fbpx
billede af en computerskærm

Varieret behov for markedsføringsekspert?

Har du et varieret behov for en markedsføringsekspert? Så finder du det måske ikke nødvendigt med en fuldtidsansat til disse opgaver? Vælg i stedet en freelance marketingspecialist eller marketingkoordinator med ROI ONLINE som projektleder!

undervisning i statistik

Vækst og tilpasning

Det handler om at kunne tilpasse sig i forhold til den vækst, som virksomheden opnår. Denne disciplin er en balancegang og kræver ofte ekspertise og indsigt fra en professionel. ROI ONLINE hjælper dig til at træffe de rette valg på vejen.

Billede af en lommeregner

Dine markedsføringskroner

Er du træt af at spilde dine markedsføringskroner? Så er du kommet til det rette sted! ROI ONLINE er ekspert i at hjælpe små og store virksomheder med at skabe effekt for markedsføringskroner, med andre ord Return On Investment (ROI). Med en freelance marketingmedarbejder kan du selv styre hvornår behovet opstår og tilmed få sparring til at skabe vækst og ROI.

Marketing efter behov

Har du et varierende behov for en marketingmedarbejder? Og veksler dit behov for meget til, at du kan ansætte en fuldtids- eller deltidsansat til jobbet? Så er det måske en ekstern marketingchef eller marketingkoordinator, du har brug for.

Hos ROI ONLINE træder vi til efter dit behov og tilpasser os dine økonomiske rammer. Små og mellemstore virksomheder er vores passion og vi hjælper dagligt virksomheder med marketingopgaver af enhver slags. Ordet “marketing” indeholder mange forskellige elementer, som er vigtige at forholde sig til, og en virksomhed må løbende vurdere, hvad der er vigtigt at bruge ressourcer og penge på.

Hvis ikke man er specialist i at udvælge de rette områder at bruge markedsføringskroner på, kan det blive svært, at kortlægge de rette investeringer.

Når en virksomhed vækster, vokser behovet for markedsføring – og det bliver tid til at udnytte virksomhedens fulde potentiale. I denne situation er det vigtigt at vurdere sit eget behov for markedsføring. I takt med at en virksomhed vokser, bliver der behov for mere markedsføring.

Som det ses på illustrationen herover, er det essentielt, at man tilegner sig de rette kræfter alt efter ens virksomheds størrelse.

Ejer man en lille cafe, har man ikke brug for mange ansatte eller store mængder af indkøb. Ejer man et “bed and breakfast” skal man sørge for værelser og måltider til sine gæster, rengøringspersonale, hvilket betyder, at man må tilegne sig flere midler for at få forretningen til at løbe rundt. Ejer man derimod et stort hotel, skal man hoste hundredvis af gæster, hvilket kræver mange flere midler og medarbejdere såsom receptionister, bartendere, designere og underholdning.

Det er det samme som, når en virksomhed vækster. Man må hele tiden tilpasse sig og træffe de rette valg i forhold til koncentrationen og anvendelsen af markedsføringsstrategier. Det kan ROI ONLINE hjælpe med, hvorefter vi kan udføre de konkrete tiltag for dig, så du kan koncentrere dig om det, som du brænder for.

Hvor skal du bruge dine markedsføringskroner?

Hos ROI ONLINE kan vi “benchmarke” nye virksomheder med de virksomheder, som vi allerede har arbejdet med tidligere. På den måde skaber vi, gennem vores erfaringer, de bedste rammer for at tage de rette beslutninger, når det kommer til at placere sine markedsføringskroner det rette sted.

  • Har du prøvet, at bruge penge på markedsføring, som ikke skaber synlige resultater?
  • Vil du vide præcist, hvad du får ud af dine markedsføringskroner?
  • Har du brug for en marketing-partner efter behov?

Kan du svare “ja” til ovenstående? Så er du velkommen til at kontakte os her til en uforpligtende samtale.

Fordele
  • Få opfyldt dit varierede behov for markedsføring
  • Få mere specialist for pengene
  • Kom i gang med at skabe vækst
  • Undgå at spilde dine markedsføringskroner
  • Få hjælp til at afdække dine behov

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig