fbpx
visitkort
visitkort
visitkort

Tak for snakken

ROI ONLINE hjælper små og mellemstore virksomheder med at få en bedre bundlinje, gennem optimeret markedsføring. Vi hjælper med at få tilpasset markedsføringen efter hvad der giver mest mening for virksomheden. De kan være at få flest mulige leads for pengene, at få flere A-kunder, altså kunder der enten passer optimalt ind i forretningen, giver bedre overskud end andre, eller som måske blot er mere interessante at arbejde med, og så videre.

Vi har specialiseret os i at måle på de forskellige marketingtiltag, hvilken markedsføring der giver Return On Investment og hvad der ikke giver effekt. Vi kontakter netop jer, fordi vi tror vi kan hjælpe jer med at skabe en bedre bundlinje med optimalt udbytte.

Se vores video der fortæller lidt om vores Marketing rådgivnings koncept.

Hos ROI ONLINE går vi efter at skabe optimal effekt hos vores kunder. Vi går efter at skabe en konkurrencemæssig fordel for vores kunde, så vi i fællesskab kan indfri de mål der er sat. Gennem kontinuerlig måling og optimering, får vi rettet sammensætningen af marketing tiltag til, således de giver optimalt i henhold til den ønskede effekt.

Målene der opsættes er selvsagt individuelle fra virksomhed til virksomhed. Se eksempler på kundeeffekt nedenfor.

Vil du have en bedre bundlinje?

Kunne du tænke dig at vide hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå optimal effekt via dit marketingbudget? Udfylder du nedenstående formular, bliver du kontaktet af en marketingrådgiver, der ganske uforpligtende gennemgår din situation over telefonen.

Bliv ringet op

  Engageret vækstpartner gennem

  Logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo

  Har du spørgsmål?

  Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig