fbpx

CMS-systemer

CMS-systemer er hjemmeside-systemer, hvorfra man kan styre sit online indhold. Med disse systemer bliver det lettere og mere ligetil at rette, tilføje og håndtere elementer på et website. Hos ROI ONLINE er vi eksperter i CMS-systemer og står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Billede af en computer

CMS budget

Et CMS-system behøver ikke at koste mega mange penge. Benytter man et gratis system, skal man kun betale for den tid, det tager at oprette skabelon og design samt eventuelt tilvalgte hjemmesideprogrammer. Der er altså en løsning til alle – små som store virksomheder.

Hvorfor CMS?

CMS-systemerne er gennemtestede, kvalitetssikre og lette at håndtere for en professionel. Derfor er disse systemer en god løsning. Derudover er det let for andre webudviklere at overtage websites, som er udviklet via CMS. Vi anbefaler derfor altid, at man benytter sig af et godt CMS-system.

Ikon af CMS

CMS

CMS står for Content Management System og er i sin enkelhed et hjemmeside program, man bruger til at styre indholdet med. Der findes mange forskellige CMS-systemer, hvor WordPress er det mest benyttede verden over. Vi beskæftiger os alene med gennemtestede og fremtidssikrede CMS systemer, således at vores kunder altid har muligheden for at køre sine hjemmesider videre, også selv om vores veje eventuelt skulle skilles.

Nogle CMS systemer, såsom WordPress´ software, er gratis. Er løsningen gratis, skal man kun betale for de timer, det kræver at oprette en skabelon ud fra det ønskede design samt omkostninger for hosting. Man kan altså ikke have en helt gratis hjemmeside, men det er muligt at få en funktionel og god hjemmeside med få ressourcer. Er du interesseret i at få en estimeret pris på, hvad det vil koste dig så klik herunder. 

Hvorfor vælge Open Source CMS?

Der findes mange forskellige open source CMS-løsninger, og vi kan praktisk talt implementere og programmere i dem alle, men der er dog nogle open source CMS systemer, vi foretrækker at arbejde med; nemlig WordPress, TYPO3, Joomla og Drupal.

Grunden hertil er, at de er gennemtestede, og udviklingen af systemerne er så fremtidssikret, som det kan blive. Når vores leverandører laver en hjemmeside med CMS, dokumenterer vi hvorledes løsningen laves således, at andre udviklere, der arbejder med samme opensource CMS-system, vil kunne videreudvikle løsningen for kunden, såfremt vores veje skulle skilles. Vi gør altså kunden uafhængig af os, hvorfor vores eneste incitament er at gøre det så godt, at kunderne også vil benytte os til fremtidige ændringer, opgraderinger og lignende.

Hvilket er det bedste SEO CMS?

Går man efter at få lavet en hjemmeside i det bedste SEO CMS-system, vil vi på nuværende tidspunkt anbefale enten en WordPress- eller Drupal hjemmeside, da vi mener, at dette er de bedste i hver deres klasse.

En WordPress løsning er bedst til små, professionelle løsninger, mens en Drupal er bedst, når der er tale om hjemmesider til store organisationer. Det er vigtigt at påpege, at man IKKE er sikker på, at ens hjemmeside er optimal i forhold til SEO, blot fordi den er lavet i et af disse systemer. Det er essentielt, at løsningerne er implementeret korrekt, før de bliver de bedste SEO CMS systemer.

Vi har været involveret i mange webprojekter og har hjulpet disse til succes online. Har I en hjemmeside, der ikke rangerer i søgeresultaterne, som I mener den bør, så kontakt os for at få en gratis gennemgang. Her ser vi på om der er yderligere muligheder i forhold til søgemaskineoptimering.

Fordele
  • CMS gør det nemt at ændre indhold på hjemmesiden
  • Ret dit indhold, når det passer dig og ikke leverandøren
  • Undgå dyre konsulenttimer til rettelser af indhold
  • Det giver jer en unik hjemmeside, der passer til jer
  • Open source CMS giver frihed til valg af leverandør
  • Der er frihed til at hoste hvor end man vil, også selv
  • Der bliver kontinuerligt lavet nye moduler
  • Der er mulighed for at opdatere softwaren
  • I har mulighed for altid at have en up-to-date løsning

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.