Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Facebook markedsføring

De fleste danskere kender til Facebook, og rigtig mange bruger Facebook hver dag, og også gerne flere gange om dagen. Derfor kan det næppe overraske nogle, at virksomheder kan drage stor nytte af at markedsføre sig selv og deres produkter, services og ydelser på Facebook. Platformen er et af de mest populære sociale medier, hvorfor du bør overveje, om ikke markedsføring her kan give din virksomhed et bedre resultat på bundlinjen. Facebook giver nogle helt nye muligheder for markedsføring. Nu handler det ikke bare om, at virksomheder skal fortælle om dem selv, deres produkter, ydelser og services, men om at indgå i en ligeværdig dialog med sine nuværende, men også potentielle kunder. For at få det optimale udbytte, kræver det dog en optimal strategi.

Beregn pris på en optimal Facebook virksomhedsstrategi

Store fordele med Facebook markedsføring

Sociale medier

Fordelene ved facebook markedsføring er mange. Det vigtigste er at du kan få vist hvad du har i kassen, til et bredt publikum på ingen tid, og dermed få kontakt til en utal af potentielle kundemener. Du giver dine nuværende kunder og potentielle kundeemner mulighed for at involvere sig og kommentere på dine budskaber, hvilket øger chancen for, at de via online mund til mund bringer dine budskaber videre. Således kan du med ganske få kroner komme i dialog og samtidig involvere en masse mennesker inden for din målgruppe, men i særdeleshed også uden for din målgruppe, noget, der i sidste ende kan give et bedre ROI. En anden fordel ved markedsføring via Facebook, der kan hjælpe din virksomhed frem til et bedre resultat på bundlinjen, er dine chancer for en bedre linkprofil og dermed bedre søgemaskineoptimering. Ved at oprette en virksomhedsprofil på Facebook og derigennem påbegynde markedsføring, kan du opnå bedre søgeresultater i søgemaskinerne, da søgemaskiner som blandt andre Google og Bing, honorerer tilstedeværelsen på de sociale netværk.

Facebook markedsføring kræver tid men giver på sigt ROI

En ting som mange fejlagtigt tror, er at hvis bare virksomheden har en profil på Facebook, så er det godt nok, men det er det ikke. Selvfølgelig er der en markedsføringsmæssig værdi i blot at være til stede på Facebook, men hvis du skal have det fulde udbytte, kræver det meget mere end bare at oprette en profil. Nøglen til succesfuld markedsføring på Facebook er, at kunne engagere sine fans, som er virksomhedens nuværende kunder, men i særdeleshed også virksomhedens potentielle kunder. Det kræver en tilpasset og gennemtænkt online strategi, som alle i virksomheden kan være med til at efterleve. Vil du have hjælp til udarbejdelse af optimal Facebook strategi, så udfyld formularen i højre side og lad os ringe dig op.

Facebook markedsføring handler om at skabe et fællesskab omkring din virksomhed, dens produkter, services og ydelser, som dine kunder ønsker at være en del af og hele tiden vende tilbage til. Det kræver en god Facebook strategi, men hvis du mestrer mediet, har du med markedsføring på Facebook mulighed for at øge din kundeportefølje, fastholde dine kunder og dermed øge dit salg og i sidste ende opnå et bedre ROI. For at få det optimale udbytte til din virksomhed, skal der en god Facebook strategi til.

Beregn prisen på den Facebook strategi der passer til din virksomhed

Facebook virksomhedsprofil eller Facebook fansite?

Facebook markedsføring består primært af en gratis del og en betalt del. Med den betalte del man kalder Facebook annoncering, vælger man at betale for at få lov til at reklamere på Facebook. Det foregår typisk sådan, at du opretter en annonce, hvorefter du betaler for hver gang en interesseret kunde klikker på annoncen eller hvor den vises. Du kan også vælge at oprettet en gratis virksomhedsprofil. Når du opretter en side for din virksomhed, skal du tage stilling til om det er en virksomhedsprofil eller en fanside du vil have oprettet. Dette kan ikke umiddelbart ændres senere, og skal derfor overvejes grundigt. Vi tager gerne en dialog med jer om dette.

Vil du ikke have vejledning men er i tvivl, så opret virksomhedsprofil. Med en virksomhedsprofil får din virksomhed mulighed for via upload af billeder og videoer, statusopdateringer, diskussioner m.m. at skabe en autentisk og offentlig tilstedeværelse online. En Facebook virksomhedsprofil er synlig for alle og kan i særdeleshed være god til at opretholde relationerne til dine nuværende kunder, men samtidig også til at generere leads. Med en virksomhedsprofil, handler det om at få dine kunder og potentielle kunder til at ”like” dine sider. Dette kan gøres på forskellig vis, men det handler i bund og grund om at skabe noget indhold, dine ”fans” finder interessant, og dermed bliver ved med at vende tilbage og bliver ved med at være interesserede.

Et ekstra plus ved en Facebook virksomhedsprofil er at I giver utilfredse kunder et sted de kan rase ud,. Dette giver anledning til at I kan vise nye potentielle kunder hvordan I behandler utilfredse kunder. Dette er ofte mere værd end gode referencer. Alle kan finde nogle der ovenud tilfredse, men vi mener det er mindst ligeså vigtigt hvordan man behandler de der ikke er tilfredse.

