Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

CMS

Der findes masser af forskellige CMS-systemer, nogle lavet af mange tusinde programmører, gennemtestede og fungerende på flere hundrede tusinde hjemmesider og andre er lavet af to gutter over en weekend og en kasse øl… Vi beskæftiger os alene med gennemtestede og fremtidssikrede CMS systemer, således vores kunder altid har muligheden for at køre deres hjemmesider videre, også selv om vores veje eventuelt skulle skilles.

Kan man få CMS hjemmeside program gratis?

CMS står for Content Management System og er i sin enkelhed, et hjemmeside program man bruger til at styre indholdet med. En CMS hjemmeside software behøver ikke koste penge, der findes en del open source systemer, der giver mulighed for at man kan hente og benytte et hjemmeside program gratis. Er løsningen gratis, skal man ene og alene betale for timerne der skal til, for at oprette en skabelon ud fra det ønskede design, samt eventuelle omkostninger for hosting af de valgte hjemmeside programmer og hjemmesideadressen. Man kan altså ikke have en helt gratis hjemmeside, men man kan købe en open source CMS løsning og ende ud med et billigt CMS system.

Beregn Open Source hjemmeside pris nu

Hvorfor vælge Open Source CMS?

Der findes mange forskellige open source CMS løsninger og vi kan praktisk talt implementere og programmere i dem alle sammen, men der er dog nogle open source CMS systemer vi foretrækker at arbejde med, nemlig WordPress, TYPO3, Joomla og Drupal.
Grunden hertil er at de er gennemtestede og at udviklingen af systemerne er så fremtidssikret som det kan blive. Når vi laver en hjemmeside med CMS, dokumenterer vi hvorledes vi laver løsningen, således andre udviklere der arbejder med samme opensource CMS system, vil kunne videreudvikle løsningen for kunden, såfremt vores veje skulle skilles. Vi gør altså kunden uafhængig af os, hvorfor vores eneste incitament er at gøre det så godt at kunderne også vil benytte os til fremtidige ændringer, opgraderinger og lignende.

Hvilket er det bedste SEO CMS?

Går man efter at få lavet en hjemmeside i det bedste SEO CMS system, vil vi på nuværende tidspunkt anbefale enten en WordPress- eller Drupal hjemmeside, da vi mener dette er de bedste i hver deres klasse.
En WordPress løsning er bedst i klassen af små professionelle løsninger og en Drupal er bedst i klassen for hjemmesider til store organisationer. Det er vigtigt at påpege at man IKKE er sikker på at ens hjemmeside er optimal i forhold til SEO, blot fordi den er lavet i et af disse systemer. Det er essentielt at løsningerne er implementeret korrekt, før de bliver de bedste SEO CMS systemer.

Har i en TYPO3– eller en WordPress hjemmeside der ikke rangerer i søgeresultaterne som I mener den bør, så kontakt os for at få en gratis gennemgang, hvor vi gennemgår hvorvidt der er yderligere muligheder er i forhold til søgemaskineoptimering.

Bliv Ringet Op

Facebook bekæmper ”fake-news” med ny funktion.
I sin seneste indsats for at bekæmpe fænomenet ”fake-news”, falske nyheder, har Facebook testet en helt ny feature. Denne funktion giver facebookbrugerne yderligere information om de nyheder, som vises i deres nyhedsfeed. Funktionen er angivet med bogstavet ”i” nær overskriften til en given artikel. Ved anvendelse af funktionen vil facebookbrugerne få hjælp til at identificere falske nyheder og dermed kunne skelne utroværdige udgivere, der i dag er et voksende fænomen, som blandt andet havde en central plads i det seneste amerikanske præsidentvalg.
Helt konkret vil funktionen afsløre kontekstuelle oplysninger såsom udgiverens Facebook- og Wikipediasider, relaterede artikler om samme emne samt oplysninger om hvordan andre brugere deler på pågældende artikel. Ideen bag funktionen er at genskabe en digital tillid, som er blevet brudt i takt med de stigende falske nyheder.
Kilde: Business insider
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Er du opmærksom på kompleksiteten af SSL/https? Har du sikret, at din virksomheds hjemmeside er troværdig og kender du i den forbindelse din rangering på Google? Er dit erhverv eksempelvis involveret i e-handel eller har du en hjemmeside - SSL er relevant for alle.
SSL er med til at minimere risikoen for angreb da der er krypteret et link mellem server og browseren.

Alle e-forretninger som behandler personlige og fortrolige oplysninger bør have et SSL certifikat, både for deres egen og for deres besøgendes skyld. SSL (Secure Sockets Layer), sikrer at det kun er afsender og modtager, som kan læse de informationer, der kommunikeres mellem de to parter. Dette er vigtigt i dag, hvor man nemt kan komme galt afsted, når man handler på nettet. Det er ikke kun vigtigt for hjemmesider som indeholder e-handel, men derimod vigtigt for troværdigheden på alle former for hjemmesider. Et SSL certifikat er vejen til troværdighed og tryghed men det er nu i høj grad også en rangeringsfaktor, som har betydning for din SEO, da sikkerhed er i særdeles høj kurs hos Google.

I 2016 gjorde Google det til et krav, at man i forbindelse med Google Shopping brugte SSL - Fra januar 2017 begyndte Google at afsløre graden af sikkerhed på webshops for brugerne. Dette markeres med farven grøn, gul og rød, hvoraf rød er meget usikker.
Google begynder at suspendere Google shopping uden ssl.
Hvis du ikke allerede har skiftet fra http til https, vil det være en klar fordel, såfremt du vægter sikkerhed højt.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Nye Succes Online arrangementer er nu skudt i gang!

Lyder gratis viden om optimering af digitale kompetencer som noget for dig?

Vi er en del af Googles initiativ Succes Online, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at tilegne sig optimerede færdigheder indenfor online markedsføring.

Der tilbydes gratis arrangementer, som guider dig og din virksomhed til at opnå de bedst mulige digitale kompetencer indenfor SEO, digitale medier, Adwords og meget andet.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring. ... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Sønderborg 2017

oktober 24, 2017, 9:00am - november 7, 2017, 6:00am

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der ...

Vis på Facebook

Fra tjeklisten til handlingsplan:

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring
... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Assens 2017

september 28, 2017, 1:00pm - september 28, 2017, 10:30am

Fra tjeklisten til handlingsplan: ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handl...

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Vil du spare penge på hosting?

Vælger du at få lavet en hjemmeside i Open Source CMS, så kan du have din hjemmeside hosted for kr. 9,- om måneden. De penge du sparer, kan du bruge på at få nye kunder i butikken. Ved oprettelse af Adwords konto, giver vi kr. 600,- til at købe klik for på Google. Vil du høre mere, udfyld ovenstående formular eller ring 70 20 39 49

Hvad med supportabonnement?

Et supportabonnement er sjældent en god forretning for dig som kunde. Ofte vil du, regnet ud på et år, komme til at betale langt mere end kr. 1.000,- i timen, selvom det umiddelbart ser billigt ud og man forventer at bruge det væsentligt mere. I stedet for at binde alle vores kunder et supportabonnement på ærmet, vælger vi at lave instruktionsvideoer til vores kunder, så de let og hurtigt kan se en 2 minutters instruktionsvideo om nøjagtigt det de gerne vil ændre på hjemmesiden. På denne måde bliver det også helt som du gerne vil have det, allerede første gang.

Hvilke firmaer besøger hjemmsiden?

Handler du primært B2B, kunne det måske være interessant at vide hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside, samt hvor de kommer fra og hvad de eventuelt har søgt på via søgemaskinerne for at komme ind til jer. Vi har løsningsmodellen der giver jer muligheden for at få navngivet en stor del af de besøgende virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside. Handler du primært B2B og kunne du tænke dig at vide hvem der kan betale sig at ringe til, så udfyld ovenstående formular eller ring 70 20 39 49.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE