Varieret behov for en marketingmedarbejder?

Mange små og mellemstore virksomheder har et varieret behov for en marketingmedarbejder. Derfor har de fleste ikke budget til fastansættelse. Dén problematik anerkender vi hos ROI ONLINE. Vi mener, at det skal være muligt at tilegne sig ekspertviden efter behov. Derfor drager vores kunder nytte af vores eksterne specialister til en lavere pris samt efter behov.

Ekspert til en bedre pris

Hos ROI ONLINE har vi gennem mange års erfaring udformet en model, som skaber fundament for, at vi kan tilbyde vores kunder mere ekspertise for pengene. Eksempelvis kan du tilegne dig ekspertise fra en HA Marketing eller Cand.merc. I vores perspektiv skal alle have råd til markedsføring. Derfor hjælper vi både små og mellemstore virksomheder med at opstille realistiske marketingstrategier og at gøre dem til virkelighed.

Haandaftryk

Ønsker du 100% uvildig rådgivning?

Hos ROI ONLINE tilbyder vi 100% uvildig rådgivning, vi har et stort netværk af eksterne specialiter og vi skaber mere ROI på baggrund af alle budgetter. Vi er realistiske og professionelle når vi vurderer, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi måler og synliggør resultater, så vi kan optimere og effektivisere løbende.

Fast medarbejder VS. Freelancer

vægt gif

Den faste medarbejder dræner dit budget

En fastansat medarbejder har krav på nogle faste økonomiske rammer såsom feriepenge, sygedagpenge og penge til pensionsopsparing. Desuden koster en medarbejder også ressourcer såsom opdaterede licenser, specielle computere og andet kostbart udstyr for at kunne udføre sit arbejde.

Tilmed kan én medarbejder ikke altid varetage alle de opgaver, som virksomheden har behov for at få klaret. Når man ansætter kommunikations- og marketingsmedarbejdere ønsker man ofte, at finde en som både kan oprette annoncer, producere tekstmateriale og illustrationer, skrive SEO-tekster, redigere hjemmesider, lave SoMe arbejde og strategier til sociale medier – alt sammen i høj kvalitet. Det kan dog være en udfordring at finde sådan en medarbejder samt at kunne betale vedkommende en passende løn.

Vi tilbyder unikke eksperter til en bedre pris

For at skåne vores kunder for ovenstående bekymringer tilbyder vi helt unikke løsninger, hvor du kan drage fordel af vores eksterne, loyale samarbejdspartnere. Med vores netværk af samarbejdspartnere får du mere specialist for pengene. Du betaler kun for de timer, hvor der reelt produceres noget brugbart – hvilket betyder, at du slipper for at betale alle de gængse beløb, som hører sig en fastansat medarbejder til. Desuden behøver du ikke betale for projektledelse og lignende tidskrævende processer. På den måde får du kompetencer inden for eksempelvis HA Marketing og Cand.merc fra en freelancemedarbejder til en lavere pris.

Hos ROI ONLINE klarer vi dine opgaver på en kortere tid, til en god pris og med en synlig effekt ved hjælp af kontinuerlig effektmåling. Tilmed får du altid kvalitet, hvilket vi kan sikre i form af vores unikke samarbejdspartnere, som er dygtige specialister inden for mange hjørner af marketingverdenen. Vores specialister spænder bredt, og har både kompetencer inden for de teoretiske og praktiske dele af markedsføringsdisciplinen.

 

Er en freelancer det rette valg for dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os og blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi hjælper med at definere de områder, hvor det giver mening at bruge markedsføringskroner for den enkelte virksomhed. Uanset om du har brug for en webudvikler, en SEO-specialist, en multimediedesigner, en SoMe specialist som kan udvikle en tilpasset social medie strategi til din virksomhed eller noget helt andet har ROI ONLINE alle de nødvendige kræfter til rådighed. Disse kompetente samarbejder er vant til at arbejde på kryds og tværs og sammen skabe ideelle løsninger for vores mange forskellige kunder.

Fordele
  • Få løsningen på dit varierede markedsføringsbehov
  • Få ekspertise til en lavere pris
  • Få professionel markedsføring selvom du er en mindre virksomhed
  • Få 100% uvildig rådgivning
  • Drag nytte af en freelance medarbejder, som træder til hvor det giver mening
  • Få målt og synliggjort dine resultater

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig