fbpx

SEO Analyse

Synes du ikke at du får nok ud af hjemmesiden/webshoppen, så få lavet en SEO Analyse

Hvis man har en hjemmeside eller webshop, så er det essentielt, at den giver afkast. Er det en webshop, skal der komme kunder og købe de varer, der er til salg. Men første skridt i den rigtige retning er at få besøgende ind på siden. Langt den billigste og bedste trafikkilde er via søgemaskiner såsom Google. Men mange hjemmeside ejere føler ikke, at de har de placeringer i søgemaskinernes resultatliste, som de burde have.

Nu er det søgemaskinerne selv som bestemmer, hvordan de vil rangere de forskellige hjemmeside i deres indeks. Men derfor kan man jo godt hjælpe dem lidt på vej, ved at få lavet søgemaskineoptimering.
Det første punkt i enhver søgemaskineoptimerings-strategi bør altid være at få lavet en SEO Analyse. Her får man belyst de programmerings- og designmæssige ting, som med fordel bør ændres. Der er desværre ikke ret mange webbureauer i dag, som laver hjemmesider og webshops, så de fra starten er optimale i forhold til Google og de andre søgemaskiner. Men sjældent er det værre, end det kan rettes til, og problemerne kan løses.

Bestil en analyse her

Kontakt ROI Online i dag, og bestil en analyse af Jeres hjemmeside eller webshop. Så får I en komplet gennemgang inkl. anbefalinger af, hvad der skal ændres på siden.

Kontakt os her