fbpx

Hvad er din plan B?

Virksomheder er nødt til at forholde sig til Digital omstilling, hvis de vil følge med tiden og konkurrenterne. Hvad er din plan B, hvis du ikke får tilsagn om tilskud?

Kan økonomien holde til det uden tilskud?

Forventningerne kan være mange og forhåbningerne store, når man står overfor en unik mulighed for at få finansieret dele af sin virksomheds digitalisering.

Er tiden der til det?

Har I søgt om tilskud til en privat rådgiver udfra overvejelser om, at vedkommende skulle varetage den tidskrævende opgave, så I endelig kunne komme igang med at udnytte jeres vækstpotentiale?

Kan du klare det selv?

Digital omstilling er et emne, man som virksomhed skal forholde sig til, hvis man vil følge med tiden og ikke mindst sikre sig konkurrencemæssige fordele. Men hvad er plan B, hvis du ikke får tilsagn om tilskud?

Ønskerne for virksomhedens udvikling var måske store, men mange har ikke kompetencerne eller den nødvendige viden internt til at føre planerne ud i livet. Det bevirker, at mange kapitulerer, hvis de får afslag om tilskud – simpelthen fordi de ikke ved, hvordan de skal komme i mål.

Men betyder et afslag så, at man blot skal blive ved det gamle og håbe på det bedste? Løsningen kan i høj grad være, at man fortsat arbejder med vækstmulighederne udfra en grundlæggende strategi og kontinuerligt videreudvikler processerne. Hos ROI ONLINE har vi kompetencerne og den viden der er krævet for at komme hele vejen rundt om sådanne opgaver. Vi kan hjælpe dig med at fuldføre din opgave og nå dine mål – med eller uden tilskud.

Strækker økonomien?

Forventningerne kan være mange og forhåbningerne store, når man står overfor en unik mulighed for at få finansieret dele af sin virksomheds digitalisering. Det kan være præcis dette tilskud der gør, at man som virksomhed overhovedet tænker i disse baner. Og i særdeleshed, hvis man har en mindre virksomhed med en beskeden økonomi eller er begrænset af andre årsager. Intentionerne og visionerne er der, men hvad så hvis tilskuddet ikke kommer i hus? Skal forventninger og forhåbninger så lægges på hylden og samle støv, fordi din virksomhed ikke har økonomien til at betale hele projektet selv?

Nej – muligheden for at digitalisere din virksomhed er stadig åben. Processen skal blot gribes anderledes an under hensyntagen til de ressourcer, som din virksomhed har til rådighed. Det betyder, at virksomhed og rådgiver i fællesskab får prioriteret de enkelte delelementer og får arbejdet videre med disse i den prioriterede rækkefølge, der passer bedst til din virksomhed.

ROI ONLINE kan hjælpe dig med at omstrukturere dit projekt så det kan fuldføres samtidig med, at du bevarer en bæredygtig økonomi.

Hvordan skal du prioritere din tid?

Har I søgt om tilskud udfra overvejelser om, at en ekstern rådgiver skulle varetage den tidskrævende opgave, så I endelig kunne komme igang med at udnytte jeres vækstpotentiale? Når tilskuddet så ikke kommer som håbet, betyder det så, at der ikke bliver gjort noget, fordi der ikke er flere timer i døgnet at tage af internt?

Mange virksomheder er klar over nødvendigheden af at følge med den digitale udvikling for at styrke vækstmulighederne og vil også rigtig gerne, men har ganske enkelt ikke de tidsmæssige ressourcer til projektet. Prioritering af tiden bremser mange, da der er adskillige opgaver der skal vægtes højt i en travl hverdag – ikke mindst vigtigheden af at have fokus på sine egne kunder.

Derfor har mange valgt at søge om hjælp til ekstern assistance via vækstpuljerne, således, at virksomheden fortsat kan prioritere de interne opgaver. ROI ONLINE kan være din hjælpende hånd. Vi holder overblikket for dig og uddelegerer opgaverne til de rette leverandører, så du skal bruge mindst muligt tid på at få projektet ført helt til døren.

Fordele
 • Få hjælp til det samlede overblik
 • Få gjort dine ønsker for virksomheden til virkelighed – tilskud eller ej
 • Drag nytte af vores store viden og kompetencer – Vi kan omstrukturere hele projektet så det passer efter dine aktuelle behov og ressourcer
 • Vi hjælper dig med at prioritere alle elementer så du bruger din tid rigtigt
 • Fokusér på det, som du brænder for
 • Få professionel markedsføring uanset din virksomheds størrelse og budget
 • Drag nytte af ROI ONLINE’s evne til at sammenligne og benchmarke

Udvalgte cases

Din SMV vækstpartner

Har du nogle spørgsmål eller overvejelser?

Lad os tage en uforpligtende snak

  Vores kernekompetencer

  Rådgivning

  Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

  Projektledelse

  ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

  Leverandøroptimering

  Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.