fbpx

Ønsker du tydelige resultater for din virksomhed?

Mange ved ikke, hvilke af deres markedsføringstiltag der giver tilstrækkeligt Return On Investment. Dermed tør de ikke slette et markedsføringstiltag, selvom de ikke TROR det reelt set virker. Man frygter simpelthen, at det måske alligevel er lige netop dette tiltag, der er med til at gøre forretningen til det den er. Det betyder, i manges tilfælde, at deres marketingbudget stiger og stiger, uden omsætningen følger med. Det medfører, at der ikke er penge til at teste ret mange af de nye muligheder, så man ender ofte med at gøre det man altid har gjort. Det betyder typisk, at alle i virksomheden knokler derud af, men ikke kommer til at opnå den bundlinje der burde være der. Ved ROI ONLINE bruger vi både standardiserede samt specialudviklede værktøjer til at måle den reelle effekt af dine markedsføringstiltag. Det betyder altså, at du kan få målt på alt lige fra telefonbogen eller avisannoncen, til dine online banners eller din reklame på TV.

Ved du hvilken retning du skal gå?

De fleste virksomheder er rigtig dygtige indenfor deres eget område, men mangler den kontinuerligt opdaterede viden omkring markedsføring, der gør, at de får udnyttet deres fulde potentiale. Undervejs vil behovet for en markedsføringskonsulent opstå for at kunne følge med udviklingen og de mange nye muligheder for vækst. 

Vi har  erfaret, at den bedste løsning er at få tilknyttet en markedsføringskonsulent, der fungerer som sparringspartner og rådgiver på det strategiske niveau, forhandler de rigtige priser hjem og står for projektledelse af de aftalte tiltag.

Oftests synes mange, at det er udfordrende at finde den rette leverandør bl.a. begrund af tid og viden. De fleste er ikke klar over hvad de skal kigge efter eller hvad de skal stille spørgsmålstegn ved for at sikre sig, at leverandøren kan leve op til deres forventninger. 

Vi arbejder ud fra konceptet om at lade den bedst kyndige til opgaven løse den, da du på denne måde sparer både tid og penge samtidig med, at du får det bedst mulige resultat. Derfor har vi erhvervet os et netværk af leverandører, inden for en bred vifte af områder og har lavet stærke samarbejder med disse, der sikrer dig en billigere timepris. Vi  matcher din opgave med den rette leverandør – altså leverandøroptimerer vi for dig så du får det bedste produkt til den billigste pris.

Ønsker du at vide mere om vores kernekompetencer, så klik herunder: 

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Engageret vækstpartner gennem

Fordele
  • Få mere ud af dit markedføringsbudget ved at bruge de rette tiltag for din virksomhed
  • Få dannet et overblik i samarbejde med en professionel rådgiver
  • Få syn for sagen – Vi giver dig resultaterne af alle dine markedsføringstiltag
  •  Vi sikrer, at du bliver matchet med den rette leverandør så du får det bedste resultat til færrest penge