fbpx

Strategier til salg og markedsføring

Vi laver digitaliseringsprojekter der indebærer alt indenfor salg og markedsføring. Salgsprojekter kan omhandle flere ting, lige fra hjælp til valg og udnyttelse af de rette systemer, til udvikling af den komplette salgsstrategi.
Markedsføringsprojekter kan indeholde alt lige fra identificering af det rigtige kundemix, til implementering af den marketingstrategi, der sikrer den ønskede vækst.

Automatiseringer og integrationer

Ved integration og auotomatiseringesprojekter, deltager vi som rådgivere. Via skitsering af projektet, får vi konkretiseret, hvilke processer der bør automatiseres så vi kan finde frem til, hvilke potentielle leverandører der bør involveres og til hvilken pris. Vi kan stå for projektledelse gennem hele forløbet og hjælpe jer helt i mål. Vi har kontinuerligt ROI for øje og vi fungerer som jeres 100% udvildige konsulent.

Webshop og E-handels strategier

ROI ONLINE hjælper SMV’er med optimering af deres Webshops og E-handels strategier. Hvad enten du skal vækste din eksisterende løsning eller om du skal have en helt ny, kan vi rådgive, projektlede og hjælpe med udvælgelsen af de rette leverandører. Vi kan konkretisere hele projektet samt give et overblik over de relevante tiltag der bør gøres, samt udarbejde det rette beslutningsgrundlag før projektet iværksættes.

SVM: Modul B

Teknologiens verden udvikler sig hele tiden – Kan du følge med og ved du hvor stort din virksomheds potentiale er? Med vækstmidler fra EU, kan du lære din virksomheds potentialer at kende og tage det næste skridt. EU vækstpuljen, SMV: Modul B, giver dig mulighed for at finde din virksomheds vækstpotentialer med en medfinansiering af projektet, på op til 25.000 kr. fra EU.

I et potentialeafklaringsforløb er formålet at hjælpe din virksomhed med at identificere, hvad business casen er ved at investere, hvilke nye teknologier der kan indføres samt, hvilke teknologier der er relevante at investere i. 

Vækstpulje - 25.000 kr.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores vækstkonsulenter – vi hjælper dig gerne!

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig