fbpx

Varieret behov for en marketingmedarbejder?

Mange små og mellemstore virksomheder har et varieret behov for en marketingmedarbejder. Derfor har de fleste ikke budget til fastansættelse. Dén problematik anerkender vi hos ROI ONLINE. Vi mener, at det skal være muligt at tilegne sig ekspertviden efter behov. Derfor drager vores kunder nytte af vores eksterne specialister, til en lavere pris, efter behov.

Har du overblikket over din markedsføring?

De fleste virksomhedsejere har ikke den rette viden, eller overblikket over de mange muligheder indenfor markedsføring og får dermed en langt mindre effektiv markedsføring, der tager længere tid at producere, hvis de vælger at stå for det selv. Vores kunder oplever at have mere tid til det, de er gode til, samtidig med, at de får en effektiv og optimeret markedsføring gennem vores netværk af specialister.

Haandaftryk

Får du tilbud fra flere annoncesælgere?

Modtager du mange tilbud, men har svært ved at overskue det og skille fårene fra bukkene?
Hos ROI ONLINE tilbyder vi 100% uvildig rådgivning, vi har et stort netværk af eksterne specialister, der alle leverer topkvalitet. Vi er realistiske og professionelle når vi vurderer, hvad vi kan gøre for din virksomhed og vi går ikke ind i et samarbejde medmindre vi kan skabe ROI for dig. Vi måler og synliggør resultater, så vi kan optimere og effektivisere løbende.

Fastansat VS. Freelancer

Den fastansatte

Èn medarbejder kan ikke altid varetage alle de opgaver, som virksomheden har behov for at få klaret. Ved ansættelse håber man at have fundet kommunikations- og marketingens schweizerkniv – Altså ham der både kan oprette annoncer, producere tekstmateriale, lave det grafiske arbejde, skrive SEO-tekster, redigere hjemmesider, lave SoMe arbejde og strategier og alt sammen i høj kvalitet. Disse hænger dog som oftest ikke på træerne, da de fleste specialiserer sig indenfor et, eller få, felter.  

Desuden har en fastansat medarbejder krav på faste økonomiske rammer med feriepenge, pensionsopsparing mm. Desuden koster en medarbejder også ressourcer såsom opdaterede licenser, computer og andet kostbart udstyr for at kunne udføre sit arbejde.

Hvorfor vælge en freelancer?

For at skåne vores kunder for nævnte bekymringer tilbyder vi helt unikke løsninger, hvor du kan drage fordel af vores eksterne, loyale samarbejdspartnere som dine freelancere. Med vores netværk af samarbejdspartnere får du mere specialist for pengene. Du betaler kun for de timer, hvor der reelt produceres noget brugbart – hvilket betyder, at du slipper for at betale alle de gængse beløb, som hører sig en fastansat medarbejder til. Desuden behøver du ikke betale for projektledelse og lignende tidskrævende processer. På den måde får du den schweizerkniv af en medarbejder, du har brug for, gennem ROI ONLINE, udelukkende i det omfang du har behov for og til en lavere pris.

Er en freelancer det rette valg for dig?

Vi hjælper med at definere de områder, hvor det giver mening at bruge markedsføringskroner for din virksomhed. Uanset om du har brug for en webudvikler, en SEO-specialist, en multimediedesigner, en SoMe specialist som kan udvikle en tilpasset social medie strategi til din virksomhed eller noget helt andet har ROI ONLINE alle de nødvendige kræfter til rådighed. Du får altid kvalitet gennem vores dygtige specialister. Vores specialister spænder bredt inden for mange hjørner af marketingverdenen, så vi har helt sikkert en i netværket der kan opfylde netop dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

vægt gif
Fordele
  • Fokuser på det DU er god til, så tager vi os af alt det andet
  • Få løsningen på dit varierede markedsføringsbehov
  • Få ekspertise til en lavere pris
  • Få professionel markedsføring selvom du er en mindre virksomhed
  • Få 100% uvildig rådgivning
  • Drag nytte af en freelance medarbejder, som træder til hvor og når det giver mening
  • Få målt og synliggjort dine resultater

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig