Billede af en computer

Eksperter til webdesign

Et godt webdesign kan være altafgørende for, om din hjemmeside får succes. Hos ROI ONLINE råder vi over dygtige designspecialister, som er hjernerne bag utallige webdesigns. Med vores eksterne eksperter får du mere kvalitet for pengene.

kuglepen og papir

Grafisk design

Det rette hjemmesidedesign kræver dygtige, grafiske designere. Som kunde hos os får du adgang til professionelle, eksterne, grafiske designere, som står klar til at gøre dine visuelle idéer til virkelighed.

Responsivt design online

Responsivt design betyder, at din hjemmeside eller webshop fungerer optimalt på alle enheder som fx smartphones, computere og tablets. Dette er en vigtig del af webdesign, da det kan ændre hele oplevelsen af din side. Vi hjælper gerne!

Ikon af design

Design

Det er ikke kun gennem det skrevne ord, at din virksomhed sender signaler. Alt, der vedrører din virksomhed, kan gennem kreativ kommunikation sende signaler. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan din virksomhed markedsføres.  For at fremstå som professionel samarbejdspartner eller leverandør er det vigtigt med en gennemgående grafisk identitet, så der er sammenhæng i alle dine materialer. Der bør således være en rød tråd gennem en visuel kommunikation, der giver kunderne et professionelt indtryk af din virksomhed.

For at opnå en stærk visuel og grafisk identitet er det vigtigt, at der er genkendelighed mellem dit brevpapir, din hjemmeside, e-mail signatur, annoncer og alle andre elementer, der synliggør din virksomhed.

Brug for hjælp til grafisk design?

Grafisk design handler om at kombinere symboler, billeder og tekst i en samlet og synlig præsentation. Det kan være på en hjemmeside, på de sociale medier, som layout i brochurer eller andet reklamemateriale. Hos ROI ONLINE kan vi hjælpe dig med alle former for grafisk arbejde og grafiske løsninger. Vi leverer grafiske løsninger til både online og offline brug. Ligeledes hjælper vi med udarbejdelse af komplette designmanualer.

Af offline løsninger tilbyder vi hjælp til grafisk arbejde med design af brochurer, brevpapir, visitkort m.m. I forhold til online løsninger kan vi hjælpe dig med grafisk arbejde til blandt andet logo, webdesign, sociale medier design, nyhedsbrevsdesign og meget andet. Et logo er med til at skabe en stærk grafisk identitet, da det går igen på alle materialer og dermed bliver symbol og kendetegn for din virksomhed. Vi kan hjælpe med design af logo fra bunden, men skitserer og visualiserer også gerne dine egne ideer. Vi hjælper dig også gerne med design af din hjemmeside, så den henvender sig til den rette målgruppe.

En hjemmeside med responsive design

Før du overvejer hvilke grafiske løsninger, du skal have implementeret på dine hjemmesider, er det vigtigt, at du i første omgang gør dig det klart, hvad hensigten med din hjemme side er. Skal du sælge produkter? Skal du markedsføre din virksomhed? Vil du have folk til at tilmelde sig nyhedsbreve? Eller noget helt fjerde?

For at vi kan hjælpe dig med at designe en hjemmeside, der på sigt giver dig den bedste ROI, er det vigtigt, at du har et klart formål med din hjemmeside. Med et klart formål er det muligt for os at lave en hjemmeside med et responsivt design, der matcher formålet med din hjemmeside. Således kan du forøge dine chancer for, at de besøgende handler efter din hensigt. En hjemmeside med responsivt design, tilpasser sig brugerens enhed, så brugeren præsenteres for designet, som det er tiltænkt. Læs mere i vores artikel om Responsive Webdesign eller tryk på nedenstående knap for at beregne prisen på, hvad det koster at få ændret din nuværende til en mobilvenlig hjemmeside med responsivt webdesign.

Ved hjælp af splittests undersøger vi hvilke dele af jeres design, der understøtter de handlinger, som du ønsker de besøgende på din hjemmeside skal foretage sig. En splittest fungerer ved, at vi præsenterer din målgruppe for forskellige versioner af dit hjemmesidedesign. Efter en begrænset tidsperiode kan vi se hvilket design, der har fået flest besøgende til at respondere efter hensigten. Således finder vi frem til de delelementer, der giver det mest responsive design, og dermed giver dig bedst mulig ROI.

Visuel kommunikation i en samlet designmanual

Hos ROI ONLINE tilbyder vi at hjælpe jer med delelementerne, der kan skabe visuel kommunikation. Derudover kan vi også hjælpe jer med en samlet designmanual. Ved at lade os udarbejde en samlet designmanual til al jeres kreative kommunikation, opnår I genkendelighed og en røde tråd gennem alle jeres materialer. Dette gør, at jeres virksomhed fremstår som en professionel virksomhed, som de potentielle kunder gerne vil handle med. En designmanual indeholder alle designmæssige informationer, lige fra valg af farve, fonte, logo, brug af billeder m.m. Den præsenterer jeres design og grafiske identitet og giver jer og jeres samarbejdspartnere en vejledning i, hvordan designet anvendes.

Vælg os som jeres fremtidige designbureau

Ved at vælge ROI ONLINE som designbureau får I et design, hvor der i designfasen er lagt vægt på jeres målgruppe samt jeres ønsker og ideer. I forhold til web sørger vi for et hensigtsmæssigt mediedesign, der giver jer det bedste ROI og er optimeret i forhold til jeres målgruppe. Vi er et designbureau med kompetente medarbejdere, så søger du en mediegrafiker med bred erfaring i online og offline design og udarbejdelse af designmanualer er vi den rigtige samarbejdspartner. Vi har flere mediegrafikere, der kan sætte sig ind i jeres behov og ønsker. Hos ROI ONLINE arbejder vi med at skabe nutidige designs, og vores mediegrafikere har fingeren på pulsen, så du får det design, du ønsker og som samtidig give det bedst mulige ROI.

Fordele
  • Responsivt design, der giver optimal ROI Online
  • Professionelt materiale fra start til slut
  • Rød tråd i alt jeres online og offline materiale
  • Undgå faste omkostninger til egen mediegrafiker
  • Få de nyeste trends inkorporeret i jeres profil
  • Få tidløst design med få fremtidige omkostninger

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig