CMS-systemer

CMS-systemer er hjemmesidesystemer, hvorfra man kan styre sit online indhold. Med disse systemer bliver det lettere og mere lige til at rette, tilføje og håndtere elementer på et website. Hos ROI ONLINE er vi eksperter i CMS-systemer og står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Billede af en computer

CMS budget

Et CMS-system behøver ikke at koste mange penge. Benytter man et gratis system, skal man kun betale for den tid, det tager at oprette skabelon og design samt eventuelt tilvalgte hjemmesideprogrammer. Der er altså en løsning til alle – små som store virksomheder.

Hvorfor CMS?

CMS-systemerne er gennemtestede, kvalitetssikre og lette at håndtere for en professionel. Derfor er disse systemer en god løsning. Derudover er det let for andre webudviklere at overtage websites, som er udviklet via CMS. Vi anbefaler derfor altid, at man benytter sig af et godt CMS-system.

Ikon af CMS

CMS

CMS står for Content Management System og er i sin enkelhed et hjemmeside program, man bruger til at styre indholdet med. Der findes mange forskellige CMS-systemer; nogle lavet af mange tusinde programmører, gennemtestede og fungerende på utallige hjemmesider, og andre er lavet af to gutter over en weekend og en øl. Vi beskæftiger os alene med gennemtestede og fremtidssikrede CMS systemer, således at vores kunder altid har muligheden for at køre sine hjemmesider videre, også selv om vores veje eventuelt skulle skilles.

Kan man få CMS hjemmeside program gratis?

 En CMS hjemmesidesoftware behøver ikke koste penge. Der findes en del open source systemer, som giver mulighed for, at man kan hente og benytte et hjemmesideprogram gratis. Er løsningen gratis, skal man kun betale for de timer, det kræver at oprette en skabelon ud fra det ønskede design samt eventuelle omkostninger for hosting af de valgte hjemmesideprogrammer og hjemmesideadressen. Man kan altså ikke have en helt gratis hjemmeside, men man kan købe en open source CMS-løsning og ende ud med et billigt CMS system.

Hvorfor vælge Open Source CMS?

Der findes mange forskellige open source CMS-løsninger, og vi kan praktisk talt implementere og programmere i dem alle, men der er dog nogle open source CMS systemer, vi foretrækker at arbejde med; nemlig WordPress, TYPO3, Joomla og Drupal.

Grunden hertil er, at de er gennemtestede, og at udviklingen af systemerne er så fremtidssikret, som det kan blive. Når vi laver en hjemmeside med CMS, dokumenterer vi, hvorledes vi laver løsningen, således at andre udviklere, der arbejder med samme opensource CMS-system, vil kunne videreudvikle løsningen for kunden, såfremt vores veje skulle skilles. Vi gør altså kunden uafhængig af os, hvorfor vores eneste incitament er at gøre det så godt, at kunderne også vil benytte os til fremtidige ændringer, opgraderinger og lignende.

Hvilket er det bedste SEO CMS?

Går man efter at få lavet en hjemmeside i det bedste SEO CMS-system, vil vi på nuværende tidspunkt anbefale enten en WordPress- eller Drupal hjemmeside, da vi mener, at dette er de bedste i hver deres klasse.

En WordPress løsning er bedst til små, professionelle løsninger, mens en Drupal er bedst, når der er tale om hjemmesider til store organisationer. Det er vigtigt at påpege, at man IKKE er sikker på, at ens hjemmeside er optimal i forhold til SEO, blot fordi den er lavet i et af disse systemer. Det er essentielt, at løsningerne er implementeret korrekt, før de bliver de bedste SEO CMS systemer.

Har I en TYPO3– eller en WordPress hjemmeside, der ikke rangerer i søgeresultaterne, som I mener, den bør, så kontakt os for at få en gratis gennemgang, hvor vi gennemgår, hvorvidt der er yderligere muligheder i forhold til søgemaskineoptimering.

Fordele
  • CMS gør det nemt at ændre indhold på hjemmesiden
  • Ret dit indhold, når det passer dig og ikke leverandøren
  • Undgå dyre konsulenttimer til rettelser af indhold
  • Det giver jer en unik hjemmeside, der passer til jer
  • Open source CMS giver frihed til valg af leverandør
  • Der er frihed til at hoste hvor end man vil, også selv
  • Der bliver kontinuerligt lavet nye moduler
  • Der er mulighed for at opdatere softwaren
  • I har mulighed for altid at have en up-to-date løsning

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig