fbpx

Strategier til salg og markedsføring

Vi laver digitaliseringsprojekter der indebærer alt indenfor salg og markedsføring. Salgsprojekter kan omhandle flere ting, lige fra hjælp til valg og udnyttelse af de rette systemer, til udvikling af den komplette salgsstrategi.
Markedsføringsprojekter kan indeholde alt lige fra identificering af det rigtige kundemix, til implementering af den marketingstrategi, der sikrer den ønskede vækst.

Automatiseringer og integrationer

Ved integration og auotomatiseringesprojekter, deltager vi som rådgivere. Via skitsering af projektet, får vi konkretiseret, hvilke processer der bør automatiseres så vi kan finde frem til, hvilke potentielle leverandører der bør involveres og til hvilken pris. Vi kan stå for projektledelse gennem hele forløbet og hjælpe jer helt i mål. Vi har kontinuerligt ROI for øje og vi fungerer som jeres 100% udvildige konsulent.

Webshop og E-handels strategier

ROI ONLINE hjælper SMV’er med optimering af deres Webshops og E-handels strategier. Hvad enten du skal vækste din eksisterende løsning eller om du skal have en helt ny, kan vi rådgive, projektlede og hjælpe med udvælgelsen af de rette leverandører. Vi kan konkretisere hele projektet samt give et overblik over de relevante tiltag der bør gøres, samt udarbejde det rette beslutningsgrundlag før projektet iværksættes.

Kundeoptimering

Netværk
Salgsoptimering
A-B-C kunder
Customer Journey
Kommunikation & PR
Branding

kundeoptimering

Det komplette væksthjul

Komplet 360° analyse af din virksomheds vækstmuligheder. Ønsker du også vækst, men ved du ikke hvor du skal starte?

Hos ROI Online har vi specialiseret os i, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at fokusere på og realisere din virksomheds udviklingsmuligheder.
I forbindelse med vækstanalyser og virksomhedsudvikling bruger vi Væksthjulet.

ROIs Væksthjul er et værktøj, vi benytter til at lave en 360° analyse af din virksomhed, så vi sammen kan finde ud af, hvor præcist der skal sættes ind for at udvikle og vækste din forretning.

Vores Væksthjul er bygget op omkring den tanke, at alle virksomheder har fire grundlæggende optimeringsområder, der har indflydelse på forretningens bundlinje:
o Strategioptimering
o Kundeoptimering
o Processoptimering
o Medarbejdsoptimering

Vores virksomhedskonsulenter tager udgangspunkt i Væksthjulets resultater og udarbejder en detaljeret handlingsplan for din virksomhed.

Vil du vide mere om dine vækstmuligheder?
Kontakt vores vækstkonsulenter, hvis du ønsker sparring og hjælp til din virksomheds udvikling.

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig