fbpx

Varieret brug for en projektansat?

Har din virksomhed et skiftende behov for en projektansat? Så er ROI ONLINE vejen frem. Vi stiller projektansatte til rådighed i forbindelse med mange forskellige projekter, og vi gør vores bedste for at finde på fleksible løsninger, som passer til vores kunders ønsker, behov og økonomiske rammer.

Vi samler specialisterne

I mange små og mellemstore virksomheder, er der ikke økonomi til at fastansætte projektledere eller marketingmedarbejdere. Hos ROI ONLINE synes vi ikke, at dette skal være en forhindring. Derfor stiller vi vores stabile netværk af specialister til rådighed, når vores kunder har brug for det. Med vores eksterne eksperter kan dine marketingvisioner blive til virkelighed.

Billede af en lommregner

Fordelen ved en freelance projektansat

Med en freelance projektansat, kommer du udenom at skulle være afhængig af alle de gængse økonomiske forpligtelser. På den måde for du mere ud af dit budget og skaber samtidig return on investment samt vækst på sigt. Tilmed kan du varetage de opgaver, som du virkelig brænder for, i stedet for at bruge energi og ressourcer på online markedsføring.

Freelance projektansat

Små og mellemstore virksomheder har ofte brug for en hjælpende hånd til markedsføring og udførelsen af denne. Derfor er det effektivt, at tilegne sig en projektansat freelancer, som kan hjælpe med at føre nye projekter til døren og samtidig skabe overblik og maximal return on investment for virksomheden.

ROI ONLINE samler dine specialister

Hos ROI ONLINE råder vi over mange forskellige eksterne specialister med markedsføringskompetencer, som er svære at købe sig til, hvis man vil dækkes ind på alle de marketingopgaver, som man har brug for at få udført. Derfor er det ideelt at finde en freelance projektansat til disse marketingopgaver. Hos ROI ONLINE er vi med i din proces, når der er brug for det og vi hjælper dig med at definere de områder, hvor det kan betale sig at placere markedsføringskroner. ROI ONLINE hjælper dig også med at få italesat, hvad din virksomhed har brug for – på den måde undgår du at bruge unødig tid og ressourcer på at satse på de forkerte tiltag. Derimod dannes der et solidt fundament, som hjælper din virksomhed på rette vej mod return on investment.

På den baggrund skaber vi muligheden for, at din virksomhed kan få opfyldt sine drømme om den helt rigtige markedsføring, med et budget som passer virksomheden. Vi kan benchmarke, altså sammenligne, din virksomhed med vores andre kunder og i kombination med vores mange års erfaring, har vi mulighed for at udlede, hvad der vil virke for din virksomhed. Efterfølgende kan vi måle på resultaterne og se, hvad vi kan gøre for at skabe yderligere effekt.

 • Har du tidligere brugt dine markedsføringskroner på de forkerte tiltag?
 • Er det svært at italesætte, hvad du har brug for?
 • Vil du gerne se fremgang og resultater?
 • Har du brug for freelance specialister?

Du er velkommen til at kontakte os her og blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig

Fordele
 • Få professionel rådgivning
 • Få dækket dit varierede behov for en projektansat
 • Drag nytte af ROI ONLINE’s store netværk af eksterne specialister
 • Få mere specialist for pengene
 • Undgå at spilde dine markedsføringskroner
 • Drag fordel af ROI ONLINE’s mulighed for benchmarking
 • Slip for flere økonomiske forpligtigelser
 • Brug energi på de opgaver, som du brænder for!

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig