fbpx

ERP-løsninger

Forestil dig et komplet system, som forbinder både dit webshop-system og dit økonomisystem. Dette kan blive en realitet, som sparrer dig for tid og eventuelle fejl. Med ERP-integration kan du automatisk forbinde dine systemers informationer og holde systemet opdateret på alle områder. Det  vil også optimere dine kunders brugeroplevelser, når de besøger din webshop.

Dobbeltintegration

ROI ONLINE kan stå for dobbeltintegration af flere systemer, der sammen skaber et komplet ERP-system i din virksomhed. Vi er eksperter i at finde de rette løsninger for den enkelte virksomhed. Med vores løsninger skabes der fundament for et optimeret system. Dette kan overføre informationer til forskellige dele af systemet og dermed gavne både dine ansatte og dine kunder.

Webshop- og økonomisystemer

Der findes flere forskellige systemer inden for webshop og økonomi. Nogle af de systemer, som vi arbejder med er webshop-systemerne Magento, Prestashop og WooCommerce samt økonomisystemerne SAP, NAV og E-conomic. Med det rette system får du en totalløsning, som samler alle elementerne i din virksomhed.

ERP-integration

ERP-integration er én af vores kompetencer inden for webshop-systemer. Vi hjælper virksomheder med at implementere det rette system i forbindelse med webshop og økonomisystemer. Vi søger altid at finde den helt rigtige løsning for den enkelte kunde. Derfor er vi eksperter i dobbeltintegration af disse former for systemer. Ofte har man økonomisystemet på den ene side og webshop-systemet på den anden. Får man disse systemer til at spille sammen, kan det forhindre uheldige fejl og samtidigt sparre en eller flere medarbejdere for den tid, som det ellers ville tage at taste alt ind af to omgange og eventuelle rettelser. Hvis man eksempelvis ændrer en pris i webshoppens system, vil denne pris også ændres i økonomisystemet. 

Med et ERP-system får du altså en automatisk synkronisering af vigtige faktorer såsom produkter, lagerstatus, kunder og alle dine ordrer. Tilmed bliver købsprocessen for dine kunder mere brugervenlig og simpel. Vi kan håndtere flere former for systemer i relation til hinanden. Vi arbejder blandt andet med webshop-systemerne Magento, Prestashop og WooCommerce samt ERP-systemerne SAP, NAV og E-conomic. Hvilke af disse systemer, den enkelte virksomhed har brug for er forskellig og afhænger af mange faktorer. Hos ROI ONLINE kan vi hjælpe din virksomhed med en komplet ERP-løsning. Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for et komplet ERP-system? Så kontakt os endelig.

Fordele
  • Få et komplet ERP-system
  • Undgå at lave dobbeltarbejde
  • Skab en strømlinet ordreproces
  • Gør købsprocessen lettere for dine kunder
  • Spar tid på administrering af information på din webshop
  • Undgå fejl og uhensigtsmæssige problemer i dit webshop-system

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål til ERP-systemer?

Har du spørgsmål til ERP-systemer eller andet i forbindelse med din webshop og økonomisystem? Så kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.