fbpx

Google Adwords

Online markedsføring består af alle de forskellige tiltag, som der kan gøres for at markedsføre firmaet på internettet. En af de hurtigste og mest effektive måder at få kunder i butikken her og nu, er via Google Adwords annoncering.
Adwords er de annoncer som ligger i højre side(og nogle gange i toppen), når man laver en søgning på Google.
Der betales kun, når der bliver klikket på annoncerne, og man undgår derved unødige høje udgifter på annoncer, som ikke virker. Men skal man virkelig have noget ud af Adwords, så kræver det en ordentlig opsætning, samt løbende tilretning.

Adwords Opsætning

Adwords er en ret avanceret annonceringsplatform, som giver rigtig gode muligheder for at optimere opsætningen. Derfor vil det stort set altid kunne betale sig, at hyre et firma til at opsætte og eventuelt hjælpe med at styre Adwords annonceringen, således at man får det optimale ud af annoncekronerne.

Det er meget vigtigt at i og jeres samarbejdspartner har samme incitament, så hvis i bliver tilbudt et antal klik/besøgende, for en fast klikpris eller totalpris, så lad være med at lave en aftale med virksomheden, for i bliver kort sagt snydt. Kontakt os i stedet for, så vi kan forklare jer hvordan og hvad i bør gøre fremover for at undgå at komme i kløerne på sådanne virksomheder.

Kontakt os, hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe Jer med at få det optimale ud af jeres Adwords annoncering.