Sådan hjælper vi med Facebook markedsføring

Med de nye muligheder inden for online markedsføring, stilles der med Facebook marketing nye krav til virksomhederne, og måden de udformer deres sociale medie markedsføringsbudskab på. Hvordan gør du din Facebook virksomhedsprofil interessant for dine nuværende kunder såvel som dine potentielle kunder? Hvordan skal din Facebook kampagne skrues sammen så den fungere optimalt og du får det optimale ud af din markedsføring?

Hos ROI ONLINE kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at forstå, hvad der skal til for at opnå succes med Facebook markedsføring og hvad det netop er, der adskiller Facebook fra andre markedsføringskanaler. Vi kan rådgive dig i brugen af platformen, men også hjælpe dig med at eksekvere markedsføringsaktiviteter lige som vi også gerne vejleder dig i hvordan din virksomhed bør kommunikere på Facebook. Vores team af kommunikatører, designere og programmører kan skabe en unik og spændende Facebook side til netop din virksomhed, der vil engagere og involvere dine nuværende kunder, men også dine potentielle kunder.

Vi kan hjælpe dig med at skabe en Facebook strategi med masser af personlighed og interessant indhold. Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning, idéudvikling til design og eksekvering af markedsførings aktiviteter. Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig til et bedre ROI gennem Facebook markedsføring.

Bliv Ringet Op

Facebook bekæmper ”fake-news” med ny funktion.
I sin seneste indsats for at bekæmpe fænomenet ”fake-news”, falske nyheder, har Facebook testet en helt ny feature. Denne funktion giver facebookbrugerne yderligere information om de nyheder, som vises i deres nyhedsfeed. Funktionen er angivet med bogstavet ”i” nær overskriften til en given artikel. Ved anvendelse af funktionen vil facebookbrugerne få hjælp til at identificere falske nyheder og dermed kunne skelne utroværdige udgivere, der i dag er et voksende fænomen, som blandt andet havde en central plads i det seneste amerikanske præsidentvalg.
Helt konkret vil funktionen afsløre kontekstuelle oplysninger såsom udgiverens Facebook- og Wikipediasider, relaterede artikler om samme emne samt oplysninger om hvordan andre brugere deler på pågældende artikel. Ideen bag funktionen er at genskabe en digital tillid, som er blevet brudt i takt med de stigende falske nyheder.
Kilde: Business insider
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Er du opmærksom på kompleksiteten af SSL/https? Har du sikret, at din virksomheds hjemmeside er troværdig og kender du i den forbindelse din rangering på Google? Er dit erhverv eksempelvis involveret i e-handel eller har du en hjemmeside - SSL er relevant for alle.
SSL er med til at minimere risikoen for angreb da der er krypteret et link mellem server og browseren.

Alle e-forretninger som behandler personlige og fortrolige oplysninger bør have et SSL certifikat, både for deres egen og for deres besøgendes skyld. SSL (Secure Sockets Layer), sikrer at det kun er afsender og modtager, som kan læse de informationer, der kommunikeres mellem de to parter. Dette er vigtigt i dag, hvor man nemt kan komme galt afsted, når man handler på nettet. Det er ikke kun vigtigt for hjemmesider som indeholder e-handel, men derimod vigtigt for troværdigheden på alle former for hjemmesider. Et SSL certifikat er vejen til troværdighed og tryghed men det er nu i høj grad også en rangeringsfaktor, som har betydning for din SEO, da sikkerhed er i særdeles høj kurs hos Google.

I 2016 gjorde Google det til et krav, at man i forbindelse med Google Shopping brugte SSL - Fra januar 2017 begyndte Google at afsløre graden af sikkerhed på webshops for brugerne. Dette markeres med farven grøn, gul og rød, hvoraf rød er meget usikker.
Google begynder at suspendere Google shopping uden ssl.
Hvis du ikke allerede har skiftet fra http til https, vil det være en klar fordel, såfremt du vægter sikkerhed højt.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Nye Succes Online arrangementer er nu skudt i gang!

Lyder gratis viden om optimering af digitale kompetencer som noget for dig?

Vi er en del af Googles initiativ Succes Online, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at tilegne sig optimerede færdigheder indenfor online markedsføring.

Der tilbydes gratis arrangementer, som guider dig og din virksomhed til at opnå de bedst mulige digitale kompetencer indenfor SEO, digitale medier, Adwords og meget andet.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring. ... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Sønderborg 2017

oktober 24, 2017, 9:00am - november 7, 2017, 6:00am

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der ...

Vis på Facebook

Fra tjeklisten til handlingsplan:

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring
... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Assens 2017

september 28, 2017, 1:00pm - september 28, 2017, 10:30am

Fra tjeklisten til handlingsplan: ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handl...

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Hvilke indlæg giver telefonopkald?

Vi har løsningsmodellen til at få målt på hvilke af jeres indlæg og kampagner der giver opkald i stedet for online konverteringer. Hvis ikke i måler på dette, risikerer i at nedprioritere kampagner der faktisk er meget rentable. I får simpelt og enkelt ikke det rigtige udganspunkt for at træffe de rigtige beslutninger. Kan i ikke måle på hvilke kampagner der giver telfonopkald, så ring 70 20 39 49 NU! eller udfyld ovenstående formular.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE