fbpx

Kortere kommunikationsvej

Facebook er et socialt netværk, som bruges i de fleste dele af verden. Det sociale medie åbner mange muligheder, når det kommer til online markedsføring og gør kommunikationsvejen væsentlig kortere mellem virksomhed og kunde grundet den større tilgængelighed. Du har her mulighed for at skabe en stærkere forbindelse til dine kunder gennem engagerede opslag m.m.

Form din virksomhed

Med en god Facebook strategi styrker du ikke bare kendskabet til din virksomhed, men også kundens tillid til dig. Du får mulighed for at skabe billedet af, og historien om din virksomhed præcis som du ønsker, at kunden skal se den gennem opslag, billeder, videoer og meget mere. Du kan give kunden et indblik i din virksomhed ved at være tilstede på den rigtige måde og på det rette tidspunkt. 

Sådan hjælper vi

ROI ONLINE hjælper på mange måder med din virksomheds tilstedeværelse på Facebook. Vi udvikler strategier specifikt efter din virksomheds behov og hjælper på den måde til at skabe den rette form for opmærksomhed omkring din virksomhed. Derudover kan vi også hjælpe med kampagner, Facebook annoncer og meget mere. Vi finder den løsning, der passer bedst til dig.

Facebook strategi

De fleste danskere kender til Facebook, og rigtig mange bruger Facebook hver dag. Derfor kan det næppe overraske, at virksomheder kan drage stor nytte af at markedsføre sig selv og deres produkter, services og ydelser på Facebook. Platformen er et af de mest populære sociale medier, hvorfor du bør overveje, om ikke markedsføring her kan give din virksomhed et bedre resultat på bundlinjen. Facebook giver nogle helt nye muligheder for markedsføring. Nu handler det ikke bare om, at virksomheder skal fortælle om dem selv, deres produkter, ydelser og services, men om at indgå i en ligeværdig dialog med sine nuværende og potentielle kunder. For at få det optimale udbytte kræver det dog en optimal strategi.

Gode resultater kræver en strategi

En ting, som mange fejlagtigt tror, er at hvis bare virksomheden har en profil på Facebook, så er det godt nok, men det er det ikke. Selvfølgelig er der en markedsføringsmæssig værdi i blot at være til stede på Facebook, men hvis du skal have det fulde udbytte, kræver det meget mere end bare at oprette en profil. Nøglen til succesfuld markedsføring på Facebook er at kunne engagere sine kunder. Du giver dine nuværende kunder og potentielle kunder mulighed for at involvere sig og kommentere på dine budskaber, hvilket øger chancen for, at de via online mund til mund bringer dine budskaber videre.  Det kræver en tilpasset og gennemtænkt online strategi, som alle i virksomheden kan være med til at efterleve.

En Facebook strategi handler om at skabe et fællesskab omkring din virksomhed, dens produkter, services og ydelser, som dine kunder ønsker at være en del af og hele tiden vende tilbage til. Hvis du mestrer mediet, har du med tilstedeværelsen på Facebook mulighed for at øge din kundeportefølje, fastholde dine kunder, øge dit salg og dermed i sidste ende opnå et bedre ROI.

Med de nye muligheder inden for online markedsføring stilles der med Facebook marketing nye krav til virksomhederne og måden, de udformer deres sociale medie markedsføringsbudskab på. Hvordan gør du din Facebook virksomhedsprofil interessant for dine nuværende kunder såvel som dine potentielle kunder? Hvordan skal din Facebook kampagne skrues sammen, så den funger godt og du får det optimale ud af din markedsføring?

Hos ROI ONLINE kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at forstå, hvad der skal til for at opnå succes med Facebook, og hvad det er, der adskiller Facebook fra andre markedsføringskanaler. Vi kan rådgive dig i brugen af platformen, men også hjælpe dig med at eksekvere markedsføringsaktiviteter, ligesom vi også gerne vejleder dig i, hvordan din virksomhed bør kommunikere på Facebook. Vi kan, i samarbejde med vores netværk af kompetente markedsføringsspecialister, hjælpe dig med at skabe en Facebook strategi med masser af personlighed og interessant indhold. Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning, idéudvikling til design og eksekvering af markedsførings aktiviteter.

Facebook illustration
Fordele
  • Det bliver nemmere at nå ud til et bredt publikum
  • I kan sikre målrettet markedsføring
  • I får dialog og engagement fra jeres nuværende kunder
  • I får nuværende kunder til at skaffe nye potentielle kunder gennem word of mouth
  • I får feedback og kan hurtigt rette ind ved fejl
  • I virker mere troværdige, når I søger åben dialog med alle

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål til Facebook markedsføring?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale om sociale mediers rolle i din virksomhed

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.