fbpx

Online markedsføring

Online markedsføring er i dag en meget brugt sætning i mange forskellige sammenhænge. Alt hvad der kan gøres, som på en eller anden måde får kunder eller potentielle kunder ind over internettet, kaldes i flæng for online markedsføring. Det er et område hvor alle virksomheder kan være med i større eller mindre grad, hvorfor der også er et meget stort marked for det og dermed også mange virksomheder om buddet.

I ROI Online holder vi fokus på at de kunder der benytter online markedsføring, finder deres budget optimum, således at de får optimal Return On Investment i forhold til hvad potentialet er indenfor netop deres niche. Nogle kunder har et højt og andre et lavt budget, men alle virksomheder bør efter vores mening, have et online markedsføring budget, hvor der kontinuerligt optimeres på, så der rammes så tæt på optimum som muligt.

Se nedenstående områder, som ROI Online tilbyder af services i forbindelse med online markedsføring

klode-med-kreditkortSøgemaskineoptimering
Der er efterhånden rigtig mange der har fået øjnene op for, hvor vigtig søgemaskineoptimering(SEO) er. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe Jeres virksomhed til større synlighed på Google.

Google Adwords
Adwords er en af de største annoncerings platforme i Danmark, såvel som i udlandet. Læs mere her, om hvordan vi hjælpe Jer til at få det maksimale ud af Jeres annoncerings kroner med Google Adwords.

Markedsføring i sociale medier
I de sidste 2-3 år har der været et kæmpe boom i brugen af sociale medier, såsom Facebook og Twitter. Læs mere her om hvordan vi kan hjælpe Jer med at udnytte potentialet via Social Media Marketing.

Statistik og værdimåling
Når der gøres brug af online markedsføring, er en af de helt store fordele, at alt kan måles.  Læs mere her om hvordan vi kan hjælpe Jer i gang med at måle investeringsafkastet af Jeres markedsføring