fbpx
visitkort
visitkort
visitkort

Kursus for IT iværksættere 2. oktober 2019

Kære deltager

Jeg håber, at du indtil nu har haft et rigtig godt kursus og har fået nogle gode og brugbare informationer, som giver dig blod på tanden.

Her kan du downloade en tjeklisteguide, så du kan gennemgå de ting, som skal være i orden for at du kan blive en af de bedste på nettet.

Download Tjeklisteguide 2019

Download Tjekliste 2019

Har du travlt eller brug for hjælp i forhold til udførelsen af nogle af områderne i Tjeklisteguiden,
så har du mulighed for at bruge nogle af de tildelte konsulent timer til at få ROI ONLINE til udføre nogle af opgaverne.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakt mig – det koster ikke noget at spørge 🙂

Hvad laver ROI ONLINE?

ROI ONLINE hjælper små og mellemstore virksomheder med at få en bedre bundlinje gennem optimeret markedsføring. Vi hjælper med at få tilpasset markedsføringen alt efter, hvad der giver bedst mening for virksomheden. Det kan være at få flest mulige leads for pengene eller at få flere A-kunder, altså kunder som enten passer bedre ind i forretningen, giver bedre overskud end andre eller som blot er mere interessante at arbejde med.

Vi har specialiseret os i at måle på de forskellige marketingtiltag, hvilken markedsføring der giver Return On Investment (ROI) og hvad der ikke giver effekt. Sker der ingen effekt ved dine tiltag, hjælper vi dig gerne med at forme en ny marketingstrategi.

Se vores video der fortæller lidt om vores marketing rådgivningskoncept, hvor du kan fortsætte med at gøre det, som du er god til, og lade os gøre det vi er gode til – det betaler sig.

Hos ROI ONLINE går vi efter at skabe optimal effekt hos vores kunder. Vi bestræber os på at skabe en konkurrencemæssig fordel for vores kunde, så vi i fællesskab kan indfri de mål, der er sat. Gennem kontinuerlig måling og optimering, får vi rettet sammensætningen af de forskellige marketingtiltag til, således at de giver et optimalt udbytte i henhold til virksomhedens rammer og den ønskede effekt.

De mål som opsættes, er selvsagt individuelle fra virksomhed til virksomhed. Se eksempler på kundeeffekt nedenfor.

Vil du have en bedre bundlinje?

Kunne du tænke dig, at vide hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå optimal effekt via dit marketingbudget? Udfylder du nedenstående formular, bliver du kontaktet af en marketingrådgiver, der ganske uforpligtende gennemgår din situation over telefonen. Mener rådgiveren at dit koncept, dine rammer og dine mål er realistiske at opnå i fællesskab, tilbydes du et gratis møde hos dig eller os, hvor vi bliver mere konkrete.

Bliv ringet op

  ROI ONLINE – Garanti for Succes Online

  ROI ONLINE har siden 2012 været særdeles involveret i vækstkonceptet Succes Online. Vi stod blandt andet for det første pilotprojekt på Ærø, hvis succes har banet vejen til videreførselen af konceptet. Konceptet har til henblik at uddanne og inspirere små og mellemstore virksomheder (SMV) omkring, hvilke tiltag der skal håndteres, for at blive blandt de mest succesfulde virksomheder online.

  Over de første fem år har der været over 30.000 deltagere gennem forløbet, og dette har været med til at skabe stor vækst blandt deltagerne, gennem de online medier. Vil du gerne selv gå i dybden og bruge den fornødne tid til at sætte dig ind i de forskellige emner? – Da bør du deltage i arrangementerne og finde inspiration, vejledninger og videoer på vækstmotorens hjemmeside dinvirksomhedonline.dk

  Hvis du vil sikkert i havn, kan du have ROI ONLINE ved din side gennem processen. Vi glæder os til at hjælpe dig.

  Engageret vækstpartner gennem

  Logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo

  Har du spørgsmål?

  Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig