fbpx

Kender du dine muligheder?

Har du stiftet bekendtskab med mulighederne for økonomisk tilskud til hjælp af digital omstilling?

Siger du nej på grund af den store investering?

Er det interessant for dig at kunne stå stærkere konkurrencemæssigt ved at få udarbejdet en digital strategi?

Har du ikke tid til et større projekt?​

De færreste er i tvivl om, at en virksomheds konkurrenceevne også hænger sammen med at følge med tiden – Har du tid til udviklingen?

Kend dine muligheder

Har du stiftet bekendtskab til mulighederne for økonomisk tilskud til hjælp af digital omstilling? Er du I tvivl om du overhovedet kan komme i betragtning til at modtage tilskuddet til en privat rådgiver, der kan hjælpe med at lave en digital strategi for din virksomhed?

Det kan være udfordrende for mange at gennemskue, hvad man kan ansøge om og hvordan det skal gøres. Mange spørgsmål kan dukke op: hvad kan der søges tilskud til? Hvilke vilkår skal være opfyldt for at være berettiget til tilskud? Hvordan er kravene for medfinanciering? Dette bremser desværre en del virksomheder i at gøre brug af denne åbenlyse mulighed for at få udnyttet virksomhedens vækstpotentiale, ved hjælp af en gennemarbejdet strategi for digitalisering – og dermed at øge virksomhedens konkurrencefordele.

ROI ONLINE er klar til at hjælpe dig med at komme igang! Kontakt os, så vi i fællesskab kan drøfte de udfordringer og spørgsmål, som du måtte have. Vi kan hjælpe med at gøre tingene mere konkrete, så du får afklaret hvordan du mest effektivt kommer videre med den RIGTIGE løsning for dig.

Virker 100.000 kr. som mange penge?

Det kan være interessant for dig at stå stærkere konkurrencemæssigt ved at få udarbejdet en digital strategi, men det lyder måske som en stor mundfuld at skulle bidrage med medfinanciering på op til 100.000 kr.? Disse overvejelser er naturligvis relevante, men betyder ikke nødvendigvis at man derfor skal undlade at forfølge ideen.

Betydningen af en digital strategi er vigtig for enhver virksomhed, men det er også vigtigt individuelt at tage højde for de behov og ressourcer der nu engang er til rådighed hos den enkelte virksomhed.

ROI ONLINE har derfor også løsningsmodeller for de virksomheder, hvor en anderledes tilgang til opgaven passer bedre. Fra helt ned til 10.000 kr. om året kan du få tilknyttet en rådgiver, som du afholder møder med. Løbende kan du få hjælp til at sikre, at virksomheden er på rette vej ved hjælp af målinger, analyser og personlig sparring. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.

Travlhed bremser udvikling

De færreste er i tvivl om, at virksomhedens konkurrenceevne også hænger sammen med at følge med tiden – herunder på det digitale område. Dette kan være en tidskrævende opgave og selvom financieringsmulighederne via SMV:Digital er meget interessante, så holder flere sig tilbage ved udsigten til kravet om at skulle investere op til 400 timer på projektet internt i virksomheden. Dette kan for nogle virksomheder være en stor udfordring, da hverdagens mange opgaver ofte ikke efterlader overskud til yderligere tidskrævende opgaver. Dermed risikerer de gode intentioner at løbe ud i sandet. 

For at hjælpe de virksomheder der står i denne situation, tilbyder ROI ONLINE en mulighed, hvor du i stedet for en tilskudsberettiget strategi, med tilhørende krav til økonomi og tid, kontinuerligt kan få den hjælp og sparring, som du har behov for ved fx. 1, 2, 4 eller 6 årlige møder. Her vil virksomheden og rådgiveren i fællesskab udarbejde den rette strategi, hvor fordelingen af ressourcer aftales – helt efter hvordan det passer virksomheden bedst. Kontakt ROI ONLINE og få en snak med en rådgiver om, hvilken løsning der passer til dit behov og det tempo du foretrækker.

Kan din virksomhed få tilskud?

Er du også blevet fristet af muligheden for at udnytte vækstmidler til at få digitaliseret din virksomhed? Men har du svært ved at gennemskue om din virksomhed reelt matcher de krav, der stilles. Kan din virksomhed komme i betragtning til at få tilskud til en rådgiver, der kan hjælpe med din digitale strategi eller er det spild af tid overhovedet at prøve?

Der er ingen grund til at tøve, hvis du har interesse i at komme videre. Kontakt ROI ONLINE så vi sammen kan få identificeret om din virksomhed kan komme i betragtning til et tilskud på op til 100.000 kr. – vi kan hjælpe dig igennem hele processen.

Fordele
 • Få hjælp til danne et overblik, så du kan træffe den rette beslutning for din virksomhed
 • Vi er din godkendte og uvildige rådgiver – Vi arbejder ud fra hvad der er bedst for din virksomhed
 • Drag nytte af ROI ONLINE’s evne til at sammenligne og benchmarke – Vi ved hvad der virker
 • Få en professionel digital strategi uanset din virksomheds størrelse og budget
 • Vi ønsker at skabe resultater for dig med så få ressourcer som muligt – kort sagt vi spilder ikke din tid.
 • Fokusér på det, som du brænder for – så sørger vi for udviklingen i din virksomhed

Udvalgte cases

Din SMV vækstpartner

Har du nogle spørgsmål eller overvejelser?

Lad os tage en uforpligtende snak

  Vores kernekompetencer

  Rådgivning

  Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

  Projektledelse

  ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

  Leverandøroptimering

  Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.