fbpx

Kravspecifikation

Kravspecifikation IT

En kravspecifikation til IT er selvsagt en meget bred formulering der dækker en vifte af forskellige områder lige fra krav om “loss af bitrates” til “konverteringsafkast for interne kampagner via partnernetværket”. Hvis ikke du forstår hvad der menes med de to førnævnte krav,  er det nok bedst at det ikke er dig der gennemgår og laver kravspecifikationen for jeres nye samarbejdspartner omkring de områder hvori disse krav kan forekomme. Omend det lyder underligt for dig, så er der faktisk folk hvor disse termer er hverdagssprog og ikke hvad de fleste vil kalde fagsprog. En af de største grunde til at mange virksomheder kommer til at betale mere for deres IT-projekt end de havde regnet med og end der var aftalt, er fordi de ikke kender og forstår termerne som er benyttet til at beskrive opgaven. Det er oftest et spørgsmål om kommunitkationsbrist, og ikke dårlige hensigter, der gør at virksomhederne kommer på kanten af hinanden på grund af et IT-projekt de begge er belvet enige om at gå ind i. Det der er implicit for en, er ikke nødvendigvis implicit for en anden og når du i din dagligdag benytter fagsprog eller termer med dine kolleger, skal du ikke tage det for givet at dine kunder eller andre udenforstående forstår hvad du/i taler om.

Hos ROI-Online har vi stor erfaring i at udarbejde og oversætte kravspecifikationer til forståeligt sprog, således der ikke kommer til at være problemer på grund af forskellige forventninger parterne imellem. Der er områder indenfor optimering af virksomhedens bundlinie, hvor vi ikke har de rette kompetencer, men der har vi et netværk af betroede mennesker som vi stoler der kan hjælpe. Kontakt os og få en uforpligtende snak omkring jeres projekt og it kravspecifikation.

 

 Kravspecifikation skabelon

En kravspcifikation skabelon er svær at lave generel så den dækker mange forskellige projekter. Vi har  derfor udarbejdet en kravspecifikation skabelon til følgende forskellige projekter:

  • Kravspecifikation hjemmeside
  • Kravspecifikation Webshop
  • Kravspecifikation Integration
  • Kravspecifikation Intranet
  • Kravspecifikation CPC annoncering (fx. Google Adwords, Facebook, Banner osv.)
  • Kravspecifikation Organisk Søgemaskineoptimering
  • Kravspecifikation Facebook konceptopbygning

Udfyld formularen og beskriv hvilken kravsspecifikation du står overfor.

 

Kravspecifikation eksempel

Vi har lavet et kravspecifikation eksempel som vi meget gerne kommer ud og viser jer, såfremt i har behov for at få lavet en kravspcifikation til et projekt og i gerne vil have en uvildig part som står på jeres side, med ind over dette. Et indledende møde omkring en hvor vi viser et kravspecifikation eksempel og taler om jeres projekt, koster ikke noget. Vi finder på et sådan møde ud af hvorvidt der er interesser i et mindre eller størrer samarbejde, hvor vi hjælper jer på timebasis eller ud fra en fast pris. Udfyld formularen og giv os muligheden for at sende den rigtige person ud til et møde, hvor vi kan få en dialog omkring jeres bekymringer.