Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Twitter

Hvorfor ikke få det optimale ud af dine markedsføringskroner? Det kan være en god ide, uanset virksomhedens størrelse, at kombinere din SEO og brug af andre sociale medier med twitter markedsføring, og dermed sikre at du får den bedste ROI.

Twitter et anderledes socialt medie

Twitter er et flow medie og det man kalder en micro blog, hvor du med kun 140 tegn, kan skabe kontakt til dine kunder samt potentielle kunder. Alle opdateringer fremkommer i et konstant flow på Twitter brugerens side, hvilket stiller nogle krav til dig som virksomhed. Det er med 140 tegn hårde vilkår der gør sig gældende i kommunikationen med dine kunder, og det er derfor vigtigt at det du skriver, rammer din målgruppe spot on. Det du skriver, skal være noget, der falder i god jord hos dine kunder, hvis det skal give resultater for din virksomhed. Det kræver, at du bruger noget tid på at sætte dig ind i, hvordan Twitter virker optimalt, at du bruger noget tid på at forstå de termer og teknikker, der gør Twitter til det gode markedsførings værktøj, det er.

Hos ROI ONLINE kan vi hjælpe dig med det tidskrævende arbejde. Vi kan vejlede og rådgive dig i, hvordan du bruger Twitter og ligeledes hjælpe dig med oprettelse og vedligehold af din Twitter konto. På den måde får du med hjælp fra os, mulighed for at placere dine ressourcer, der hvor de giver det bedste resultat på bundlinjen.

Muligheder for annoncering med twitter markedsføring

Der er to muligheder for at reklamere på Twitter: du kan vælge at betale for at få fremhævet din profil, eller dine tweets.

Hvis du vælger at betale for at få fremhævet din profil, fungerer det sådan, at Twitter ser på hvem der følger dig, og ud fra deres interesser forsøger Twitter at finde andre med lignende interesser. Vi har også indflydelse på hvilke interesser målgruppen skal have, men det skal sættes korrekt op og kræver lidt ekspertise. Når Twitter finder et match, vil platformen sørge for at du blive anbefalet i ”Who to follow” sektionen. På den måde øger du dine chancer for at få flere til at følge dig, hvilket igen øger dine chancer for, at der er flere, der kan sprede dit budskab, og i sidste ende kan det føre til mere salg og bedre resultat på bundlinjen.

Vælger du at betale for at få fremhævet dine tweets, fungerer det sådan, at Twitter holder øje med din aktivitet og det engagement, der er omkring dine tweets, og sørger for, at de mest populære af dine tweets bliver promoveret. Denne form for reklame adskiller sig fra den traditionelle, da det ikke kræver at du kommer med noget nyt, for at få reklame, men blot skal tweete som du plejer. Når Twitter har fundet ud af hvilke tweets, der er mest populære, så sørger Twitter for, at de kommer frem i nyhedsstrømmen hos de rigtige mennesker, altså dem, der har interesse i din virksomhed og dens produkter.

Du bestemmer selv, hvor stor en del af dit markedsføringsbudget, der skal gå til twitter markedsføring. Der er udelukkende tale om pay per click basis, det vil sige, at du ikke skal have pengene op af lommen, hver gang du dukker op i søgeresultater. Du betaler først, når nogen enten vælger at følge din fremhævede profil, et link i dit tweet eller når nogen vælger at retweete et fremhævet tweet. Du sætter selv grænsen for, hvor meget du vil bruge per dag.

Twitter markedsføring er også målbart

Som med alle dine andre markedsføringstiltag, er det også vigtigt at måle på resultaterne af de kroner du bruger på Twitter markedsføring. Twitter tilbyder forskellige muligheder for at sikre dig et optimalt udbytte af dine markedsføringskroner. Med Twitter får du mulighed for at få det fulde overblik med al din aktivitet på Twitter. Du har mulighed for at se hvordan dine forskellige tweets giver followers, hvilke tweets, der bliver retweetet, hvor mange de når ud til osv. Du har også mulighed for at få indsigt i dine followers. Du har mulighed for at se, hvornår de er begyndt at følge dig, hvilke interesser de har, hvor de kommer fra, hvilket køn de har og hvor aktive de er i forhold til dine tweets og på denne måde kan du resonere dig frem til hvilke sellingpoints giver flest konverteringer. Sidst men ikke mindst så giver Twitter dig også muligheden for at se, hvor mange af dine tweets, der giver trafik og konvertering til din hjemmeside. Dette er interessant, da du kan se hvilket indhold og hvilke twitter brugere, der fører mest trafik over på dit website og ender med konverteringer.

Hvis du kan se potentialet i at bruge Twitter markedsføring i din virksomhed, men mener din tid kan bruges bedre andre steder i virksomheden, så kontakte ROI ONLINE i dag. Vi kan vejlede, rådgive, implementere og eksekvere dine aktiviteter og kampagner på Twitter. Kontakt os for en uforpligtende samtale og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå det optimale resultat på bundlinjen. Ring 70 20 39 49 eller udfyld formularen øverst til højre.

Bliv Ringet Op

Få hjælp til et overblik på virksomhedens markedsføring. Hvilke tiltag passer til din virksomhed. ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE søger en studerende med stærke kompetencer
inden for frontend udvikling. Vi er en dynamisk marketing virksomhed med kunder af alle slags.
Hos os får du relevant erfaring samtidig med, at du sætter dine evner i spil og får brugt din teori i
praksis. Det er centralt, at du har et solidt kendskab til HTML, CSS og Javascript samtidig med, at
du har flair for visuelle udtryk. ROI ONLINE tilbyder stor fleksibilitet og frihed under ansvar, derfor
er det vigtigt, at du er selv disciplineret og struktureret i dit arbejde. Vi glæder og til at høre fra dig!
job@roi-online.dk
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Overvejer du at anvende online annoncering? Eller bruger du allerede annoncering, men uden de
ønskede resultater? Hos ROI ONLINE hjælper vi små og mellemstore virksomheder med online
optimering – også i form af annoncering online. Vi hjælper med at udvikle og strukturere
annoncerne efter kundens ønsker. Med vores ekspertviden som fundament udvikles annoncesæt i
forskellige kampagner, som kan udsendes efter aftalte budgetter og timing. Desuden har vi
værktøjer til at lave effektmåling, så vi kan vurdere hvad der virker for målgruppen – og hvad de
interagerer med eller reagerer på. Med vores eksterne eksperter får du mere ekspert for pengene,
og hos ROI ONLINE finder vi den rette løsning for din virksomhed og dens budget. Kontakt os
gerne hvis du vil vide mere, roi-online.dk/kontakt-os/.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Få styr på de forskellige marketing tiltag som passer til netop din virksomhed. Kontakt os for aftale til et uforpligtende møde ... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Har du en plan for årets oplagte markedsførings dage- og perioder? Mange virksomheder har gavn
af at planlægge årets markedsføringstiltag i forhold til årets mange mærkedage. Der er gode
muligheder, hvis du planlægger din tid, så du hele tiden kan være på forkant. Det er vigtigt, at man
som virksomhed er et skridt foran, i forhold til årets begivenheder. Materiale til markedsføring
skal være klar i god tid og bør promoveres allerede en måned eller nogle uger før mærkedage som
fastelavn, Mors og Fars dag, påske, helligdage og halloween.
Hos ROI ONLINE hjælper vi vores kunder med forskellige markedsføringstiltag – eksempelvis ved at
hjælpe med social medie strategi, som dækker hele året. Hvis du har spørgsmål eller mangler
indsigt i professionel online markedsføring, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en
uforpligtende samtale, roi-online.dk/kontakt-os/
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Har i en Twitter strateig?

For at få udbytte af denne del af de online medier og ramme de af jeres kunder der benytter dette som det foretrunke sociale medie, skal i have jer en fastlagt Twitter strategi, så i ved hvor i skal hen og hvordan i kommer derhen. Har i ikke en Twitter strategi, så giv os et ring på 70 20 39 49 og få taget hul på denne del af det potentielle online marked.

Book @navnet på twitter NU!

Har i ikke på nuværende tidspunkt fået lavet en virksomhedsprofil på Twitter, er det med at komme i gang. Det vil være en ulempe for jer, såfremt der er andre der kommer til at få det ideelle brugernavn for jer. Har du ikke selv mod på at sætte dig ind i hvordan det gøres rigtigt, så udfyld ovenstående formular og vi sender et tilbud på at håndtere det for jer.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE