fbpx

Ved du hvad du får ud af dine markedsføringskroner?

Hvis ikke du ved hvad du reelt får ud af dine markedsføringskroner, kan ROI ONLINE hjælpe dig med at få overblik over hvad der skaber effekt. Ved hjælp af eksterne eksperter og effektmåling kan vi skabe tiltag og se hvad der virker, hvorefter vi optimerer på dette.

Billede af en lommeregner

Specialist på budget

Både små og store virksomheder har brug for specialister! Hos ROI ONLINE mener vi ikke, at det skal komme an på budget, hvorvidt man kan tilegne sig specialistviden og eksperters arbejde. Derfor stiller vi vores unikke netværk til rådighed, når vores kunder har brug for ekspertise.

Få mere specialist for pengene

Hos ROI ONLINE får du mere specialist for pengene, da du betaler baseret på minut. Derfor slipper du for at betale for administrationstid og anden tid, som ikke genererer et konkret produkt.

Ved du, hvad du får ud af din markedsføring?

Som virksomhedsejer er det altid optimalt, at kunne se tal på den effekt, der skabes. For små og mellemstore virksomheder kan det dog være kompliceret, at sætte tid og ressourcer af til at holde styr på markedsføring og dennes return on investment (ROI). Return on investment er vores DNA hos ROI ONLINE. Vores passion er, at skabe synlige markedsføringsresultater hos små og mellemstore virksomheder.

Ekstern markedsføringsspecialist på dit budget

ROI ONLINE samarbejder med eksterne specialister, som både har teoretiske og praktiske tilgange til markedsføring. Vi vurderer din virksomheds behov ud fra dit budget og din virksomheds virke. Derefter kan vi trække på netop de specialister, som egner sig til at varetage den enkelte opgave. Uanset om du har brug for en webudvikler, en SEO-specialist, en multimediedesigner, en SoMe specialist, en projektleder eller helt andre kompetencer er vi den partner, som kan hjælpe dig til en givende proces.

Mere specialist for pengene

Med eksterne specialister betaler du kun for den tid, som bliver brugt på produktion af dit materiale. Tilmed spares du for at betale andre beløb, som en fastansat medarbejder har krav til. Du får dermed mere anvendt tid for dine markedsføringskroner.

ROI ONLINE kan måle på markedsføringens resultater og vurdere, hvad der skaber mest effekt. På den måde kan vi tilpasse markedsføringen løbende og skabe størst mulig return on investment for din virksomhed.

Kan du nikke genkende til følgende?

 • Du ved ikke, hvad du reelt får ud af dine markedsføringskroner?
 • Du har brugt markedsføringskroner uden at se resultater?
 • Du vil ikke selv bruge for meget tid på markedsføring?
 • Du må holde dig inden for egne økonomiske rammer?
 • Du mangler ekspertviden

Hvis ja, er det måske nu, du har brug for en ekstern marketingkoordinator eller marketingchef, som kan hjælpe dig.

Kontakt os her til en uforpligtende samtale og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig.

Fordele
 • Få skabt et overblik af professionelle
 • Få visualiseret dine markedsføringsresultater
 • Få mere specialist og markedsføring for pengene
 • Slip for flere økonomiske forpligtigelser
 • Skab grobund for vækst i din virksomhed
 • Få rådgivning og drag nytte af ROI ONLINE’s unikke specialist-netværk

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig