fbpx

Hvem skal rådgive dig?

Har du søgt om vækstmidler til digitalisering af din forretning, og er klar til næste step?

Har du styr på kravene?

Digitalisering af din forretning – men er projektet reelt tilskudsberettiget?

Markedsperspektivering?

Har du fået tilsagn, står du muligvis overfor, at skulle indhente alternative tilbud. 

At finde den rette rådgiver

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken privat rådgiver der er bedst kvalificeret til at hjælpe med at udforme den rette digitale strategi for din virksomhed. I forbindelse med udvikling af strategien, skal blandt andet virksomhedens vækstmuligheder identificeres – og ikke mindst den rette prioriterede rækkefølge.

Det er derfor vigtigt, at den valgte rådgiver har de rette kompetencer og indblik i de utallige tilgængelige digitale muligheder, for at sikre at virksomheden får styrket konkurrence- og vækstmuligheder så optimalt som muligt. Dette vil være et tæt parløb mellem virksomhed og rådgiver således, at ressourcerne hos begge parter bliver udnyttet effektivt. I løbet af processen vil du blive præsenteret for analyser og modeller, der vil være vigtige værktøjer for den fremadrettede dialog.

ROI ONLINE har som ekspert styret den digitale proces for mange virksomheder og kan også være din professionelle rådgiver, der kan hjælpe dig gennem processen i det omfang du ønsker. Kontakt os, så vi kan finde ud af om vi er det rette match for hinanden.

Tilskuddet har krav

Flere virksomheder har desværre oplevet, at de projekter som de var blevet stillet i udsigt, i sidste ende ikke opfyldte de krav der er gældende, for at modtage tilskud. Dette kan få store konsekvenser i forhold til både økonomi og forventninger for projektets indholde og omfang.

Det er derfor essentielt, at kunne navigere i, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede, så man som virksomhed når det mål man forventer. Hos ROI ONLINE har vi de kompetencer og den viden, der skal til for at sikre, at din virksomheds forventninger og ønsker kommer til at leve op til de gældende krav for at modtage tilskud.

Markedsperspektivering

Har du søgt en pulje og har fået tilsagn, står du muligvis overfor, at skulle have markedsperspektiveret opgaven ved indhentning af alternative tilbud fra forskellige rådgivere. I forbindelse med, specielt digital omstilling, og andre EU Puljer, kræves det, at du skal markedsperspektivere. Dette betyder, at du skal indhente minimum tre tilbud så du har et sammenligningsgrundlag og får værdisat opgaven du står overfor.

Mange er dog i den situation, at de allerede har en foretrukken leverandør. Det kan være en de har arbejdet med tidligere eller allerede er i samarbejde med. Du skal bruge tid og ressourcer på at involvere nye parter i din virksomhed – Disse skal så også bruge deres tid og ressourcer velvidende, at de måske ikke får opgaven.

Vi vil gerne sikre os, at ingen parter spilder deres tid. Har du behov for et alternativt tilbud, så send en mail med informationer om projektet til markedsperspektivering@roi-online.dk.

Fordele
 •  Har du styr på kravene – Vi giver dig det samlede overblik over hvad du skal sikre dig for at få tilskud
 • Udnyt vores mangeårige erfaring – vi hjælper dig med at skræddersy dit projekt så du udnytter din virksomheds fulde potentiale
 • Vi er din godkendte og uvildige rådgiver – Vi arbejder ud fra hvad der er bedst for din virksomhed
 • Vi kan give dig et tilbud ud fra dine ønsker og behov
 • Vi ønsker at skabe resultater for dig med så få ressourcer som muligt – kort sagt vi spilder ikke din tid.
 • Drag nytte af ROI ONLINE’s evne til at sammenligne og benchmarke

Udvalgte cases

Din SMV vækstpartner

Har du nogle spørgsmål eller overvejelser?

Lad os tage en uforpligtende snak

  Vores kernekompetencer

  Rådgivning

  Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

  Projektledelse

  ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

  Leverandøroptimering

  Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.