fbpx
kuglepen og papir

Det visuelle udtryk er vigtigt

Designet virker måske ikke som noget man skal bruge for meget tid på, men det er uhyre vigtigt for at skabe en succesfuld forretning. 90% af oplysningerne der sendes til hjernen, er visuelle og behandles godt 60.000 gange hurtigere i hjernen, end tekst gør. Hvis det ikke er overbevisende nok, så husker folk godt 80% af hvad de ser, og kun 20% af, hvad de læser.

Billede af en computer

Design leder til mange overvejelser

Der er mange elementer, der bør tages i betragtning, når du skaber det visuelle udtryk for din virksomhed. Hos ROI ONLINE har vi stærke samarbejder med dygtige grafiske designere, der har erfaring med både online og offline designarbejde. Vi kan hjælpe dig med at definere dine tanker og sikre, at det rette design bliver skabt for at gavne din virksomhed mest. Med vores eksterne specialister får du mere kvalitet for pengene.

Responsivt design online

Et godt design er altafgørende for om din hjemmeside får succes. Ikke bare skal den være flot at se på, den skal også være responsiv. Responsiv betyder at hjemmesidens indhold tilpasser sig enhedens størrelse og forbliver brugervenlig og visuelt flot. Der vil være forskel på, hvordan en hjemmeside ser ud på smartphones, computere og tablets. Derfor er det en vigtig del af webdesign, da det kan ændre hele oplevelsen af din hjemmeside.

Ikon af design

Design

Det er ikke kun gennem det skrevne ord, at din virksomhed sender signaler. Alt der vedrører din virksomhed, vil gennem designet også sende signaler. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan din virksomhed markedføres på det visuelle udtryk, da dette i ligeså høj grad er med til at danne helhedsindtrykket af din virksomhed.

En hjemmeside der anvender flot grafisk arbejde, billeder og videoer, klarer sig bedst. Som en del af vigtige fakta om hjemmeside design, er der undersøgelser, som viser at 40% af kunderne ser mere positivt på visuelt materiale end de gør på tekst. Det vil sige at selvom det er meget vigtigt, at din hjemmeside har optimeret og informerende skriftligt materiale, så er det faktisk endnu vigtigere, at den visuelle præsentation fungerer. Flere markedsføringsspecialister peger på, at interessant og personligt materiale, på en hjemmeside, er afgørende for dens succes. En stærk visuel identitet er kort sagt tillidskabende og giver et professionelt udtryk.

Et gennemgående design skaber sammenhæng i alle dine materialer, så for at opnå en stærk visuel og grafisk identitet er det vigtigt, at der er genkendelighed mellem dit brevpapir, din hjemmeside, e-mail signatur, annoncer og alle andre elementer, der synliggør din virksomhed.

Ved at anvende billeder af høj kvalitet og flot grafisk arbejde, kan du skabe en større genkendelighed overfor kunden og få endnu mere ud af din markedsføring.

Brug for hjælp til grafisk design?

Om du starter op fra bunden eller du blot ønsker at opdatere det visuelle udtryk i din virksomhed, eller måske bare din hjemmeside, er det vigtigt at du i første omgang gør dig det klart, hvad hensigten med din virksomhed er. Hvad er din virksomheds formål? Vil du skabe større genkendelighed? Da det visuelle udtryk er så afgørende for vores samlede opfattelse af noget, er det enormt vigtigt at have gjort sig tanker som disse. 

Vi kan hjælpe dig med at kortlægge disse tanker, så du er sikret et design og visuelt udtryk, der afspejler din virksomheds formål, så den fremstår professionelt og tillidsskabende hos dine kunder. I samarbejde med vores netværk af specialister, leverer og implementerer vi grafiske løsninger til både online og offline brug i din virksomhed. Vi er tovholdere på projektet og sikrer, at vores netværk af specialister skaber et visuelle udtryk, der er med til at skabe mere Return On Investment for din virksomhed. 

Af offline løsninger tilbyder vi hjælp til grafisk arbejde med design af brochurer, brevpapir, visitkort m.m. I forhold til online løsninger kan vi hjælpe dig med grafisk arbejde til blandt andet logo, webdesign, sociale medier, nyhedsbreve og meget andet. Et logo er med til at skabe en stærk grafisk identitet, da det går igen på alle materialer og dermed bliver symbol og kendetegn for din virksomhed. Vi kan hjælpe med design af logo fra bunden, men skitserer og visualiserer også gerne dine egne ideer. Vi hjælper dig også gerne med design af din hjemmeside, så den henvender sig til den rette målgruppe. 

Vi kan hjælpe med alle former for online såvel som offline grafiske løsninger. Dette kunne eksempelvis være: 

 

  • Brochurer og Flyers
  • Brevpapir
  • Visitkort
  • Bannere og Plakater
  • Logo
  • Responsivt hjemmesidesign
  • Bannere til sociale medier og hjemmesider
  • Nyhedsbreve 
  • E-mail signature
  • En komplet designmanual

Kort og godt kan vi være behjælpelige med at skabe den fulde visuelle identitet for din virksomhed. 

Fordele
 • Responsivt design, der sikrer en professionelt udseendet hjemmeside uanset platformen
 • Professionelt materiale fra start til slut
 • Rød tråd i alle dine online og offline materialer
 • En komplet visuel identitet der understøtter din virksomheds formål og virke
 • Undgå faste omkostninger til egen grafisk designer
 • Få de nyeste trends inkorporeret i jeres profil
 • Få tidløst design med få fremtidige omkostninger

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.