Digitalisering

Digitaliseringen sætter i højere og højere grad dagsordenen for erhvervslivet, og udviklingen vil fortsætte. Det kan være en udfordring at følge med de mange nye digitale muligheder, men ikke desto mindre er det vigtigt, hvis du vil fremtidssikre din virksomhed.

Hvad er digitalisering?

Digitalisering ses som disciplinen, at  gøre processer klogere og forbedre ydeevnen ved at benytte digital teknologier eller data. Det er vigtigt at kunne navigere på markedet, og udvælge de rigtige processer at digitalisere, da teknologien i dag giver mange muligheder, der ikke før har været tilgængelige.  

Data kan ses som et nøgleord, da det netop er data man forsøger at skabe ved hjælp af digitaliseret information. Dette kunne eksempelvis være et system, der giver indblik i kundeengagementet i virksomheden eller til kortlægning af brugeradfærd på sociale medier. Denne data vil så kunne bruges til at optimere forretningsprocesserne. 

Hvad skal jeg bruge det til?

Digitalisering kan styrke produktiviteten og konkurrenceevnen hos små og mellemstore virksomheder. Dette kan f.eks. ske gennem bedre udnyttelse af data til intern optimering og udvikling af nye services og produkter, automatisering af produktionen eller en komplet digital marketingsstrategi. 

Uden en plan for din tilstedeværelse og aktive brug af digitale kanaler, kan du ikke udnytte det fulde potentiale af digitaliseringens mange muligheder. Alt for mange virksomheder begår samme fejl, når det kommer til deres digitale marketingsstrategi, eller mangel på samme. Ved at lave et grundigt forarbejde, får du det bedst mulige udgangspunkt for din forretning.

Hvad skal jeg gøre?

Det kan være overvældende at skulle finde hoved og hale i hvad der potentielt er godt for din virksomhed og derefter implementere det. Derfor er der skabt vækstpuljer, støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, der har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder i Danmark. 

Samlet set er det muligt at få en medfinansiering på op til 310.000 kr. gennem de tre EU vækstpuljer, hvis du søger alle tre. Disse vækstpuljer giver dig muligheden for at komme foran og stå stærkere. Vi kan være din professionelle rådgiver og hjælpe dig gennem hele processen, fra start til slut.  

Vil du vide mere om dine muligheder og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag eller læs mere om de enkelte vækstpuljer herunder: 

Digital Omstilling

SMV:Digital Potentialeafklaring 

SMV:Digital Implementering