Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Facebook markedsføring

De fleste danskere kender til Facebook, og rigtig mange bruger Facebook hver dag, og også gerne flere gange om dagen. Derfor kan det næppe overraske nogle, at virksomheder kan drage stor nytte af at markedsføre sig selv og deres produkter, services og ydelser på Facebook. Platformen er et af de mest populære sociale medier, hvorfor du bør overveje, om ikke markedsføring her kan give din virksomhed et bedre resultat på bundlinjen. Facebook giver nogle helt nye muligheder for markedsføring. Nu handler det ikke bare om, at virksomheder skal fortælle om dem selv, deres produkter, ydelser og services, men om at indgå i en ligeværdig dialog med sine nuværende, men også potentielle kunder. For at få det optimale udbytte, kræver det dog en optimal strategi.

Beregn pris på en optimal Facebook virksomhedsstrategi

Store fordele med Facebook markedsføring

Sociale medier

Fordelene ved facebook markedsføring er mange. Det vigtigste er at du kan få vist hvad du har i kassen, til et bredt publikum på ingen tid, og dermed få kontakt til en utal af potentielle kundemener. Du giver dine nuværende kunder og potentielle kundeemner mulighed for at involvere sig og kommentere på dine budskaber, hvilket øger chancen for, at de via online mund til mund bringer dine budskaber videre. Således kan du med ganske få kroner komme i dialog og samtidig involvere en masse mennesker inden for din målgruppe, men i særdeleshed også uden for din målgruppe, noget, der i sidste ende kan give et bedre ROI. En anden fordel ved markedsføring via Facebook, der kan hjælpe din virksomhed frem til et bedre resultat på bundlinjen, er dine chancer for en bedre linkprofil og dermed bedre søgemaskineoptimering. Ved at oprette en virksomhedsprofil på Facebook og derigennem påbegynde markedsføring, kan du opnå bedre søgeresultater i søgemaskinerne, da søgemaskiner som blandt andre Google og Bing, honorerer tilstedeværelsen på de sociale netværk.

Facebook markedsføring kræver tid men giver på sigt ROI

En ting som mange fejlagtigt tror, er at hvis bare virksomheden har en profil på Facebook, så er det godt nok, men det er det ikke. Selvfølgelig er der en markedsføringsmæssig værdi i blot at være til stede på Facebook, men hvis du skal have det fulde udbytte, kræver det meget mere end bare at oprette en profil. Nøglen til succesfuld markedsføring på Facebook er, at kunne engagere sine fans, som er virksomhedens nuværende kunder, men i særdeleshed også virksomhedens potentielle kunder. Det kræver en tilpasset og gennemtænkt online strategi, som alle i virksomheden kan være med til at efterleve. Vil du have hjælp til udarbejdelse af optimal Facebook strategi, så udfyld formularen i højre side og lad os ringe dig op.

Facebook markedsføring handler om at skabe et fællesskab omkring din virksomhed, dens produkter, services og ydelser, som dine kunder ønsker at være en del af og hele tiden vende tilbage til. Det kræver en god Facebook strategi, men hvis du mestrer mediet, har du med markedsføring på Facebook mulighed for at øge din kundeportefølje, fastholde dine kunder og dermed øge dit salg og i sidste ende opnå et bedre ROI. For at få det optimale udbytte til din virksomhed, skal der en god Facebook strategi til.

Beregn prisen på den Facebook strategi der passer til din virksomhed

Facebook virksomhedsprofil eller Facebook fansite?

Facebook markedsføring består primært af en gratis del og en betalt del. Med den betalte del man kalder Facebook annoncering, vælger man at betale for at få lov til at reklamere på Facebook. Det foregår typisk sådan, at du opretter en annonce, hvorefter du betaler for hver gang en interesseret kunde klikker på annoncen eller hvor den vises. Du kan også vælge at oprettet en gratis virksomhedsprofil. Når du opretter en side for din virksomhed, skal du tage stilling til om det er en virksomhedsprofil eller en fanside du vil have oprettet. Dette kan ikke umiddelbart ændres senere, og skal derfor overvejes grundigt. Vi tager gerne en dialog med jer om dette.

Vil du ikke have vejledning men er i tvivl, så opret virksomhedsprofil. Med en virksomhedsprofil får din virksomhed mulighed for via upload af billeder og videoer, statusopdateringer, diskussioner m.m. at skabe en autentisk og offentlig tilstedeværelse online. En Facebook virksomhedsprofil er synlig for alle og kan i særdeleshed være god til at opretholde relationerne til dine nuværende kunder, men samtidig også til at generere leads. Med en virksomhedsprofil, handler det om at få dine kunder og potentielle kunder til at ”like” dine sider. Dette kan gøres på forskellig vis, men det handler i bund og grund om at skabe noget indhold, dine ”fans” finder interessant, og dermed bliver ved med at vende tilbage og bliver ved med at være interesserede.

Et ekstra plus ved en Facebook virksomhedsprofil er at I giver utilfredse kunder et sted de kan rase ud,. Dette giver anledning til at I kan vise nye potentielle kunder hvordan I behandler utilfredse kunder. Dette er ofte mere værd end gode referencer. Alle kan finde nogle der ovenud tilfredse, men vi mener det er mindst ligeså vigtigt hvordan man behandler de der ikke er tilfredse.

Sådan hjælper vi med Facebook markedsføring

Med de nye muligheder inden for online markedsføring, stilles der med Facebook marketing nye krav til virksomhederne, og måden de udformer deres sociale medie markedsføringsbudskab på. Hvordan gør du din Facebook virksomhedsprofil interessant for dine nuværende kunder såvel som dine potentielle kunder? Hvordan skal din Facebook kampagne skrues sammen så den fungere optimalt og du får det optimale ud af din markedsføring?

Hos ROI ONLINE kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at forstå, hvad der skal til for at opnå succes med Facebook markedsføring og hvad det netop er, der adskiller Facebook fra andre markedsføringskanaler. Vi kan rådgive dig i brugen af platformen, men også hjælpe dig med at eksekvere markedsføringsaktiviteter lige som vi også gerne vejleder dig i hvordan din virksomhed bør kommunikere på Facebook. Vores team af kommunikatører, designere og programmører kan skabe en unik og spændende Facebook side til netop din virksomhed, der vil engagere og involvere dine nuværende kunder, men også dine potentielle kunder.

Vi kan hjælpe dig med at skabe en Facebook strategi med masser af personlighed og interessant indhold. Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning, idéudvikling til design og eksekvering af markedsførings aktiviteter. Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig til et bedre ROI gennem Facebook markedsføring.

Bliv Ringet Op

Få hjælp til et overblik på virksomhedens markedsføring. Hvilke tiltag passer til din virksomhed. ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE søger en studerende med stærke kompetencer
inden for frontend udvikling. Vi er en dynamisk marketing virksomhed med kunder af alle slags.
Hos os får du relevant erfaring samtidig med, at du sætter dine evner i spil og får brugt din teori i
praksis. Det er centralt, at du har et solidt kendskab til HTML, CSS og Javascript samtidig med, at
du har flair for visuelle udtryk. ROI ONLINE tilbyder stor fleksibilitet og frihed under ansvar, derfor
er det vigtigt, at du er selv disciplineret og struktureret i dit arbejde. Vi glæder og til at høre fra dig!
job@roi-online.dk
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Overvejer du at anvende online annoncering? Eller bruger du allerede annoncering, men uden de
ønskede resultater? Hos ROI ONLINE hjælper vi små og mellemstore virksomheder med online
optimering – også i form af annoncering online. Vi hjælper med at udvikle og strukturere
annoncerne efter kundens ønsker. Med vores ekspertviden som fundament udvikles annoncesæt i
forskellige kampagner, som kan udsendes efter aftalte budgetter og timing. Desuden har vi
værktøjer til at lave effektmåling, så vi kan vurdere hvad der virker for målgruppen – og hvad de
interagerer med eller reagerer på. Med vores eksterne eksperter får du mere ekspert for pengene,
og hos ROI ONLINE finder vi den rette løsning for din virksomhed og dens budget. Kontakt os
gerne hvis du vil vide mere, roi-online.dk/kontakt-os/.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Få styr på de forskellige marketing tiltag som passer til netop din virksomhed. Kontakt os for aftale til et uforpligtende møde ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Har du en plan for årets oplagte markedsførings dage- og perioder? Mange virksomheder har gavn
af at planlægge årets markedsføringstiltag i forhold til årets mange mærkedage. Der er gode
muligheder, hvis du planlægger din tid, så du hele tiden kan være på forkant. Det er vigtigt, at man
som virksomhed er et skridt foran, i forhold til årets begivenheder. Materiale til markedsføring
skal være klar i god tid og bør promoveres allerede en måned eller nogle uger før mærkedage som
fastelavn, Mors og Fars dag, påske, helligdage og halloween.
Hos ROI ONLINE hjælper vi vores kunder med forskellige markedsføringstiltag – eksempelvis ved at
hjælpe med social medie strategi, som dækker hele året. Hvis du har spørgsmål eller mangler
indsigt i professionel online markedsføring, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en
uforpligtende samtale, roi-online.dk/kontakt-os/
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Hvilke indlæg giver telefonopkald?

Vi har løsningsmodellen til at få målt på hvilke af jeres indlæg og kampagner der giver opkald i stedet for online konverteringer. Hvis ikke i måler på dette, risikerer i at nedprioritere kampagner der faktisk er meget rentable. I får simpelt og enkelt ikke det rigtige udganspunkt for at træffe de rigtige beslutninger. Kan i ikke måle på hvilke kampagner der giver telfonopkald, så ring 70 20 39 49 NU! eller udfyld ovenstående formular.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE