Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Design

Det er ikke kun gennem det skrevne ord, at din virksomhed sender signaler. Alt, der vedrører din virksomhed, kan gennem kreativ kommunikation sende signaler. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan din virksomhed markedsfører sig selv.  For at fremstå som professionel samarbejdspartner eller leverandør er det vigtigt med en gennemgående grafisk identitet, så der er sammenhæng i alle dine materialer. Der bør således være en rød tråd igennem en visuel kommunikation, der giver kunderne et professionelt indtryk af din virksomhed.

For at opnå en stærk visuel og grafisk identitet er det vigtigt, at der er genkendelighed mellem dit brevpapir, din hjemmeside, e-mail signatur, annoncer og alle andre elementer, der synliggør din virksomhed.

Brug for hjælp til grafisk design?

Grafisk design handler om at kombinere symboler, billeder og tekst i en samlet og synlig præsentation. Det kan være på en hjemmeside, på de sociale medier, som layout i brochurer eller andet reklamemateriale. Hos ROI-ONLINE kan vi hjælpe dig med alle former for grafisk arbejde og grafiske løsninger. Vi leverer grafiske løsninger til såvel online som offline brug. Ligeledes hjælper vi med udarbejdelse af komplette designmanualer.

Af offline løsninger tilbyder vi hjælp til grafisk arbejde med design af brochure, brevpapir, visitkort med mere. I forhold til online løsninger kan vi hjælpe dig med grafisk arbejde til blandt andet logo, webdesign, sociale medier design, nyhedsbrev-design m.v.. Et logo er med til at skabe en stærk grafisk identitet da, det går igen på alle materialer, og bliver dermed symbol og kendetegn for din virksomhed. Vi kan hjælpe med design af logo fra bunden, men arbejder også gerne videre med dine ideer, så hvis du har en skitse til et nyt logo, kan vi hjælpe dig med at rentegne og visualisere dine ideer. Vi hjælper dig også gerne med design af din hjemmeside. Når der skal udvikles design af en hjemmeside, er det vigtigt at tage højde for farvevalg, billeder, layout m.m., således at designet passer til din målgruppe og formår at få den besøgende til at gøre det, du gerne vil have dem til.

En hjemmeside med responsive design

Før du overvejer hvilke grafiske løsninger du skal have implementeret på dine hjemmesider, er det vigtigt at du i første omgang gør dig det klart, hvad hensigten med din hjemme side er: Skal du sælge produkter, skal du markedsføre din virksomhed, vil du have folk til at tilmelde sig nyhedsbreve osv.?

For at vi hos ROI-ONLINE kan hjælpe dig med at designe den hjemmeside, der på sigt giver dig den bedste ROI, er det vigtigt, at du har et klart formål med din hjemmeside. Med et klart formål, er det muligt for os at lave en hjemmeside med et responsive design, der matcher formålet med din hjemmeside. Således vil du kunne forøge dine chancer for at de besøgende handler efter din hensigt. En hjemmeside med responsivt design, tilpasser sig brugerens device så denne bliver præsenteret for designet, som det er tiltænkt. Læs mere i vores artikel om Responsive Webdesign eller tryk på nedenstående link, for at beregne prisen på hvad det koster, at få ændret din nuværende, til en mobilvenlig hjemmeside med responsivt webdesign.

Beregn prisen på at ændre din side til responsivt webdesign

Ved hjælp af splittests undersøger vi, hvilke dele af jeres design, der understøtter de handlinger, som du ønsker de besøgende, på din hjemmeside, skal foretage sig. En splittest fungerer således, at vi præsenterer din målgruppe for forskellige versioner af dit hjemmeside design. Efter en begrænset tidsperiode, kan vi se hvilket design, der har fået flest besøgende til at respondere efter hensigten. Således finder vi frem til de delelementer der giver det mest responsive design, og dermed giver dig bedst mulig ROI.

Visuel kommunikation i en samlet designmanual

Hos ROI-ONLINE tilbyder vi at hjælpe jer med delelementerne, der kan skabe visuel kommunikation, men kan også hjælpe jer med en samlet designmanual. Ved at lade os udarbejde en samlet designmanual til al jeres kreativ kommunikation, opnår I netop den genkendelighed og den røde tråd gennem alle jeres materialer, der sikrer, at jeres virksomhed fremstår som en professionel virksomhed, de potentielle kunder gerne vil have handle med. En designmanual indeholder alle designmæssige informationer, lige fra valg af farve, fonte, logo, brug af billeder m.m. Den præsenterer jeres design og grafisk identitet og giver jer og jeres øvrige samarbejdspartnere en vejledning i, hvordan designet anvendes.

Vælg os som jeres fremtidige designbureau

Ved at vælge ROI-ONLINE som designbureau, får I et design, hvor der i designfasen er lagt vægt på jeres målgruppe samt jeres ønsker og ideer. I forhold til web sørger vi et hensigtsmæssigt mediedesign, der giver jer det bedste ROI, i og med designet er optimeret i forhold til jeres målgruppe. Vi er et designbureau med kompetente medarbejdere, så søger du en mediegrafiker med bred erfaring i online og offline design og udarbejdelse af designmanualer er vi den rigtige samarbejdspartner, for vi har flere end en mediegrafiker, der kan sætte sig ind i jeres behov og ønsker. Hos ROI-ONLINE arbejder vi med at skabe nutidige designs og vores mediegrafikere har fingeren på pulsen, så du får det design, du ønsker og som samtidig give det bedst mulige ROI.

Kontakt os for at få en uforpligtende samtale vedrørende dine projekter, ønsker og ideer. Ring 70 20 39 49 eller udfyld formularen i højre side, så kontakter vi dig.

Bliv Ringet Op

Facebook bekæmper ”fake-news” med ny funktion.
I sin seneste indsats for at bekæmpe fænomenet ”fake-news”, falske nyheder, har Facebook testet en helt ny feature. Denne funktion giver facebookbrugerne yderligere information om de nyheder, som vises i deres nyhedsfeed. Funktionen er angivet med bogstavet ”i” nær overskriften til en given artikel. Ved anvendelse af funktionen vil facebookbrugerne få hjælp til at identificere falske nyheder og dermed kunne skelne utroværdige udgivere, der i dag er et voksende fænomen, som blandt andet havde en central plads i det seneste amerikanske præsidentvalg.
Helt konkret vil funktionen afsløre kontekstuelle oplysninger såsom udgiverens Facebook- og Wikipediasider, relaterede artikler om samme emne samt oplysninger om hvordan andre brugere deler på pågældende artikel. Ideen bag funktionen er at genskabe en digital tillid, som er blevet brudt i takt med de stigende falske nyheder.
Kilde: Business insider
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Er du opmærksom på kompleksiteten af SSL/https? Har du sikret, at din virksomheds hjemmeside er troværdig og kender du i den forbindelse din rangering på Google? Er dit erhverv eksempelvis involveret i e-handel eller har du en hjemmeside - SSL er relevant for alle.
SSL er med til at minimere risikoen for angreb da der er krypteret et link mellem server og browseren.

Alle e-forretninger som behandler personlige og fortrolige oplysninger bør have et SSL certifikat, både for deres egen og for deres besøgendes skyld. SSL (Secure Sockets Layer), sikrer at det kun er afsender og modtager, som kan læse de informationer, der kommunikeres mellem de to parter. Dette er vigtigt i dag, hvor man nemt kan komme galt afsted, når man handler på nettet. Det er ikke kun vigtigt for hjemmesider som indeholder e-handel, men derimod vigtigt for troværdigheden på alle former for hjemmesider. Et SSL certifikat er vejen til troværdighed og tryghed men det er nu i høj grad også en rangeringsfaktor, som har betydning for din SEO, da sikkerhed er i særdeles høj kurs hos Google.

I 2016 gjorde Google det til et krav, at man i forbindelse med Google Shopping brugte SSL - Fra januar 2017 begyndte Google at afsløre graden af sikkerhed på webshops for brugerne. Dette markeres med farven grøn, gul og rød, hvoraf rød er meget usikker.
Google begynder at suspendere Google shopping uden ssl.
Hvis du ikke allerede har skiftet fra http til https, vil det være en klar fordel, såfremt du vægter sikkerhed højt.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Nye Succes Online arrangementer er nu skudt i gang!

Lyder gratis viden om optimering af digitale kompetencer som noget for dig?

Vi er en del af Googles initiativ Succes Online, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at tilegne sig optimerede færdigheder indenfor online markedsføring.

Der tilbydes gratis arrangementer, som guider dig og din virksomhed til at opnå de bedst mulige digitale kompetencer indenfor SEO, digitale medier, Adwords og meget andet.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring. ... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Sønderborg 2017

oktober 24, 2017, 9:00am - november 7, 2017, 6:00am

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der ...

Vis på Facebook

Fra tjeklisten til handlingsplan:

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring
... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Assens 2017

september 28, 2017, 1:00pm - september 28, 2017, 10:30am

Fra tjeklisten til handlingsplan: ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handl...

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Har i det optimale design?

Et billede fortæller 1000 ord, sådan har man sagt i mange år og det bliver ved. Dette er i høj grad stadig gældende, i en travl hverdag, hvor der skal profitoptimeres og ekketiviseres i orgaisationer og virksomheder over hele landet, for at vi kontinuerligt kan opretholde den levestandard vi ønsker.

Vores tid bliver knap og vores beslutninger træffes i højere grad hurtigere end tidligere. Vores beslutninger afhænger derfor mere og mere af den følelse og fornemmelse vores indtryk genererer.

Det billedlige udtryk og dermed det design man har valgt at præsentere, giver dermed det første indtyk, som gerne skal harmonere med det modtageren forventer. Har man det rette responsive design, får modtageren det rette indtryk og man opnår den ønskede respons.

Har i behov for at få et frisk blik på jeres design, så lad os tage en dialog om dette. Ring eller skriv, så vi kan aftale et tidspunkt hvor vi kan få klarlagt hvorvidt jeres design giver de rette indtryk og harmonerer i forhold til jeres mål.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE