fbpx

Fingeren på pulsen

ROI ONLINE har fingeren på pulsen – Dette sker både på baggrund af vores netværk, vores ekspertise og stræben efter uddannelse og ny viden. Vi underviser selv og deltager gerne i programmer, seminarer og foredrag som kan være med til at danne vores evne til at være på forkant.

Computerskærm

Hvad skaber effekt for din virksomhed?

Med ROI ONLINE’s opdaterede viden vil du altid være sikker på, at vi kender til de seneste nye tiltag og muligheder inden for online markedsføring. Med os på sidelinjen går du ikke glip af områder, som du kan udnytte i din markedsføring.

Markedsføring er for alle!

Både små og store virksomheder skal have mulighed og grundlag  for en professionel markedsføring. Hos ROI ONLINE sætter vi derfor en ære i, at kunne skabe løsninger for alle – Uanset budget, størrelse og kapacitet.

Følger du med i markedsføringsmulighederne?

I dag er der mange muligheder for markedsføring, både for små og store virksomheder. Selvom du ikke har budget til en fuldtids marketingmedarbejder kan du stadigvæk få meget ud af dine markedsføringskroner. Hos ROI ONLINE samler vi de specialister, som der er brug for, når virksomheder ønsker en ekstern hjælp til markedsføring. Vi kan være med i hele processen eller blot i dele af processen, alt efter kundens ønske. Vores specialister fungerer som eksterne samarbejder, som vi kan trække på, når det er hensigtsmæssigt. Derfor skal du ikke betale for processer, som ikke skaber effekt for din virksomhed. Vi vurderer hvem af vores specialister der er behov for og skaber tilpassede løsninger på dit budget.

Vi er eksperter til at vurdere, hvor det vil være mest givende, at placere sine markedsføringskroner. Der er et hav af muligheder, og det gælder om at finde den rette vej for den enkelte virksomhed. Med vores mulighed for benchmarking, vores mange års erfaring, muligheden for synlig effektmåling og dygtige eksperter kan ROI ONLINE definere de rette markedsføringsstrategier. Efterfølgende kan vi finde de rette kompetencer hos vores eksterne medarbejdere. Din virksomhed betaler kun for de timer, hvor der reelt produceres noget brugbart, hvilket betyder, at du betaler for et mindre timetal og samtidig får større effekt.

ROI ONLINE ved, hvad der rør sig og er altid opdateret på de nyeste og fremtidige muligheder for markedsføring. Med os som partner sikrer du, at din virksomhed altid har de bedste muligheder for optimeret markedsføring.

Ved du, hvad der skaber effekt for din virksomhed?

Det kan være svært at overskue “marketingjunglen”, som er fuld af muligheder både online og offline. Hvad virker for din virksomhed? Aktivitet på LinkedIn, Facebook annoncer, Instagram-opslag, SEO-optimering, en Google My Business konto, Video-materiale på YouTube, mobiloptimering en opdateret webshop? Der findes mange muligheder og det gælder om at vælge de rigtige steder at bruge sine ressourcer.

Både små og mellemstore virksomheder har brug for markedsføring, selvom mange ikke  er interesseret i selv at ansætte en medarbejder til jobbet. ROI ONLINE har samlet de eksterne kræfter, som er nødvendige for at skabe rammerne for målrettet og givende markedsføring og vi står klar til at være din freelance marketingspecialist.

Kontakt os her til en uforpligtende samtale.

Fordele
  • Få visualiseret hvad der skaber effekt for din virksomhed
  • Få det store overblik over dine optimeringsmuligheder
  • Få udnyttet din virksomheds fulde potentiale
  • Få professionel rådgivning af professionelle
  •  Få mere ekspert for pengene
  • Drag nytte af ROI ONLINE’s opdaterede viden inden for markedsføringsmulighederne

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Vil du blive klogere på dine muligheder?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig og gøre dig opmærksom på, hvordan du udnytter din virksomheds potentiale.