fbpx

Har du oplevet nedgang i salg og kundetilvækst?

Har du oplevet, at der er blevet længere mellem kunderne? Så er du langt fra den eneste. Mange virksomheder har oplevet at inflation, krig og usikkerhed om fremtiden, har haft en indvirkning på deres salg. Som virksomhedsejer er det enormt nervepirrende ikke at vide, hvad fremtiden bringer, og hvad der skal ske med ens forretning og ansatte. Heldigvis er de fleste klar på at foretage ændringer, der skal bidrage til øget salg og effektivitet for at fremtidssikre forretningen. 

Men hvor skal man starte? De fleste virksomhedsejere ved ikke hvilke ændringer, der er mest effektive, for at få vendt skuden. Hvis du scroller videre ned på siden, kan du læse eksempler på, hvordan flere virksomheder har modtaget økonomisk støtte til udvikling af deres forretning.

600 mio. til danske virksomheder fra EU

EU er bekendt med de udfordringer virksomhedsejerne dagligt står overfor, og har oprettet en række puljer danske virksomheder kan få del i. Puljerne kan bruges på en lang række områder i virksomheden, herunder grøn omstilling, automatisering, marketingmæssig effektmåling, digitalisering og meget mere!

For mange virksomhedsejere er dette en unik mulighed, for at få investeret i sin virksomhed i tide og få vendt skuden og komme på rette spor igen. 

Hos ROI ONLINE har vi specialiseret os i, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at realisere din virksomheds udviklingsmuligheder

Se cases her

Handlekraftige virksomheder har taget springet og kastet sig ud i succesfulde EU projekter. Børsen har skrevet om nogle af de projekter, man som virksomhed kan få tilskud til. Nedenfor ses liste med eksempler på projekter indenfor vores specifikke kompetencer. Alt du skal gøre, for at læse artiklerne, er at klikke på billedet eller overskriften:

Har du udfordringer du kunne bruge tilskud til?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale om dine udfordringer. Vi vil meget gerne rådgive dig. 

Engageret vækstpartner gennem