede og at udviklingen af systemerne er så fremtidssikret som det kan blive. Når vi laver en hjemmeside med CMS, dokumenterer vi hvorledes vi laver løsningen, således andre udviklere der arbejder med samme opensource CMS system, vil kunne videreudvikle løsningen for kunden, såfremt vores veje skulle skilles. Vi gør altså kunden uafhængig af os, hvorfor vores eneste incitament er at gøre det så godt at kunderne også vil benytte os til fremtidige ændringer, opgraderinger og lignende.

Hvilket er det bedste SEO CMS?

Går man efter at få lavet en hjemmeside i det bedste SEO CMS system, vil vi på nuværende tidspunkt anbefale enten en WordPress- eller Drupal hjemmeside, da vi mener dette er de bedste i hver deres klasse.
En WordPress løsning er bedst i klassen af små professionelle løsninger og en Drupal er bedst i klassen for hjemmesider til store organisationer. Det er vigtigt at påpege at man IKKE er sikker på at ens hjemmeside er optimal i forhold til SEO, blot fordi den er lavet i et af disse systemer. Det er essentielt at løsningerne er implementeret korrekt, før de bliver de bedste SEO CMS systemer.

Har i en TYPO3– eller en WordPress hjemmeside der ikke rangerer i søgeresultaterne som I mener den bør, så kontakt os for at få en gratis gennemgang, hvor vi gennemgår hvorvidt der er yderligere muligheder er i forhold til søgemaskineoptimering.

Bliv Ringet Op

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Vil du spare penge på hosting?

Vælger du at få lavet en hjemmeside i Open Source CMS, så kan du have din hjemmeside hosted for kr. 9,- om måneden. De penge du sparer, kan du bruge på at få nye kunder i butikken. Ved oprettelse af Adwords konto, giver vi kr. 600,- til at købe klik for på Google. Vil du høre mere, udfyld ovenstående formular eller ring 70 20 39 49

Hvad med supportabonnement?

Et supportabonnement er sjældent en god forretning for dig som kunde. Ofte vil du, regnet ud på et år, komme til at betale langt mere end kr. 1.000,- i timen, selvom det umiddelbart ser billigt ud og man forventer at bruge det væsentligt mere. I stedet for at binde alle vores kunder et supportabonnement på ærmet, vælger vi at lave instruktionsvideoer til vores kunder, så de let og hurtigt kan se en 2 minutters instruktionsvideo om nøjagtigt det de gerne vil ændre på hjemmesiden. På denne måde bliver det også helt som du gerne vil have det, allerede første gang.

Hvilke firmaer besøger hjemmsiden?

Handler du primært B2B, kunne det måske være interessant at vide hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside, samt hvor de kommer fra og hvad de eventuelt har søgt på via søgemaskinerne for at komme ind til jer. Vi har løsningsmodellen der giver jer muligheden for at få navngivet en stor del af de besøgende virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside. Handler du primært B2B og kunne du tænke dig at vide hvem der kan betale sig at ringe til, så udfyld ovenstående formular eller ring 70 20 39 49.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE