fbpx

Regnskabsassistance

Regnskab er en central del af en lovlig og velfungerende virksomhed. Det kan dog være en kompleks opgave, og det kræver tid at gøre et ordentligt stykke arbejde. Er dette en uoverskuelig opgave for dig, så hjælper ROI ONLINE dig med at finde den perfekte løsning.

telefonpasning

Telefonpasning og bogføring

Mister du opkald, fordi du selv har for meget at se til? ROI ONLINE kan hjælpe dig med telefonpasning, så du ikke mister kunder ved ubesvarede opkald og samtaler, som du ikke får fyldt op på. Desuden hjælper vi med håndtering af bogholderi.

Freelance marketingmedarbejder

Har du brug for en freelance marketingmedarbejder eller en freelance marketing koordinator? Så er ROI ONLINE det rette valg. Vi tilbyder et unikt netværk af eksterne partnere, som er eksperter i denne disciplin. Med os på sidelinjen får du mere ekspert og kvalitet for pengene!

Ikon af kontorservice

Kontorservice

Kontorservice, lønbogholder og telefonpasser

Står du og mangler en eller flere ansatte til at udføre nogle af dine kontoropgaver, men har du ikke ressourcer nok? Så bør du overveje at outsource disse opgaver og bruge dine økonomiske og tidsmæssige ressourcer på noget, der skaber bedre Return On Investment. Har du en lille eller mellemstor virksomhed, kan der være store fordele forbundet med at lade ROI ONLINE tage sig af dine kontoropgaver. Vi leverer en bred vifte af ydelser; lige fra telefonpasning, ordrehåndtering, lønbogholderi og bogføringshjælp til ledelsesmæssige opgaver som bestyrelsesarbejde, salgstræning og freelance marketing. Derudover har vi også ydelser som udarbejdelse af brochurer, tekstforfatning, hjemmesidedesign og meget andet. Giv os et ring og få en uforpligtende dialog.

Mister i opkald? Bestil professionel telefonpasning

I en virksomhed med en travl hverdag er det ikke altid lige belejligt at besvare sine opkald, når telefonen ringe. Sker det for ofte, at telefonopkaldene ikke bliver besvaret og er der mange mistede opkald, kan dette få store konsekvenser for en virksomhed.  Hvis kunderne gentagne gange forsøger at få kontakt til jeres virksomhed uden respons, så holder de op med at ringe. Hvis kunden oplever, at I ikke er til at få fat på, vil kunden overveje andre virksomheder, der udbyder samme eller lignende produkter eller ydelser som jeres virksomhed. Ikke nok med at salget risikerer at gå til en af jeres konkurrenter, så kan det også skade jeres image.

Med en telefonpasser vil telefonen altid blive besvaret, enten personligt eller af en telefonsvarer, afhængigt af åbningstiden. Dem, der ringer, ringer aldrig forgæves, og de vil få et professionelt indtryk af virksomheden. Med professionel telefonpasning, bestemmer selv, hvordan det skal foregå. Telefonpasning kan f.eks. være en beskedservice, hvor den professionelle telefonpasser kun tager imod beskeder. Der kan også være tale om en service, hvor alle opkald besvares og sorteres, hvorefter de vigtige stilles videre til jer. Det er op til jer, om I ønsker en fast aftale, eller om der kun skal være tale om en aftale i spidsbelastningsperioder. Sammen aftaler vi, hvilken service, I ønsker, der skal ydes over for jeres kunder, når de ringer. Med en telefonpasser kan i få ro til at koncentrere jer om at drive forretningen, samtidig med at de kunder, der ringer, får en god og professionel oplevelse.

Få regnskabsassistance, lønadministration og bogføringshjælp

Som erhvervsdrivende er du forpligtet til at holde regnskab i virksomheden. Ved afslutning af regnskabsåret skal du kunne præsentere din virksomheds årsregnskab for SKAT. Det er derfor vigtigt, at du regelmæssigt får bogført virksomhedens økonomiske aktiviteter. Det kan f.eks. være månedligt eller kvartalsvist. Synes du, at det er administrative opgaver, der er irriterende at brug tid på? Så bør outsourcing af administrative opgaver som bogføringshjælp og regnskabsassistance overvejes.  Da der ikke er noget krav om at regnskab, bogføring m.m. skal foregå internt i virksomheden, kan man vælge at outsource regnskabsopgaver til et firma som ROI ONLINE, der har specialister til regnskabsassistance og bogføringsassistance.

 En freelance bogholder kan, på timebasis, give regnskabshjælp og enkelte bogføringsopgaver eller varetage alle jeres regnmæssige opgaver. Med en freelance bogholder får I hjælp til regnskab, fakturering, debitor og kreditorstyring, således at der altid er styr på, hvem I skylder penge, og hvem der skylder jer penge. Med regnskabsassistance er det muligt at få os til at stå for administrationen af momsregnskabet, ligesom det også er muligt at få hjælp med lønadministration. På denne måde skal I ikke spekulere på, om udbetalingerne til jeres medarbejdere er i orden og om der er indbetalt det rigtige i SKAT, feriepenge, pension osv. Slutteligt, kan en freelance bogholder også hjælpe enkeltmandsvirksomheder og ApS med at udforme det endelige årsregnskab, der skal forelægges SKAT.

Få vinklet dit budskab med en freelance marketing medarbejder

Som med telefonpasning og bogføringshjælp, kan i frigive en masse ressourcer i jeres virksomhed ved at gøre brug af freelance marketing. Er der travlt i marketing og kommunikationsafdelingen, eller er jeres virksomhed endnu ikke så stor, at der er en selvstændig marketing og kommunikationsafdeling, så kan det være yderst givtigt for jeres virksomhed at benytte sig af freelance marketing. Vi kan som freelance marketingsamarbejdspartner hjælpe din virksomhed med en bred vifte af ydelser inden for markedskommunikation og marketing. Det kan være oversættelse af diverse dokumenter, udfærdigelse af manualer og brugervejledninger, tekstforfatning til papir og web, udarbejdelse af brochurer, planlægning af events m.m.

Ved at benytte sig af outsourcing marketing får din virksomhed mulighed for at invitere en person ind, der kan se det hele med nye øjne. I mange virksomheder fokuseres der udelukkende på salg og service fremfor at fokusere på kunden og måske få nye inputs til andre relaterede produkter og services. Med en freelance marketing medarbejder kan du få løsninger, du ikke selv havde tænkt på og få vinklet dit budskab til lige netop det, kunderne gerne vil høre noget om.

 

Få hjælp til lige det, du har brug for

Hos ROI ONLINE kan vi tilbyde dig forskellige ydelser inden for kontorservice. Vi kan agere telefonpasser eller lønbogholder, levere ledelsesmæssig assistance samt en lang række freelance markting og freelance bogholder ydelser. Ved at lade os håndtere de opgaver, du enten ikke har kompetencer eller tid til at løse, kan du få tid til det vigtige, nemlig at drive din forretning. Vi skræddersyer løsningerne, så de er tilpasset lige præcis de behov, virksomheden har, såvel på kort som på lang sigt.

Kontakt os for en uforpligtende samtale vedrørende dine ønsker og behov for hjælp til kontorservice, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Fordele
  • Kontorservice frigiver tidsmæssige og økonomiske ressourcer
  • Telefonpasning giver kunder en god oplevelse af virksomheden
  • Outsourcing af bogholderi giver konstant økonomisk overblik
  • Outsourcing af regnskab frigiver ressourcer til forfølgelse af mål
  • Administrativ outsourcing giver frihed alt det sjove arbejde
  • Det giver frihed til det, du synes er vigtigst for din virksomhed
  • Outsourcing marketing giver helt nye øjne på gamle budgetter

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig