fbpx

Mobilvenlige hjemmesider

Nye Mobilvenlige hjemmesider i CMS

Hos ROI ONLINE går vi meget op i at sikre, at de besøgende får den oplevelse der er tiltænkt dem. Derfor laver vi som standard alle nye hjemmesider med Responsive Webdesign, således at løsningen automatisk tilpasses den tablet, mobil eller anden device som brugeren benytter. Det er dermed selve designet på den eksisterende hjemmeside der bliver lavet, således at det tilpasser sig den enkelte device som brugeren benytter. Dette medfører at brugeren kan læse hjemmesiden uden at skulle zoome ind eller ud og bliver på samme tid præsenteret for et design, med fokus på de ting der er vigtige for brugerne, i den givne situation brugeren befinder sig i. Vi tager altså udgangspunkt i, hvilken situation brugeren kan befinde sig i, når de besøger den pågældende underside fra den pågældende mobile enhed, så vi kan præsentere det indhold i mener der er mest interessant for jeres brugere. Overvejer i en ny hjemmeside, og gerne vil have en fast pris på en løsning der giver resultater, så BLIV RINGET OP, ved at udfylde formularen øverst til højre. Alternativt kan du beregne prisen på hvad det koster at få lavet din nuværende hjemmeside med med responsive webdesign.

Beregn prisen på at ændre din side til responsivt webdesign

Lav en eksisterende hjemmeside mobilvenlig

Skal vi hjælpe kunder med at ændre deres eksisterende hjemmesideløsning således den bliver til en mobilvenlig hjemmeside, kommer løsningsmodellen til at afhænge meget af, hvordan og hvilket system kundens eksisterende hjemmeside er lavet i. Vi har derfor overordnet set 3 løsningsmodeller, der giver jer optimal mulighed for at servicere de mere end 50 % af brugerne, der i dag benytter enten mobil eller tablet til at besøge jeres hjemmeside. Vi kan enten ændre hjemmesidens design til responsive webdesign, hjælpe jer med at få en mobilvenlig hjemmeside i mobilvenligt CMS eller få lavet en ny Open Source hjemmeside med Responsive Webdesign, der er programmeret efter de nyeste AMP standarder. Er du i tvivl om hvilken løsning der er den rigtige for dig, så udfyld formularen i højre øverste side og BLIV RINGET OP.

Ændre hjemmesidens design til responsive webdesign

For at man kan ændre hjemmesiden til at have et responsivt webdesgin, skal man gerne have adgang til de filer der styrer designet. Alt afhængigt af hvilken hjemmesideløsning man har i forvejen, kan det være en større eller mindre opgave. Hvis det er et Open Source system, eller hvis vi kan få tilgang til at ændre i selve designfilerne til systemet, kan vi typisk gå ind og lave en eksisterende hjemmesides design om, således det bliver til et Responsive Webdesign, uden at der på nogen måde behøves at ændres på indhold af nogen art. Kan vi ikke komme ind og ændre i designfilerne til systemet, har vi yderligere to muligheder for at sikre jer en mobilvenlig hjemmeside. Enten laver vi en separat mobilvenlig hjemmeside i mobilvenligt CMS eller en ny fremtidssikret Open Source hjemmeside med responsive webdesign. Er du i tvivl om hvilken løsning der er bedst for din virksomhed, så kontakt os på info@roi-online.dk eller 70 20 39 49, så skal vi guide dig.

Få mobilvenlig hjemmeside i mobilvenligt CMS

Hvis vi ikke kan få adgang til din hjemmesides designfiler, kan vi lave en kopi af hele eller dele af hjemmesiden og laver en ekstra mobilvenlig version af jeres hjemmeside som vil blive vist for brugerne på henholdsvis mobiltelefoner og tablets. Denne løsning vil være tilpasset med indhold der passer til de pågældende devices, således vi får udarbejdet en plan for hvilket indhold der skal vises for brugerne, når de besøger siden fra de mobile enheder. Løsningen bliver en separat løsning der kommer til at ligge på enten et unikt domæne eller et subdomæne til jeres løsning, typisk eksempel vis m.ditdomæne.dk. Når brugere kommer ind på siden fra nogle af de mobile enheder, bliver de automatisk stillet videre til det mobile domæne. Vi sikrer ved disse løsninger, at der ikke bliver problemer i henhold til søgemaskinerne og disse løsninger kan i princippet benyttes til alle hjemmesidetyper, men i kraft af at man bygger en ekstra hjemmeside til de mobile enheder, skal man betale for hosting af løsningen, hvormed de driftsmæssige omkostninger over tid vil overstige omkostningerne ved at lavet en ny Open Source hjemmeside med Responsive Webdesign. Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, så udfyld øverst i højre hjørne og BLIV RINGET OP, eller ring til os på 70 20 39 49.

Få lavet en ny Open Source hjemmeside med Responsive Webdesign

Kan vi ikke ændre i designfilerne på din eksisterende hjemmeside, vil det være en oplagt mulighed til at få skiftet hjemmesidesystemet ud. En ny responsive CMS-løsning indbefatter at vi laver en helt ny hjemmeside i et Open Source CMS-system der fungerer automatisk i forhold til hvilke enheder brugerne benytter. Et Open Source Content Management System giver dig en lang række fordele som du kan læse nedenfor.

Omkostningerne ved at flytte en hjemmeside fra en gammel løsning til en Open Source CMS løsning, er typisk tjent hjem i rene besparelser, på 3-4 år. Den totale gevinst ved blandt andet at være mere synlig på søgemaskinerne, være mere målrettet til de besøgendes valgte enheder, afspejle at man som virksomhed følger med tiden og de driftsmæssige besparelser, betyder oftest at løsningerne bliver tjent hjem i løbet af bare ét år.

Er du interesseret i at få belyst de forskellige ting der skal tages stilling til, samt at få et fast tilbud på den løsning der passer til dine behov, så udfyld formularen øverst til højre og bliv ringet op, skriv en mail på info@roi-online.dk eller RING 70 20 39 49.