fbpx

Det store overblik

Hos ROI ONLINE skaber vi helhed og overblik ved hjælp af projektledelse. Vi ser på alle de elementer, som er med til at definere din virksomhed, og vi interesserer os for at alle dele udfylder sine roller og spiller sammen ud fra den overordnede strategi. Det kan være svært at være objektiv i forhold til sin egen virksomhed. Derfor kan det være essentielt at inddrage ROI ONLINE som marketingkoordinator for at hjælpe med at forstå virksomhedens behov og muligheder.

Synergi mellem tiltag

Med ROI ONLINE som projektleder sikres, at der ikke blot tages udgangspunkt i ét tiltag. Derimod sørger vi for synergi mellem alle marketingtiltag, hvilket sikrer det rette samspil mellem dem. Det betyder at der er en rød tråd gennem hele markedsføringen, således at de rette tiltag igangsættes på de rigtige tidspunkter i processen. På den måde bestræber vi os altid på, at få 2+2 til at give 5 for vores kunder.

Eksterne eksperter

I arbejdet med projektledelse inddrager vi ofte vores eksterne eksperter til forskellige opgaver. Det kan være alt fra webudvikling til tekstforfatning og udvikling af social medie strategi. En af fordelene ved at bruge ROI ONLINE som marketingkoordinator er, at eksperterne ikke skal bruge tid på projektledelsen, med blot på at producere indhold. Derfor får du mere specialist for pengene med ROI ONLINE’s optimale leverandørvalg.

Projektledelse

Vi ser din virksomhed som helhed

Fordelen ved at bruge ROI ONLINE som projektleder er i korte træk, at vi ser på den individuelle virksomhed som en helhed. Vi ser på alle virksomhedens elementer og kan på den måde skabe det store billede på baggrund af vores neutrale rolle som projektleder. Hos ROI ONLINE ved vi, hvordan vi finder de rette løsninger inden for de tidsmæssige og økonomiske rammer, som den enkelte virksomhed har. I denne proces er det vores opgave som projektleder, at kunne holde os inden for disse rammer og at skabe de bedst mulige resultater på den baggrund. Vi har mange års erfaring med projektledelse for små og mellemstore virksomheder og kan derfor sammenligne nye opgaver med tidligere projekter for at skabe realistiske mål, som vi har set fungere i lignende projekter.

Vi tager os af projektledelsen

og alle dens processer

Projektledelse består af en lang række processer, som alle er vigtige, når vi skal skabe et overblik over en virksomhed. I mange tilfælde koncentrerer projektledelsen sig om ét område i et marketingområde. Dette betyder, at man ofte undervurderer eller overser områder, som burde være en central del af projektet. Med ROI ONLINE som projektleder er du sikker på at få implementeret alle de vigtige dele i en optimeringsproces. Med vores ekspertise er du sikker på, at projektledelsen ikke centreres om et område og derfor springer over, hvor gærdet er lavest på et andet område, hvilket kan blive en dyr affære. Vi har fokus på at skabe harmoni mellem alle processens dele og at skabe synergieffekt. Derfor ser vi gerne virksomheden fra et helikopterperspektiv, som giver  mulighed for at skabe samspil mellem alle virksomhedens essentielle dele, ligesom der holdes en rød tråd i arbejdet. 

Mere specialist for pengene

Hos ROI ONLINE får du mere specialist for dine markedsføringskroner. Vi har gjort det til en kerneaktivitet at tilbyde vores kunder mere specialist for pengene. Vi ser ingen fordele ved, at en specialist skal bruge store mængder af arbejdstiden med at forholde sig til projektledelse, salg osv. Derfor inddrager vi eksterne specialister, som på minutbasis producerer (indhold) til vores kunder, hvorved kunden kun betaler for den tid, som skaber et produkt.

ROI ONLINE har et bredt netværk af samarbejdspartnere, som er vant til at indgå i mange forskellige projekter og opgaver. Derfor er vores specialister alsidige og professionelle når det kommer til at sætte sig ind i den enkelte virksomhed og dennes behov. Specialisterne spænder bredt og vi kan tilbyde kompetencer inden for alle former for online markedsføring.

Undgå miskommunikation og tag de rette beslutninger

Med ROI ONLINE som projektleder er du sikker på, at der ikke opstår miskommunikation mellem de parter, som inddrages i en optimeringsproces. Hvis der ikke er overensstemmelse af informationerne parterne imellem, kan der hurtigt opstå miskommunikation, hvilket måske resulterer i, at der bliver brugt unødig tid og ressourcer på opgaver, som i virkeligheden ikke harmonerer med de andre tiltag, der bliver lavet. Med ROI ONLINE i rollen som projektleder, vil der altid være overensstemmelse og flow mellem de opgaver, som udføres af vores eksterne specialister.  ROI ONLINE hjælper dig også til at blive bedre til at tage beslutninger inden for forskellige områder, som omhandler online markedsføring. Har du eksempelvis hørt om CSS, jQuery eller Javascript uden helt at vide, hvad det går ud på? Så kan det være svært at tage de rette beslutninger på disse områder. Her kan ROI ONLINE træde til med en solid viden og rådgive dig til de rette valg.

Engageret vækstpartner gennem

Mangler du projektledelse i din virksomhed?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi hjælper dig til at få struktur og synlige resultater.