fbpx

Undgå spildt markedsføring

Er du træt af at spilde dine markedsføringskroner? Hos ROI ONLINE er det i fokus, at man ikke spilder sine markedsføringskroner. For os er det essentielt, at vores kunder får så meget ud af sine markedsføringsbudgetter som muligt.

Behov for en freelance specialist?

ROI ONLINE råder over en lang række eksterne specialiter, som fungerer som specialister hos vores kunder. Med vores organisationsstruktur er det muligt for os at skabe rammerne for, at vores kunder altid får mere specialist for pengene og undgår, at betale for “spildt” tid, som ikke genererer ender ud i et konkret produkt.

Billede af en lommeregner

Færre økonomiske forpligtelser

Med en ekstern marketingmedarbejder, eller en specialist inden for andre områder, slipper du for at binde dig til alle de økonomiske forpligtelser, som ellers følger med, når du ansætter en fast medarbejder.

Ekstern freelance marketingmedarbejder?

ROI ONLINE råder over en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere, som vi sætter i spil, når vores kunder har brug for specialist-kompetencer. Det er vigtigt for os, at vi kan stille de helt rette kræfter til rådighed, når din virksomhed har brug for en ekstern marketingmedarbejder.

Slip for økonomiske forpligtelser

Med en ekstern freelance specialist slipper du forpligtelsen til at betale en fastansat sygedagpenge, feriepenge, pensionsopsparing og elektronisk udstyr samt dyre licenser og andet, som er en central del af den fastansattes hverdag. Derimod kan får du fuldt udbytte af freelancerens arbejdstid og kan på den måde holde dig inden for dine økonomiske rammer.

Freelance marketingmedarbejder på dit budget

De fleste små og mellemstore virksomheder har ikke et budget med plads til en fastansat marketing- eller kommunikationsmedarbejder. Derfor er det vigtigt, at man kan hente disse kompetencer udefra og få udnyttet sit fulde potentiale, uden det springer budgettet.

Vi hjælper med at definere de områder, hvor det giver mening at bruge markedsføringskroner for den enkelte virksomhed. Uanset om du har brug for en webudvikler, en SEO-specialist, en multimediedesigner, en SoMe specialist som kan udvikle en tilpasset social medie strategi til din virksomhed eller noget helt andet har ROI ONLINE alle de nødvendige kræfter til rådighed. Disse kompetente samarbejder er vant til at arbejde på kryds og tværs og sammen skabe ideelle løsninger for vores mange forskellige kunder.

Mere specialist for pengene

Hos ROI ONLINE får du mere specialist for pengene og du kan samtidig drage fordel af vores mange års erfaring, som hjælper din virksomhed til at fokusere på de områder, som skaber en synlig effekt. Uanset om du har behov for en freelance marketingkoordinator eller en freelance marketingchef, er vi den rette til samarbejdet.


Kontakt os for en uforpligtende samtale her, og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig.

Fordele
  • Få specialister på budget
  • Undgå at spilde dine markedsføringskroner
  • Få stor fleksibilitet på mange områder
  • Få færre økonomiske forpligtigelser
  • Drag nytte af ROI ONLINES unikke specialist-netværk
  • Få professionel rådgivning og projektledelse

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig