fbpx

Black Friday – brug dagen strategisk

Det snart velkendte amerikanske detailfænomen, Black Friday, er i gang. Black Friday er, også i Danmark, blevet årets største handelsdag, hvilket tilmed gælder online handel på diverse webshops – Men er din webshop klar til at servicere hver en kunde på denne dag? 

Det er altafgørende at din webshop præsenterer dine produkter ordentligt, at den virker optimalt og at det fremgår klart og tydeligt, hvilke former for tilbud der tilbydes på Black Friday – og i det hele taget alle andre dage på året.

Når BLACK FRIDAY bliver meget sort
Black Friday kan dog blive meget sort for flere forbrugere, da denne dag også er lig med indtjening for svindlere, som blandt andet udsender falske e-mails. Tilmed snydes forbrugere hvert år af særlige, gennemtænkte tilbudskneb, hvor tilbuddene ikke altid er så gode, som de udgiver sig for at være. Når kunden realiserer dette, vil kunden føle sig snydt, og sandsynligvis aldrig vende tilbage – så brug Black Friday strategisk og med omhu.